34

Пян Гъ

преди 2 години

Пичове, тук се преплитат две теми. 1-а е организацията на здравната помощ - ефективност, прозрачност и т.н. Това трябва да се реши. Другата тема обаче - и тя е на преден план - е почтеността на здравния министър, който откровено лъже и злепоставя свои колеги. Дори по канал 1 имаше съобщение за лечението му в "Пирогов", а сега излиза, че цялата държава лъже и той е прав. Стил "Радев".

33

Анонимен

преди 2 години

Мекотелото Кацаров, не може да даде заден ход горкият, зад него стои Рашков и смръщено го наблюдава, как ще изпълни заповедта, да нарита поредния достоен лекар, работил с ГЕРБ. Че истината е тази, която доказват лекарите от Пирогов, възмутени от отношението към др. Балтов и болницата, няма никакво значение.

32

До 24

преди 2 години

А темата е Кацаров, и действията му.Сравнително мислене, не помага да се разбере мотивите и резултатите. То е характерно когато правиш подмяна, т. е опит за манипулация на публика.А също е характерно за слаби в мисловната дейност индивиди.

31

Анонимен

преди 2 години

Каква е истината, не може да се разбере. Едно е ясно. Семействата на Кацаров и лекуващия лекар вече няма да са приятелски.

30

Възмутен

преди 2 години

Тоя човек е с психични отклоненения. Губят му се дни. ЗАЩО НЕ СЪОБЩИ ЗА ТИЯ ДАЛАВЕРИ ПРЕДИ ДА СТАНЕШ МИНИСТЪР ?? Не може да влезеш в болница без лична карта. Откъде ще ти вземат -ЕГНто. Тоя лъже, съчинява сега като е министър. И понеже е бил много качествен доктор е с - отнети права. Нека каже защо са му отнети. Врели некипели си говори. Лелеле- министри ? Борисов шляпа простотии, тоя шляпа простотии, Радев и той е карикатура с негови простотии, всички са с психични болести

29

Анонимен

преди 2 години

Бий корумпираните лекари. Мам..ка.им дей.... Мафиоти в бели престилки. И на Хипократ пари ще вземат

28

Анонимен

преди 2 години

Кво правим с крадците и с краденото?

27

Оффффф!

преди 2 години

До Мижитурка: Кацаров има и медицинско, и юридическо образование. Избрал е да работи като юрист. На никого не завижда.

26

Тролчета гербави

преди 2 години

Вие сте тотално *** хейтъри. Измисляте си опорки и после се базирате на тях. Бил с отнети права - ми чугунени глави, да си в лекарския съюз е задължение на лекар, който в момента лекува. Кацаров отдавна не е в активната мед помощ, затова и не смята за нужно да е в лек съюз. Толкова ли е трудно да го схванете. Пък от проверката на НЗОК изскочиха мнооого интересни неща в Пирогов. Дали е същото в другите болници - време е да се разбере. Лекарската мафия е като всяка друга, без съдействие от властта не може да съществува. И по същия начин си плаща за това. А парите крадени и от държавата и от

25

Тикви

преди 2 години

Лъжливи и противни *** са така наречените "доктори",пардон търговци.Да не попадаш в лапите им.За пари и душата ще си продадат.От много пиене са забравили за хипократовата клетва.Жалко,но факт.Такива са повече от 50% от "докторите".

24

Анонимен

преди 2 години

Подписа му бил фалшифициран........................ХА-ХА-ХАЩо ли ми звучи познато.Като ги хванат в крачка започват с разни детски обяснения...........политическа поръчка........инсинуация............не бях аз ..................и т.н.

23

Анонимен

преди 2 години

Закриване на здравната каса за да не се краде

22

Мижитурка

преди 2 години

Кацаров е един неуспял лекар, вижте му си вито и ще видите, че никога не е работил клинична медицина. Некадърник, който завижда на успелите лекари с постижения в професията и затова им завижда.Цял живот е бил в партии на издръжка без да работи,а само да плюе стещу колегите си. В разгара на Ковид, докато другите не спяха за да се борят с инфекцията той даваше интервюта колко опасни могат да са ваксините за здравето.

21

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нормална...практика за усвояване на неправомерни...финансови средства от болниците е да...надписват и си измислят всевъзможни здравни пътеки за източване на ЗК.Браво на министъра,че хвърли камъка в...блатото и на тази слободия и разсипия трябва да се сложи край.За съжаление...белите престилки станаха символ на...корупция и измами;е не всички разбира се,но покрай...сухото,гори и суровото..

20

Анонимен

преди 2 години

скенер???защо на простолюдието се предлага само рентген?А аз съм и астматик...само рентген, и си плащах :)

19

д-р Ох Боли

преди 2 години

В История на заболяването на всеки пациент има ксерокопие на личната карта на пациента. Т.нар. сканиране става и а ксерокопието. Не се сканира чип или магнитна лента. Сканират се символите, отпечатани на гърба на картата. Лично съм го правил. Става.

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Това са инструментите в ръцете на радевата хунта, патологични лъжци и мошенници, хора които би трябвало да търкат наровете на затворите, защото омърсяват всичко до което се докоснат ... това са идеалните марионетки за мръсни поръчки, от които има нужда всеки един диктатор и сатрап ... !!!

17

То

преди 2 години

И ти си фалшив, но това е друга тема.

16

Анонимен

преди 2 години

Естсествено, че ще я саботират. Държава, в която вицепремиерът е с 19 апартамента, а президентът й получава пликове пълни с пари от най-близкия си съветник трябва да се саботира ден и нощ!

15

Анонимен

преди 2 години

Този Кацаров е типичен пример за кариерист, преминал през промивка на мозъка в НПО, финансирано кой знае от къде.Продължава да не казва, подал ли в официално доклада в съответните разследващи структури, но продължава да атакува директно Балтов, през медии с внушения. Типично ингилизки модел на манипулиране на масите.