371

Анонимен

преди 2 години

Никой не знае какъв щам ще дойде и колко ще е опасен,всичко са глупости както маските и др.Вниманието на масата се отклонява в посока ваксини,имунитет,щамове а никой не скача за най-важното -КОй пусна това?Ще допуснем ли хората по света този геноцид или ще се покажем като Народи!!!

370

Анонимен

преди 2 години

Дори да повярвам на ненаучното твърдение, че болестта има скрит период то искам да ви обърна внимание че ако се спазва дистанция и ако няма инфектиращи капки от кихане, кашлене, говорене или хрема няма как да стане заразяване. Ми няма нужда да се прегръщате с всеки срещнат и да се целувате, бъдете по обрани в поведението си, спазвайте дистанция, а болните хора да не отиват на работа или училище ами да останат в къщи, но нищо от това не се спазва, пенсионерите бродят като невидели по магазините..

369

Анонимен

преди 2 години

До До 407 ...Това просто не е вярно, време е които твърдят неверни неща да спрат, въздушнокапковите респираторни инфекции се предават чрез заразени капки от хрема кашлица говорене и прочие и превенцията е дистанция и изолиране на болния човек, който има признаци на болестта.

368

бай ти Ганя

преди 2 години

Не се ваксинира а после с връзки гледа да се уреди в болниците като няма места и нямат против да ги тъпчат с антибиотици и други химии че по безвредни от ваксината :)

367

Анонимен

преди 2 години

В Европа с малки изкчения като България и голямото изключение Русия, взеха необходимите мерки и ваксинираха най-възрастните, като най-узвими. Затова там починалите са много малко, а заразените са предимно неваксинираните по-млади хора. В България заради малкото ваксинирани ще стане като в Русия, когато започне следващата вълна на епидемията, а такава ще има.

366

Анонимен

преди 2 години

До Факт... Това не е верно че има скрити носители на болестта и точно това е голямата лъжа, няма как да заразява без заразен материал, демек от хрема кашлица, кихане и прочие дори високо говорене, затова ако искаха да ни предпазят щяха да настояват за дистанция не за маски, които се налагат по комерсиални и социално политически причини за отнемане на изконни права и за предаване на важност на пандемията и въвеждане на НСР...

365

Лош Путин ,Лош

преди 2 години

Виновен е Путин и руските хакери облъчили всички европейци с корона вирус на мачовете Снкт Петербург!

364

До 407

преди 2 години

Може да знаеш дали си болна, но не винаги знаеш дали си заразоносител и заразяваш. Време ти е да научиш, че това са различни неща.

363

Анонимен

преди 2 години

Гаден е този вирус. През първите дни след заразяването, човек не знае, че е заразен, а в същото време заразява околните. Същото е и с безсимтомните.

362

Анонимен

преди 2 години

411, то и думичките и техния смисъл се учат в училище. И само умните ги научават естествено.

361

Анонимен

преди 2 години

Пандемията бе използвана като повод да набодат хората. Не толкова да ги предпазят от някакъв си вирус.

360

Анонимен

преди 2 години

До пет години всички неваксинирани ги чака летален изход.

359

До 404

преди 2 години

Коя е реалната цифра? Цифра знам какво е, учи с в първи клас - писмен знак, с който се записват числата и обикновено използваме арабските десет цифри. Какво е "реална цифра" ей богу, нямам никаква идея

358

Пил Гейтс

преди 2 години

абе дииванетане разбрахте личе ви пускам виросодогне ви чипирам всичкитехувабо ви каза бойко че сте прооостине можете да схванете схемата

357

Анонимен

преди 2 години

българите сме много зле. куп самоубийци антиваксъри проповядат смърт от ковид чрез въздържание..

356

гост

преди 2 години

до пет години всички ваксинирани ги чака летален изход

355

Анонимен

преди 2 години

Много добре знам дали съм болна. Спрете с тези измислици.

354

А преболедувалите?

преди 2 години

Никъде не се споменава за милионите преболедували хора, които НЕ ЖЕЛАЕМ да се бодем!

353

Р.В

преди 2 години

До Пилат ПонтийскиИма огромна разлика между реалното число на протестиращите.Реалната цифра е десетки хиляди?!Защо не отразявате истината?

352

Факт

преди 2 години

Който е заразен не само, че трябва да носи маска, но е добре и да се самоизолира, за да не вреди на останалите. Проблемът е, че човек може да не знае, че заразява и да разнася заразата. Това налага всички да са с маски. За над година и половина не го ли разбрахте?!