52

Слави с теб сме

преди 2 години

Никакви министерски кресла на ДБ. Видяхме в първите две Правителства на Борисов и Христо Иванов Трайчо Трайков Симеон Дянков Бъчварова ....и когато крадяха и раздава ПОСТНАТА ПИЦА БЯХА С ДОБРИЯ И НЕЗАМЕНИМ БОЙКО.Слави не допускай повече недоразумения с неустановена сексуалност и зависимости от ДБ в Новото си Правителство.Щом ДБ е ПРОТИВ СТАТУКВОТО НЯМА ПРАВО НА ПОСТОВЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ ЗАЩОТО Е БИЛО ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО и 6 ГОДИНИ КРЕПЕШЕ БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ.НЕ ИСКАМЕ ПОСТНА ПИЦА ОТ ДБ

51

Анонимен

преди 2 години

Това въобще не е грешка. Тулупът остави десетки държавни чешми да шуртят и допускаше разни алчни *** да точат срещу комисиин за чекмеджето. Да може в черни дни като сега да плаща на ***.

50

Анонимен

преди 2 години

Повечето умни хора гледат да стоят настрани от политиката или не издържат дълго. Така беше и Денков, когато кривата джуука от НДСВ се опита да го язди.

49

ГРЕШКАТА НА БОКО Е:

преди 2 години

..ЧЕ СПРЯ ТОТАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ В ИКОНОМИКАТА И ОСТАВИ РАЗНИ , "ДЪРЖАВНИ ЧЕШМИЧКИ" ОТ КЪДЕТО ДА ПИЯТ ВОДА , РАЗНИ ПИШМАН ПОЛИТИЦИ , ГЛАДНИ И МЪРЗЕЛИВИ ВЪШКАРИ И ЧЕРВЕНИ НАГЛЯРИ ....ЗА СМЕТКА НА ПАРИТЕ И ПРИДОБИВКИТЕ НА РЕДОВНИТЕ ПЛАТЦИ НА ДАНЪЦИ ,ТАКСИ .....И ХОРАТА НА РЕДОВНИЯ ТРУД!ОТ ДЪРЖАВНОТО СЕ КРАДЕ --НАЙ-ЛЕСНО.....ЗАТОВА И ОСТАВИХА ББР , ЗА ИЗТОЧВАНЕ В БЪДЕЩЕ...!

48

Анонимен

преди 2 години

До paul61 Скъпи Павле, каква увреда в зрението си имате, за да не забележите, че в цялата тази палитра от мутро-чалго-тюрко-шкембо-атако-мамайо-войводи има и една партия на дясното мислене , ДБ? Поради което падате влюбен до уши в прегръдките на двуметровата ИЗТРИВАЛКА на мутрите - Славчо наркотето? И го обявявате за народен спасител? Какво общо имат влюбените Ви за дни части с интелигентността, та коментирате про.стотията на "другите"?

47

Анонимен

преди 2 години

24 След големите вървят и малките...

46

Анонимен

преди 2 години

до маус ... Не е ясно със какво повече ИТН заслужава да управляват от другите 2 не системни партии. -----////------ Наистина ли не ти е ясно? Борисов не ви ли е обяснил нещо за цифри и проценти, когато ви дава задачите за деня?

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не бих спорил за това колко крадлив или добър/лош икономист е "Ники" Василев, просто ще напомня нещо знаменателно, свързано с неговото министерско минало - продажбата на БТК.И слагам точка.

44

Сат Н

преди 2 години

Добре, извинете, че Ви вбесих толкова! ... Съвестно ми е чак.

43

paul61

преди 2 години

Голяма част от народа е придобил стокхолмски синдром ,вижда се по избора в новото народно събрание . Но да е ясно една може би последна надежда е Слави Трифонов колкото и да не искате да го разберете . ако пък не ви харесва -така да бъде /най бедни , най болни и тнт / избора е ваш . Никой насила не може да накара простите хора да вземат да мислят те затова са и прости . Бойко беше издигнат *** човек от прости хора и това е резултата - всеки от нас 15000 лв дълг -просто се научете да мислите.

42

Анонимен

преди 2 години

Да можеше да си остана кирил и асенчо един мандат, вместо отново да ни се натрисат отново брутални *** от вмирисаните партии

41

маус

преди 2 години

Предстои да гледаме цирка на ИТН които още преди да са поели властта са на ниво комуникации по зле и от онези които изритахме преди тях.Не е ясно със какво повече ИТН заслужава да управляват от другите 2 не системни партии.Аха сетих се явно предлагат повече сеир от другите а на Г.А.Н.Ю това му е важно сеира да продължава

40

Анонимен

преди 2 години

До Изберете Доказвате, че добрата граматика не осигурява добро ниво на мислене. Забавна изцепка, честито! Марш в чалготеката, чалгопитеко!

39

до 39

преди 2 години

Какви пости те гонят сега се блажи бе!

38

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н Сатенчо, чалгарче сатенено, когато под една статия за решение на г-н Василев ти се занимаваш със бясно плюене по хората, които изразяват подкрепата си към коментирания служебен министър, това е имплицитно плюене и по него. Това, можете, сатенени чалгарчета, това правите. Чалгопитеци смехотворни - също като изчегъртващия си лидер сте, по 2+ метра натурална, лоена тъ. пота. Бягай в чалготеката да отмориш на хита "Ше ти скъсам г*за!". Наслаждавай се на творбата, тя е за теб!

37

Изберете

преди 2 години

1. Проблемът е поста. 2. Проблема е поста. 3. Проблема е постът. 4. Проблемът е постът.

36

бай ганю

преди 2 години

жалко че активни амбициозни кадърни и независими министри няма да останат в управлението

35

Анонимен

преди 2 години

Никакви партии не ме интересуват.Интересуват ме такива хора като Асен Василев,Кирил Петков и други като тях дано ги има.Дори и Ники Василев не е крадлив и той е добър икономист,въпреки,че го оплюха заради царя и тройната коалиция.Това са хора,които работят а България и за такива с удоволствие бих отишъл да гласувам!

34

МНЕНИЕ

преди 2 години

Важното е друго - има Живот след Борисов и Гешев .С уговорката за някой групи в Държавата .

33

Сат Н

преди 2 години

По принцип са ми казали да пцувам Бойко Борисов и Иван Стоименов Гешев, и около тях когото искам по мой избор. Друго искаш ли да ме питаш?