67

Анонимен

преди 2 години

Важното е ГЕРБ да печели. Борисов направи достатъчно добрини на българите... Да с гледа внуците.

66

Т.Шак

преди 2 години

На следващите избори и ГЕРБ, и тяхното младо копие ИТН ще са надолу, така че за мен няма проблем. Ще изберем ДБ и нещата ще се подредят.

65

Анонимен

преди 2 години

Кацнахте ли на Бойковия, маргинали...

64

Т.Шак

преди 2 години

Мен служебното ме устройва напълно засега, пък и нови избори не ме плашат. Пак ще ходя да гласувам щом трябва, особено ако съчетаят парламентарните с президентаките

63

До 123

преди 2 години

ДА ама още са във ВЛАСТТА Гербепаси и Седераси и ще могат да крадат макар и в по-малки размери !!! Трябва напълно физически да отстранят тези хора !!!

62

Гробар

преди 2 години

винаги се чудя защо гробаджии седят в дясно, като са комунисти. да си сядят в ляво където им е мястото.

61

Анонимен

преди 2 години

Вижте написаното от oxлюва Койчо и ще ви стане ясно с, колко умствен багаж са тези, които гласуваха за реваншистите и срещу ГЕРБ.

60

не разбрах

преди 2 години

До КойчоТи нещо каза ли,или само се произнесе!?

59

Анонимен

преди 2 години

Ние тука с братчеда си гласуваме пак за Славиту ако ще турско да е там в бълхариа. Тука в барцилона има много ит специалисти от почистващия бизнес като нас и всичкити са за славиту.

58

До следващите

преди 2 години

Избори 50% от държавната администрация ще бъде уволнена или сменена. Разбиращите социолози би трябвало да разбират това и да не се изхвърлят с ирационални прогнози-желания. Или дъщерята на Райчев вече не е в листата на ИТН...

57

Койчо

преди 2 години

Боко тиквата печели само ако даде още някой и друг милиард откраднат от народа на Путин

56

Влади

преди 2 години

Нека сега да изкараме едни болни и гладни есен и зима , да се освести народът. Само с глад му идва акълът на българина. Напролет с песен и камъни сегашните протестърски партии ще бъдат изхвърлени и след загуба от година време ще тръгнем напред. Тогава трябва се забрани гласуването в чужбина и да се направи импийчмънт на Зеления чорап. Дотогава - глад и мизерия.

55

Само така!!!

преди 2 години

Слави да ги наашиибаа много здраво и жестоко до посиняване всички гербери и седесари и десебари. Ще го покрепим да го направи !!!

54

до СИКаджия

преди 2 години

Т'ъпо п'арче си... Не се напъвай повече, че ще напълниш памперса.

53

гербер

преди 2 години

До СИКаджияНа вас ви трябва една тлъста гладна зима!Не се притеснявай,ще я получите!До пролетта Бойко ще ви гледа сеира,и тогава пак ще си приказваме!А до тогава си серсемствайте,нямате проблем!:))

52

ИМА ВРЕМЕ

преди 2 години

ОЩЕ ИЗБОРИ ДОКАТО ГЕРБ НЕ ИЗПАДНЕ СЪВСЕМ ОТ ВЛАСТТА

51

Анонимен

преди 2 години

Шлосерите в Германия си избраха Славчо, защото се напиват на негови песни. Добре че децата нямат право на глас, че щяха да ни управляват Том и Джери.

50

Сидеров:

преди 2 години

Охоо, трети избори ще има!!! Пак ще се напъвам.Белким додрапам до този 1%.За субсидийката ,не за друго!.Ех,колко ми беше гот цял живот да си живея царски на гърба на народеца...

49

Анонимен

преди 2 години

От разпарчетосаният политически пейзаж интерес има само ЗлоРадев и неговата военна хунта. На него му е достатъчно, че му купиха машини за гласуване, личен ЦИК, собствен предизборен щаб, наречен "служебно правитилство" и ловджийско куче Рашков !

48

Анонимен

преди 2 години

България винаги е била на дъното, заради големия % простолюдие и политиците, които го използват за целите си. Изборите го доказаха безапелационно.