114

Анонимен

преди 2 години

Нагла грозна бледо розова Ангела - дебела

113

Анонимен

преди 2 години

Да се вземат с Бойко!!!

112

един

преди 2 години

Да върви на майната си!

111

Анонимен

преди 2 години

Ще се грижи за мигрантите. Супа със спанак на ден и бабинска прегръдка, за да са щастливи като щастливи кокошки и прави и корави като прави краставици.

110

Гаро

преди 2 години

Лудата баба

109

Анонимен

преди 2 години

"След края на мандата си няма да приема първата покана, боейки се, че няма да имам какво да правя и че никой няма да иска да се среща с мен"! Въпреки всичко, това е достойно, което не може да се каже за нашите политици. Те искат и още и още власт и слава, жалко е....! Жалко е когато се опияниш от светлините на прожектора и започваш да си вярваш, че само ти правиш всичко правилно и след теб потоп....

108

Мда

преди 2 години

"Ще се справим!"-с този девиз тя преодоля редица кризи." По-нагла лъжа не съм чувал!С какво се е справила?Всяка една криза завърши в ущърб на Германия и Европа,а в полза на външни фактори-САЩ,Китай и Русия!Добре че немската икономика слабо зависи от управлението на държавата.Единственото в което Меркел успя,беше слугинажа и то не към САЩ,а лично към Сорос!Тя направи всичко възможно за да му помогне в осъществяването на пъклените му планове!

107

Най-после

преди 2 години

Злият гений на Тиквата и СИК, допринесла за геноцидът в България ......... фрау Меркел ...........е АУТ. Няма вече *** целувки, потупвания по рамота и обещания в кулоарите....Е, сега дори и на Тиквата е ясно---отиваш си ..... при Бай Ставри.

106

татул

преди 2 години

Ще дойде на гости на Баце в Банкя.

105

Асан

преди 2 години

Да копа картофелн за швайне с картофелн на бирфеста :)))

104

Германская свиня

преди 2 години

слиза от сцената и това е добра новина за хора и лоша новина за *** и лекари от Африка

103

Евроатлантик

преди 2 години

В нашия блок търсят чистачка.

102

Гарабед

преди 2 години

Какво като слиза! Важното е, че докато в наводненията се удавиха над стотина германци, тя обсъждаше с БАЙ склери ДЪН санкции срещу Русия!

101

Анонимен

преди 2 години

Ще работи при Путин в Газпром като лобист.

100

Анонимен

преди 2 години

Ще лежи в затвора.

99

джъст -А- мен

преди 2 години

Доколкото знам, ке си прибира убавата пенцийка ~ в размер на 6 хилки и пол. ЕВРОС /без полагащия й се Коледен Бонус!/, ще си полива китките в домашната градина, ще ходи да посещава местния пенЦИОНерски клаб и ще се радва като почетен гост на различни официални събития, на които ще присъства като любим представител на своята ПартиЯ... И тва е... ще си кюта тихо и кротко и ке се радва на идващите тихи умиляващи я старини

98

DD

преди 2 години

Да иде да се обеси на първия стълб таа прокаженячка масонска гнусла

97

Кравар

преди 2 години

До Истината..............Тая деца няма....и слава богу

96

Мотописта

преди 2 години

Питате къде ще отиде разрушителката на съвременна Германия...Тантето ще отиде при онзи, дето през 1975 г. я отцепи в ММЦ "Приморско", когато бе като видна комсомолка изпратена на путьовка у нас. А неговото име е.....

95

Анонимен

преди 2 години

няма я Германската машина -има високи данъци.голяма бюрокрация и помощи само за араби и тарамбуки,които никога тяма да работят.мръсно е и всички се надлъгват един друг.за фирмена строит.услуга или ел.и дърводелец може да чакаш 6 месеца.