9

11

преди 2 години

Чи кой пий вода у туй ореме ве?

8

Дрън та пляс

преди 2 години

Регистрираните случаи на тежки последствия от прекаляване с вода са единични, затова пък към 90% от хората (без преувеличение) са дехидратирани и поне една трета (пак без преувеличение) от проблемите им със здравето се дължат на това. Останалото дължат на обездвижване, алкохол и убийствено вкусни угодийки (с повечко промишлена химия през последните десетилетия).

7

аз да ви обадя

преди 2 години

Ако прекалите с водата може да започне да ви се вие свят, също така само вода измива организма , губите много важни вещества , затова е по-добре вода с мед, или захар и щипка сол - солта задържа водата в организма , не случайно всички изотонни напитки са наблъскани със захар и сол.

6

Анонимен

преди 2 години

Когато няма какво да правя, не пия вода а бяло вино лятото и червено зимата. А, и никога не си допълвам шишето. Първо го изпивам и чаак тогава го пълня отново. Много е лесно, опитайте!

5

Асан

преди 2 години

Бирата е полезна набавя електролити :)))

4

House M.D.

преди 2 години

Аз не пия вода, защото съм жаден, а не мръсен.

3

Анонимен

преди 2 години

Сутрин ако пиеш много вода означава, че вечерта си прекалил с алкохола

2

Анонимен

преди 2 години

И впрочем, симптомите на обезводняване са почти същите.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама че глупава статия. Не дава никаква идея колко вода трябва да се пие на ден, но внушава, че симптоми, които могат да се проявят заради куп неща, са от пиенето на вода... Изпуска и да отбележи, че възрастните имат понижено чувство за жажда и често неоптимално функциониращи бъбреци, което може да доведе до хидратация.Ако следвах "здравните" съвети от подобни статии, досега да съм си заминал.