11

глас от тъдява

преди 2 години

Ако малко се огледа човек и си дава сметка , че коката е новата епидемия, за която си мълчат по новините, кога за последен път прочетохте новина или статистика за жертвите ? Има барове където даже не си правят труда да идат до веце-та за да дръпнат , направо на масата смъркат, а ако взема да правя сметка - от заобикалящите ме са много малко които не взимат ....

10

ББ

преди 2 години

това ли е...за Бога елате на себе си,убиват децата ни безнаказано през вируси,вие лицемерно ни налагате ограничения,отнемате ни Свободата,от страх, не можете да се справите...зависими...Кой ни убива?Защо?Защо го допуснахте?защо ги финансирате и не ги осветлите с факти?можете...но ви е страх!защо финансирате диктатури в източна,олигарси руски,затъвате все по дълбоко..ще родите чудовище...прочетете Историята на Човечеството ..моля!парите ви не са ценност!!!!с какво ще ни убивате след...вируса??

9

Ром

преди 2 години

Там пият много наркоман !

8

Taliban

преди 2 години

НИДЕРЛАНДИЯ Е ВЕЛИКА ЕВРОПЕЙСКА ДЬРЖАВА ЗАЩОТО Е ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ТАКИВА.БЬЛГАРИТЕ БАЛКАНЦИ СА РОДЕНИ ИНДУСТРИАЛЦИ ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ НИ СЛУЖБИ...НАПУДРЕНИ НОСОВЕ...РЕШАВАЩИ НА МИГА...СИРОМАСИ СТАНАЛИ НОВОБОГАТАШИ.

7

Анонимен

преди 2 години

Ми хората се забавляват бе, ко искате!

6

Анонимен

преди 2 години

Защо САЩ за 20 години военно управление на Афганистан не унищожи маковите плантации? Саже войнижците на САЩ ги пазят от унищожаване, за да има селяните какво да ядат....................Така се борят с наркотрафика.

5

Анонимен

преди 2 години

Търсенето определя предлагането. Да кажат на европейците да намалят търсенето на дрога. Колко хора в латинска Америка рискуват живота си за благото на Западна Европа....................И видяхме как Западна Европа и САЩ се борят с опиума в Афганистан...................... Не го унищожават, а съветват бедните селяни в бедните държави от Латинска Америка да унищожават кокаиновите плантации.

4

Анонимен

преди 2 години

Спрете вноса на банани. Кокаинът идва с бананите в Европа. Бананите са евтини, защото се субсидират от кокаиновите плантации.

3

Анонимен

преди 2 години

Смятай пък колко дрога рутинната не е хванала

2

Дедо

преди 2 години

Чак се чудя откъде толкова бyдали да си харчат парите за кока!

1

Бонго Бонго

преди 2 години

Слави...въъъй..край ами ся...Ко ши сърбаш??