431

Анонимен

преди 2 години

До vivian Не е ясно в Израел с какво ваксинират! Тия искат да са господари на света и цялата там уж масова ваксинация е другите да им повярват и сами да си сложат отровните инжекции! Почти всички Биг Фарма се държат от евреите!

430

Анонимен

преди 2 години

Някой каза ли му на тоя макарон, че пакистанската отре пка която се води британски министър за здравеопазването, е с коронавирус, при това двойно ваксиниран? Или ще продължават да си играят игричките разни макарони, меркели и не знам си какви други адови изчадия? Ще продължават да манипулират, ЛЪЖАТ нагло, и налагат какви ли не налудничави ограничения?

429

Анонимен

преди 2 години

само един цитат от Новия завет, "Откровение на Йоан" глава 13, всеки от вас може да го провери :"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или челата им; за да не може никой да купува или продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име."Всяка прилика с действителни събития НЕ е случайна....

428

vivian

преди 2 години

Интересното е, че в Израел се ваксинират поголовно, вече и трета доза. Щом евреите се ваксинират, значи няма страшно.Ако беше рисковано, едва ли щяха да позволят.

427

олигофрен кретенов

преди 2 години

За вируса спорите,а аз се смея.Ами то още 1974г. са го написали много сме трябва да се разредим.Всичко друго е смях и забава.Добре ,че нямам много време за смях.Хайде сьс "здраве".

426

Анонимен

преди 2 години

До Търговец до 481 Той ще е аут много преди 5 години, ако му се разбие имунната система! Та много хапове ще им трябват!

425

Търговец до 481

преди 2 години

Е, не е ли гениално от търговска гледна точка? Създаваш си клиент до края на живота му. Сега ваксината е безплатна, но как ли ще е след 5 години .... Но клиента вече знае че ако не си купи поредната доза е аут. Гениално е!

424

Проблем

преди 2 години

Според все повече медицински мнения, т.н. "ваксина" срещу Ковид всъщност потиска клетъчният Т-имунитет и на практика забранява на организма да "помни" вируса и изработва антитела. Трябва да се вкарват периодично всяка година. Пример: ако сте прекарали някаква шарка на 5 години, след 50 години няма да имате нито едно антитяло, но срещнете ли се със шарка, клетъчния Т-имунитет моментално ще произведе антитела. Ваксинирате ли се един път, до края на живота си сте уязвим на Ковид!

423

Анонимен

преди 2 години

До епидемиологДнес събота във Франция е революция. Пионката Макрон пак настъпи котето. Дори ваксинирате излязоха по улиците. Къде е статията за това?

422

епидемиолог

преди 2 години

Който е написал тази статия или самия той е безумец, или си е продал душата. И в двата случая е за затвор. Как е възможно да се сравняват ваксините против дифтерит, тетанус, коклюш, хепатит В, морбили, рубеола и паротит с 'ваксините' за ковид. Първо не са ваксини и второ, не са одобрени за масово прилагане. Особено ненужни и вредни са за децата, а и за млади здрави хора също. Има достатъчно официални изследвания ако искате да пишете сериозна статия. И вижте какво става днес във Франция !!

421

Анонимен

преди 2 години

Най сетне пенсионерите си легнаха да спят и започнаха по нормални коментари да вървят.

420

Демократи -фашисти !

преди 2 години

До Анонимен С една дума -демократичен фашизъм ? А уж ,правото на избор ,неприкосновеност и достоинството на личноста,не на насилието .Кво става с демократичните ценности,със свободата ,другари либералфашисти ?

419

Demonaz

преди 2 години

Ще се наложи да се опълчим на либералите,комунистите и зелените талибани,сър.

418

Слави Трифонов

преди 2 години

министъра на англия е с корона след 2 ваксини защо ми е тогава

417

Анонимен

преди 2 години

Мислещите хора които предупреждаваха за това и на които бяха им лепнати подигравателни етикети ,че са (ненормални) и (конспиратори) от еврЕо-атлантициеските полирани мозъци озлязоха на 100% прави.

416

Анонимен

преди 2 години

Докато целия свят не се обедини ,вдигне да гепи и линчува представителите на жидо-рептилския сатанистки (елит) начело с Родшилд и Бил Гейъс добър живот за хората и мир на земята няма да има.

415

Нела Голд

преди 2 години

Ако дават по 1 милион евро за вахса може и да се навият повече.

414

Анонимен

преди 2 години

ще се наложи да се опълчим на фашистите,сър...

413

Анонимен

преди 2 години

Тук има един дето задава въпроси и сам си отговаря. Сигурно е "ваксиниран".

412

Анонимен

преди 2 години

До 463 ! И как ще разберем кои хора нямат противопоказания към ваксините? Стана ми интересен поста!