54

Шеметна Кариера

преди 2 години

ПEкaпето каква шеметна кариера направи. От председател на НС до инженер в затвор, опа.. завод - да душка маслото. Ама то там май и е било мястото изначално. Къде се бута тая КОФА??

53

КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЛИ?

преди 2 години

АМИ С ФАНДЪКОВА ДА САДЯТ КАРТОФИ В САМОКОВ

52

Анонимен

преди 2 години

Боко що не се вземе с Меркела? Направо са си лика прилика и може да обикалят с джипката, ще е романтично.

51

Ми кво да прави?

преди 2 години

Ще звъни на Боко да реват по телефона като стари приятелки и да си говорят за доброто старо време.

50

Оправдание ли?

преди 2 години

Аз не си търся оправдание 19 куршума да не влязат в 19 глави, аз търся начин да влязат!

49

Християнка

преди 2 години

Меркел e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.

48

Слушам сега:

преди 2 години

Някаква жена от Германия казва: Аз не мога да повярвам, че в Германия хора умират от наводнение!Абе и аз не мога да повярвам че в началото на 21 век Третия райх изтреби един милион българи ама е факт!

47

Анонимен

преди 2 години

Позора за Германия си тръгва.Това ще е голям БИР Фест ЗА цяла Германия.

46

Анонимен

преди 2 години

Евала! среща с 4ти хамерикански пр-ът, демонстрирайки постоянство, предвидливост,решителност и нерви! Браво на германците.

45

Анонимен

преди 2 години

Тя и Горбачов са най големите предатели на хилядолетието.И в АДА няма да отидат защото ще го погубят и него.

44

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Да се хваща немската рептилка за ръка с кралицата и дружно с шашавата Грета да преплуват Атлантика екологично... Пък ако стигнат Бразилия с куршум да ги поздравят.Всички ще ги аплодираме!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Меркел е за концлагера Аушвиц.Там трябва да прекара последните години от живота си.

42

От Адолф до Ангела

преди 2 години

За разлика от други медии, материалът не съдържа информация как системата за оповестяване на населението на Германия за природни бедствия е поддържана в годините на бундес-канцлеруването на Ангела Меркел. Явно всичко в това отношение е било по мед и масло, щом Меркел не прекъсва визитата си в САЩ в израз на съпричастност към многобройните жертви на последните наводнения. Никога не е късно да се откъснеш от онези, които управляваш, и то така, както и Мария Антоанета не си е позволявала.

41

ББ

преди 2 години

Бъдете здрава и щастлива,имате своите грехове...както всички нас,ЧРД!!!ЕС е страхотна идея на бащите създали я...опорочава се за съжаление от зависими политици!!!

40

Що

преди 2 години

Кукла на конци ли беше, или само актьор в театър. Трагедията на всяка баба без значение дали е имала деца е че нищо от това няма никакъв смисъл, ще умре изоставена, и всичко ще остане в миналото и ще става все по зле. Това е само миг от епизод от сезона на сериала наречен живот на Планета Земя, и ние ще изчезнем много преди последният сезон. Който се казва барбекю.

39

Анонимен

преди 2 години

Сега е ред и на Уру псия фон дер Лай нян, след като се махнат директно към небитието, тея антиморални, античовешки и антисемейни изверги!

38

Анонимен

преди 2 години

Кой го интересува какво ще прави тоя урунгел? Важното е че няма да тероризира Европа повече, това сатанистко изчадие!

37

Анонимен

преди 2 години

'Меркел слиза от сцената: Какво ще прави канцлерката след последния си мандат?'==== То е ясно - в борда на Газпром, както предния канцлер!

36

Анонимен

преди 2 години

Най-после! А другото бабе Урсула кога ще си ходи?

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Бабето" не е виновна за нищо , техни немски войници също загинаха в тази война в Ирак, не тя е началник , който решава, тя се опитва да се справя с проблемите!