74

Анонимен

преди 2 години

Тоя не ми звучи много убедително. Доктора много пъти повтори, че пътека и диагноза са две различни неща!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Всичко се връща. Двойно и тройно. Много е кофти да те лъжат , но още по - гадно е да живееш във вечен страх кога ше те хванат, че крадеш

72

Анонимен

преди 2 години

78 Дори в селата има практика, лекар да си търси пациентите за контролен преглед, или лечение. Навсякъде по света, в демократичните държави, щом пациентът фигурира в компютъра на лекаря, той е длъжен да следи състоянието му. Мен, специално, моята зъболекарка, ми праща смс-и, да отида, на контролен, профилактичен преглед.

71

Анонимен

преди 2 години

обвиненията на Пиригов. Български явно не силата на журналистите тука!

70

Анонимен

преди 2 години

Колко ли крадливи( това им е религията) почитатели и последователи на баш крадеца с шкафчето , като звънне телефона или тракне врата ,крадливите им сърчица падат в гащите . Да не би да са ги хванали и вече идват за тях . Ще дойдат , да знаете ....

69

Подпис...

преди 2 години

Морал от комунист.....Я малко по-сериозно.Нито е колегиално от негова страна, нито честно.Поръчкови политически игрички на Радев.

68

Сланина и Зурла

преди 2 години

Аха..свобода на словото,А?Триете всичко за протестите във Франция!Добре дошли в истинския комунизъм дами и господа!Дочакахме го.Жална ни майка!!!

67

Беновска пипа

преди 2 години

За първи път чувам, че лекарят трябва да извика пациента за контролния преглед? На някой, някога случвало ли му се е подобно нещо? Иначе, разсъждението на д-р Кацарав, че е трябвало да го извикат в едномесечния срок за да му направят тези изследвания безплатно по НЗОК, а не 10 дни след този срок да му правят услуга, изглеждат логични. Но може би самият той не е отишъл в едномесечния срок, а по-късно и е приел тази услуга да не плаща.

66

Анонимен

преди 2 години

69 Ваксинирането спря при служебното правителство. Преди оревахте, къде са ваксините, сега ги имате и хич не ви пука. Заети сте с чистки, реваншизъм и президентската кампания на Радев.

65

Анонимен

преди 2 години

В този случай истината трябва да излезе на яве и да се произнесе съда. И да се види кой лъже.

64

питам се

преди 2 години

Кацата пита защо го викат 10 дни след срока за контролен преглед.Викат го защото са били ,,приятели,, с лекуващия лекар ,че няма да повикат мен или Осман .Клечане и чакане като куче пред чужда врата е да отидеш на скенер и други по специални изследвания .Този е лежал в болницата но на свободен режим като в санаториум и лъже безобразно ,има и други но си траикат.Нито по умен ,нито по добър и кадърен ще стане след уволнението на Балтов ,жалка мижитурка със изхабена батерия.

63

123

преди 2 години

Кацаров е мерзавец и лъжец. Не може да бъде повече министър.

62

Анонимен

преди 2 години

С денонощен труд, на ръба на силите си, спасени.....Ба.си колко клишета.. И каква драма! Само и само да не се шуми около неправомерното лапане от кацата с меда.

61

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е жив труп, във физически и политически смисъл. Удобна маша, в ръцете на реваншистите от БСП/ДС/Радев. В момента тече и президентската кампания на руския човек. Радев, в която е вплегнал цялата държава. Започнаха от службите, силовите ведомства, данъчното, финансите...лекарите...всички съсловия, докато не наложат неокомунистическа диктатура. .Ще дойдат и за вас

60

Анонимен

преди 2 години

Да се направи проверка на подписа му и ако лъже, да се съди за лъжесвидетелство. Мразя наглите лъжци. Ако пък казва истината, да се установи къде какво става

59

Доцента

преди 2 години

Коронакризата не била управлявана правилно - хахахахах. То затова сега предстои да дарим на Бутан 180 000 ваксини, щото ей тоз нелеп образ от снимката я управлява перфектно. Много е лесно да кажеш - този пожар не сте го гасили правилно. Ами ти къде беше бе? Защо не беше на терен да гасиш и ти? Нали си лекар? Хора, които не са си мръднали пръста за нищо в момента дават оценки!

58

Браво Кацар

преди 2 години

Как само го отмаа от 2 ката на шуппара от жипката...

57

мис ирки

преди 2 години

НЕЩО ЗА ПРОТЕСТИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ!?!?ИЛИ НЕ Е СПОМЕНТАО В ОПОРКИТЕ

56

Анонимен

преди 2 години

59 Тези заплати си ги вдигнаха комунистите, които с години разграбваха здравеопазването. Като Мими Витков и недоразумението Радослав Гайдарски-пишман министър, който си построи частна клиника във центъра на Видин и разруши държавните поликлиники.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако тоя пиандурник наистина има чернодробна цироза, мисля че няма да намери лекар който да го спаси