215

Анонимен

преди 2 години

Само Слави той ще купи таблети и ще летим в космоса!

214

Хан Крум

преди 2 години

Какво преизчисление с 35 процента хората искат реално преизчисление с осигурителния доход за 2021 г Щял да намалява данъци а откъде ще ги вземеш парите за пенсии сигу рно от твоята банкова сметка

213

Анонимен

преди 2 години

Николай Василев , каква комисионна получихте от Сиела като министър на държавната администрация за сключения договор за правно-информационни системи на 3 пъти по-висока цена от тази на конкурента Апис ??!!

212

Анонимен

преди 2 години

След като патриотите събраха 3.14% на изборите, решиха да променят името на коалицията. Вече ще се казва, Пи Четата.

211

Анонимен

преди 2 години

и сеха чакаме Милен Велчев

210

1

преди 2 години

как ще имаш нещо общо с ДПС,д-р Доган такива "умници",даже за градинари не ги назначава,в сарая,камо ли за хигиенист на "Росенец"

209

Анонимен

преди 2 години

аз пък си мислех, че станишев уволни пеевски и нинова!

208

Анонимен

преди 2 години

В САЙТА "ЕКСПЕРТ" ИМА СНИМАНИ ГОДИШНИТЕ МУ ОТЧЕТИ НА ФИРМАТА С ОГРОМНИ ЗАГУБИ- ОТ 2009 Г ТОВА ЛИЦЕ Е НЯМАЛ ПЕЧАЛБА.

207

чифути

преди 2 години

евреи!

206

Ръмтъмтъм

преди 2 години

Василев, изгърмяха те като неудобен за да се поддържа хаоса и удължи мандата на служебното правителство на президента за което работят и абв и бсп. Направиха го с два залпа: че ще продадеш ББР и че ще дадеш магистралите на концесия. Сега си аут, а те ще се опитат да са са ти първи приятеле.

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Това за деветте процента подкрепа за ГЕРБ е вярно! Но също толкова вярно е и за лъжците от ИТН! Тези неадекватници решили,че могат с 65 депутата да управляват едновластно и да въртят ДЪРЖАВАТА ни по собствените си психопатни мераци! Само безгранични психари могат да си въобразяват и мечтаят за нещо подобно!Несъстоятелни са от всякъде,да се омитат колкото може по-бързо,че дотегнаха на всички! ДЪРЖАВАТА ни има нужда от спешно управление от кадърни и достойни хора,а не от крадци!!!

204

Анонимен

преди 2 години

До евреин крадлив- Мук наистина ли е еврейн?! Ако да ,това обяснява нагледно и точно цялата му хищническо крадлива природа! И е отвратително нагъл и безскрупулен тип!!! А мизерника чалгар да се продъни в дън земя за гнусната измама и гадното предателство,което спретна на избирателите си! Жалкото мюре на кобургите и Доган и днес се скри в миша дупка от хорските очи и прати ония двама *** да му замитат дрислъка,с който усмърди РОДИНАТА ни! Позор за измениците и лъжците от ИТН!!!

203

Анонимен

преди 2 години

До баба мара Пресконференцията приличаше на махленска седянка! Безсмислени *** въпроси,надвикване,ръкомахане и перчене на дребно! Мисирките не посмяха публично да осветлят всички факти,които ярко доказват колко компрометиран екземпляр е Мук.Един не се престраши да му напомни колко милиарда потроши на БЪЛГАРИЯ с превъртането на външния дълг,продажбата на БТК за жълти стотинки,далаверата със локомотивите и т.н.За този хищник реформа значи грабеж! Чалгарят е мюрето на мадридския крадец!

202

Щирлиц

преди 2 години

Поредният американски вицегубернатор на България,ще бъде излъчен от тази партия,и одобрен предварително от американската амбасада.Нищо ново,този филм го гледаме вече 12 години,в главната роля един екземпляр,недочел романа "Винету".

201

Анонимен

преди 2 години

В квартала ни има едно единствено ромче но с турско име и всички му се кланят и малки и големи, не се ли усещат не мога да разбера, аз съм в опозиция, демек в малцинство.. ..

200

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е за какви реформи става дума, като няма такива заложени в предизборната програма на ИТН.

199

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Никито е уволнявал Пеевски, но знам че Майчето и партията на Корни го назначиха за шеф на ДАНС

198

Папарака

преди 2 години

Ужас....... тия са си направили само реклама и пропаганда на партията,а дори не са помислили как и кой ще управлява в случай на спечелване на изборите.Та те са отишли на избори,без да са помислили за кабинет и министри.Май ще се наложи да вкарваме от чужбина.

197

Истукан

преди 2 години

Без ДПС нямаше как да водиш реформаторски кабинет, защото нямаше да бъде избран този кабинет.

196

Не зная какви...

преди 2 години

.. неща свързват НВ с ДПС, но отлично помня най-славната му сделка, при която успя да приватизира БТК за жълти стотинки. Сега явно се бе подготвил за следващ подбен удар, ама май няма да го огрее, човечето.....