147

:-)

преди 2 години

До Слави Номер 1странджа ти ли си хахаха герберския съпорт на патиричока трифонов няма край. Венсеремос!

146

Анонимен

преди 2 години

ТОЛКОВА СТЕ И НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ. в ПАРЛАМЕНТА ИМА ДВА ПОЛЮСА ЕДИНИЯТ Е ИМА ТАКЪВ НАРОД С 65 ДЕПУТАТА, ГЕРБ С 63 И ДПС С 29 - ТОВА ПРАВИ 157 САРАЙСКИ ДЕПУТАТА.ОПОЗИЦИЯТА ИМА 36 БСП, 34 ДБ, 13 ИМВ ИЛИ 83 ДЕПУТАТА.АКО НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ДЕПУТАТИ ОТ СЛАВИ ОТИДАТ КЪМ БОРИСОВ Е ВСЕ ТАЯ, НО АКО ОТИДАТ ТИЯ 65 ДЕПУТАТА КЪМ ОПОЗИЦИЯТА Е ТЕ ТОГАВА Е ТЕЖКО ЗА ГЕРБ. АЗ НЕ ВЯРВАМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИЗЛЪГАНИ ОТ СЛАВИ ДА МИНАТ КЪМ ГЕРБ... ТЕ ЩЕ МИНАТ КЪМ ОПОЗИЦИЯТА, ЗАЩОТО СЛАВИ СИ Е ПАТЕРИЦА, АИЗБИРАТИЛИТЕне

145

Анонимен

преди 2 години

Във всеки избори губещи няма.Всяка партия печели брой гласове х лева на глас=левове субсидии.Едва ли някоя партия е изкарала 0 гласа!

144

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА "***".....ЩОТО ТИЯ ПРИОРИТЕТИ СА ЗА БАЛЪЦИТЕ....!

143

Анонимен

преди 2 години

Време ни е за Възраждане! Те защитават българския интерес! Приоритети им са демография, образование, здравеопазване, а не магистрали, нови концесийки и приватизацийки. Народът ни изчезва ментално и физически, първо на това трябва да се обърне внимание, другото после! Хайде сега, продажниците да цъкат минусите!

142

Бунгар

преди 2 години

Когато ще съставим Правителство от няма и къде,какво очакваме. Пълна трагедия се разиграва всеки ден пред очите ни. Простотията ще ни струва скъпо, но ще е платим.Няма кой друг,освен народа ни.

141

marquise

преди 2 години

Политически образования, ръководени от личности със селски манталитет не трябва да бъдат допускани по формирането политиката на държавата, без значение колко са известни и богати техните лидери.

140

Слави Номер 1

преди 2 години

При трети избори - пълно мнозинство за ИТН !!Силата е в Истината.Завинаги Слави и ИТН !! <3

139

Анонимен

преди 2 години

Тоя експерт явно е станал такъв по времето на Герб! Много мечтае.

138

Сат Н

преди 2 години

Недоумявам как Мая Кюстендилска събра над 5%. Наистина има такива иттиоти, които не знаят за какво всъщност гласуват. -----////----- Аз съм гласувал за нея и знам точно за какво.

137

Ваня

преди 2 години

Пак се започва ,пак с Борисов се занимават.Цялата държава е с главата надолу не се занимават с тия дето докараха тоя хаос ,а пак Борисов -идвал на власт.Какво сега с Борисов ли ни платите а?Безсрамници ,и с ваше участие ще съсипете България ,защото нищо не ви интересува освен зрелищата.

136

Че

преди 2 години

Видим

135

Анонимен

преди 2 години

До скоро не познавах нито един гласувал за госпожите с 5те процента. Наскоро чух кварталния алкохолик, че ги харесал и си дал гласа за тях.

134

Папарака

преди 2 години

Никакви Борисовци,стига вече! Цяла България е затаила дъх за ,,Шоуто на Слави'', а тук някакви си Райчевци ще развалят хатъра на народа. Искаме си Шоуто и това е !-Глас Народен, Глас Божий !

133

Чалгарин дудаев

преди 2 години

ДЖИПКИТЕ НА БОЙЧО ПОДКАРАХА УЧИНДОЛСКИЯ ***.

132

муспи

преди 2 години

Мсички партийни лидери имат евна вродена сляост - обичят да се гушкат, масар и уж са врагове. Народът е доверчив и шоуто успешно.

131

Анонимен

преди 2 години

Бойкикчетата и галевските мутрета са по-тъмночервени и от грипльо, що да не се оженят, а? Я каква куца мома шЪ ни дирижира под славяновската тояга! "Плешивата певица" (по Еужен Йонеску) трябва да ДАДЕ по два-три министърски стола на костовачетата и на галевицата - и тип-топ! - ще мирясат. Заповедта на ***...то обаче е да НЯМА кривителство, за да може да си развява оная работа пред бунга-бунгата - е, ЧЕСТИТИ ви и ПРОМЯНА, коМУНЬОизъм!

130

Анонимен

преди 2 години

Навремиту друг чалгар, бат митю пищовльето дааше кибачита и кифтета на народа и лимунада на пенсионеркити. Тогаа не гласувахте за нега. Сиа гласуахти за тоа, ама ни кибапчита, ни кифтета ядахте. Послье кат ядети мамули дан ривети!

129

до QANON

преди 2 години

Такива като него, да ги наречем с възможности, не стават булки в панделата. Но такива като теб, да речем без възможности, понякога стават булки. Много зависи в кой пандел ще попаднеш.

128

Глупости

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ Е НУЖНО ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ! ГЕРБ И ДПС , ЩЕ ГЛАСУВАТ В ПОДКРЕПА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ.....ТОВА Е ИСТИНСКАТА ТАКТИКА В МОМЕНТА....РАДВАЙТЕ СЕ "ПРОТЕСТЪРИ"!