84

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

КОМУНИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАТ МЕРКЕЛ ЗА АНТИАМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА.

83

Payak

преди 2 месеца

Каква простотия пак се развихри тук? *** народ. Злобен завистлив. Това племе нашето за нищо не става.

82

Анонимен

преди 2 месеца

АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ИЗДИГНА ЕС НА СВЕТОВНО НИВО! ПИЯНДЕТАТА САМО ВИЯТ ПРОТИВ НЕЯ

81

Анонимен

преди 2 месеца

Ще гори в ада за вечни времена!

80

Анонимен

преди 2 месеца

ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ДЪЛГО И ЩАСТЛИВО В БОГАТИЯ И ПРОСПЕРИРАЩ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

79

Анонимен

преди 2 месеца

МЕРКЕЛ СЛИЗА, БОЙКО СЪЩО

78

USA

преди 2 месеца

ТАНТЕ МУТА РАБОТЕШЕ ЗА ЩАЗИ !

77

Лили Иванов

преди 2 месеца

На първо време да отслабне ,че е буца на години. Малко ми бие на Татяна Дончева, пак дребна ,дебела и самотна.

76

Saki

преди 2 месеца

Международния съд в Хага,да иска екстрадацията и и да и повдигне обвинение ,за застрашаване сигурността ,на държавите в ЕС . Да сяда там до Радован Караджич и другите сръбски военнопрестъпници ,може да я сложат и в килията на починалия Милошевич.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Това, че докара в ЕС брадатите "лекари и ядрени физици" е достатъчно. Хората няма да простят и всичко друго, и да е било добро ще бъде забравено.

74

тъй де

преди 2 месеца

Да се вземат с Бойчето не е лош вариант!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Kакво ще прави? Ще прави компания на лоения в затвора XD

72

Анонимен

преди 2 месеца

Не се занимавайте с глупости,ами напишете най-после супер новината,че Правителството на Джо Байдън е представило лист с теми,които не трябва да бъдат дискутирани и трябва да бъдат цензурирани от Фашистбук,Комитуитър и другите платформи!Покажете това Безкрупулно погазване на свободата на словото или и вие сте в играта?

71

Бл

преди 2 месеца

Бабичката плиткоумна ако не беше Фукушима нямаше да клекне за централите, до последно се държеше да останат, но накрая вдяна. Атомни централи сеят невидима смърт бе долбоеби, наработват се ядрени отпадъци които са радиоактивни 100 Хил години, а след това стават токсични за милиони. Ама на вас не ви пука разбира се защото няма да сте живи, обаче едновременно сте антиваксъри, в което няма никаква логика, ядрените отрови не ви притесняват, обаче ваксините вой до небесата.

70

До троловете:

преди 2 месеца

Смятате ли да смените попрището скоро или ще си седите тролове, а след някой друг месец на помощи?

69

ИСТИНАТА

преди 2 месеца

Професията "трол" отива в канала, заедмо със скъпоценното ви статукво. ... ? Ur prescious ? Хахаххахаха. Смех. Кво че работите после бе? Нали работа, работа? Ама то нЕма да има работа за тролове.

68

Анонимен

преди 2 месеца

91, ама немците сами си затвориха атомните централи, а ти за някакви въглища тук ми се плюнчиш.Франция има 16 ядреени централи (неее, не реактори), а тия сами си го "набучиха".Кааак така - най-мощната евородържава, 4-та икономика в света да направи такова нещо.Меркел е за разпъване на кръст, разстрелът би бил "хуманен" в случая.

67

Рамзан Кадиров

преди 2 месеца

Баща и - "пастор" агент на ЩАЗИ бил публично известен като "Червеният Каснер" - цялата им фамилия са ко-му-няги деге-нерати на московска служба - всеки ден, всеки час и всяка минута са били под педе-руски контрол. Всичките нейни привидно "нелогични" действия - вкарването на милиони "бежанци", неистовото и желание Германия да затваря собствените си въглищни централи и да внася газ от Рашка имат съвсем логично обяснение...

66

Анонимен

преди 2 месеца

Султанът към Великия Везир:- Вдигна ли данъците?- Да, вдигнахме ги.- И какво?- Нищо, вс. Ок.- Вдигай още.- Абе вдигнах, ама народът почна само яде и пие без да плаща.- Сваляй данъците.

65

Бааа

преди 2 месеца

Още има останали верни на партията ГЕРБ-БКП, дето да дават минуси ли бе? ХАХАХА ДАЙ! :D