13

Кико

преди 2 години

Аз съм много голям фен на екзотиката! Янев!

12

мдаа

преди 2 години

Януев ни казва не съм луд но ако ми дадете баницата ще я ицялата. Тъкмо ми се отвори апетит.

11

Гошо

преди 2 години

Правителството е добро. Да остане

10

моч

преди 2 години

До 10 Анонимен....Нещо си се пообъркал , може би имаш предвид фат_мака фигурант . Радефф е персоната , която пося семето на омразата и вече няколко години най-старателно отглежда , тори и полива този отровен плевел. Радефф разцепи нацията!Радефф е персоната с вдигнатия юмрук , който поведе превратаджии и метежници , той погази конституция и закони , той е рути институции и държавност , при него са руските шпиони и диверсанти...

9

Анонимен

преди 2 години

Колкото и плюете служебното правителство, за което ви се плаща, сигурно си давате сметка, че герб залязва и ще трябва да си търсите друг работодател :)

8

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... "...Тоя пич взе да ми допада, много обран. Върши си работата без високопарни фрази, джипки, простотии и фейсбук истерии..." ... Толкова е обран, че не може да излезе от контекста на листчето което са му написали, но за разлика от Румбата поне срича по-челеноразделно и не натъртва думите като старшина строил аскера на балаЛАтума ... !!!

7

Също и министъра

преди 2 години

на външните работи ме изненада приятно. Очеквах друго с тази руска школовка. Обаче човека запази линия на предсказуемост за страната България, което е важно за международния имидж. Преставям си ако беше захванал да уволнява наред по посолствата и да си назначава креатурите. Също министъра в социалното министерство - професионален, разумен... Е верно - малко вдигна пенсиите, но поне не изчегърта 50 те лева дето Боко даде на пенсионерите или мерките заради коронавируса.

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Екзотично е и самото Служебно правителство, дошло на Власт по модела на Мадуро и надяващо се да закрепи Властта си с неговите машини ... !!!

5

На това служебно

преди 2 години

правителство няколкото момчета за мокри поръчки му извадиха много лошо име. Имаше няколко министри които бяха разумни и стабилни и не стигаха до такива ексцесии. Ето примерно Янаки Стоилов. БСПто ги мразя и в кръвта си, обаче той ми се вижда стабилен, уравновесен и разумен. Не се хвърли веднага да чагърта и нарушава закони и права. Или министъра на отбраната - такъв лош късмет - да му загине пилота, но човека действа разумно и справедливо.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя пич взе да ми допада, много обран. Върши си работата без високопарни фрази, джипки, простотии и фейсбук истерии.

3

моч

преди 2 години

ДОЛУ ХУНТАТА !!!! ДОЛУ ФИГУРАНТА !!!! ДОЛУ БОЛШЕВИШКИТЕ КОПОИ !!!

2

Тея така

преди 2 години

се овъртолиха, че вече не им се и чагърта - Рашков изчегърта Нинова, Кацаров - най-добър приятел, НАП се ръководи от схемаджия, махнаха докторите от болниците - а ида Зима - Радева Зима. Която вероятно ще задмине Виденовата и още дълго ще се помни.

1

Смачкана джапанка

преди 2 години

Шляпа-шляп . цапа-цап..........