13

anonimen

преди 16 години

toq tur4alqk i na snimka ne iskam da go vidq.gaden djahid

12

ben chur

преди 16 години

kaji mi kaji bednii narode, koi te teb v taz robska liulka liulee?

11

SAPATA

преди 16 години

А някой ще направи ли проверка, какви обществени поръчки е възлагало МВР, за какво, на кого и на какви цени са извършвани доставките? Абе, политически крадци, всичко знаем. България е малка.

10

преди 16 години

daaaa,s lo6i drugar4eta se zaigra Sergry40....ako imat akal sledva6tite triabva da pratiat dps vav ve4na opozicia....mirizlivi fesove

9

преди 16 години

Какво толкова се е спрял на Доган този т.нар. цар? Не вижда ли че има и по-добри хора от Доган?

8

жив свидетел

преди 16 години

р.петков е долен тип!Той не си е оправил свои минали дела ( напр.Акрам ),а се е забъркал в още много!Когато идваха да го разследват,той веднага "се разболяваше" и постъпваше здрав в болница!!!Нима това не се знае,или не може да се провери?!В гр.Плевен той е неявен собственик на обекти, като напр.Плевенския пазар и то само в каква комбина?!Това са му и "интелектуалците" от Плевен,които го подкрепят!!! Въобще...той е готов през трупове да мине,но да остане на тази позиция!!!Жалък пияница!....

7

преди 16 години

всички *** да бадат телепортирани на луната немедлено тва братя е спасението иначе румен ПРЕЗИДЕНТ !!!

6

roro

преди 16 години

какво да коментираме , ВИЖДА СЕ КОЙ Е НАЙ СИЛЕН ,НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ МАЙ НЕ Е ДОГАН.,...... НЕ Е И ГОЦЕ, РУМЧО РУМЧО ГИ ДЪРЖИ ВСИЧКИТЕ В РЪЦЕТЕ СИ ,ЖАЛКИ ОТВРАТИТЕЛНИ СЪЩЕСТВА ,АМИ ТЕ НЯМАТ И КАДРИ ВЕЧЕ ,ТА СВЕСТНИТЕ ЩО ГОДЕ И СТАВАЩИТЕ СЕ ОТВРАТИХА ОТ ТАЯ ***.

5

преди 16 години

"Станишев съобщи още, че вече е информирал президента за ставащото в МВР"Aбе агент Гоце *** ли е, на Марс ли живее, че не е нясно какво се случва в МВР??? Дечицата в детската градина разбраха, ама Гоце е в мозъчен ступор и някой трябва да му каже...Пфуууу...***...на леш мирише навсякъде в тая скапана чалгарска държава.

4

преди 16 години

Охххххххххххххх, защо живея.................ТУК??!?!??! Егати държавата, егати политиците, егати чудото невиждано!!!!!!!!!

3

долу коминистическат

преди 16 години

така и ще бъде, защото ние, т.е. стадото заспало, си спим зимния сън, че и по-добре ни става като ни мачкат. Единствено ме учудва все още, че някои им вярват, някои *** да кажа.

2

Бззз

преди 16 години

Те пак са си заедно.Станишев трябва да се оправя и те не му пречат.После-вота и всичко си е ОК!

1

НФБ

преди 16 години

но е автентино с българската реалност"МВР, наследникът на зловещата репресивна комунистическа машина, отдавна е доказало своето съучастие и с раздадените милиарди, със създаването и въоръжаването на групировките, с контрола на наркотрафика и контрабандата, с митническитепрестъпления, валутните измами, прикриването на организираната престъпност, с други думи МВР е една голяма престъпна организирана банда, която върши безчинства от името на закона, а десетки хиляди охранени ,нагли корумпирани нейни служители и след излизането си от системата се включват директно в престъпния бизнес, ползват служебната информация и прикриват престъпления, замитат следи, вършат мокри поръчки. МВР остана докрай верен комунистически страж, репресивен тумор, злоупотребата със сила ,убийствата, ако щете най-много да се накажат с глоба или уволнение. Спомнете си убитото момиче от пияния милиционер, убийството на петолъчката край Сливен, ювелирните убийства в Белите брези, дядото уцелен от забавляващи се полицаи, Чората и пр., и пр. Спомнете си как "преоблечени" полицаи рекетираха чужденци и как после никой никога не ги хвана, за КАТ, най-голямата рекетьорска банда пък вече дори и не се говори, за табелките, за документните измами и съучастничество при прикриване на измами, за пристигането след три часа при спешен сигнал за помощ от МВР, за неразкритите грабежи на апартаментите в пропищелите градове, за пълчищата охранени униформени дембели, "охраняващи" протестните метенги, за стотиците хиляди лапачи от "службите", за тези работи , уважаеми недругарки и недругари, никой не говори. МВР е престъпна организация. Това е истината. При гигантската престъпност у нас за последните двайсет години, кажете що за мизерни резултати дори само за убийствата се отчитат. Да сте видели полицай с палка на всеки ъгъл вечер, който да бди за ред и сигурност, да сте видели полицаи като в САЩ и Англия да следят за спокойствието с открито денонощно дежурство в квартала ви?..."