33

РАЗБРАХМЕ

преди 2 години

Всичко зависело то путинистките му партии и призова партиите да бъдат оставени да работят на спокойствие.Това значи да не очакваме нищо добро от Радев и партиите му, добре, че в крайна сметка евро-атлантическите ни съюзници няма да оставят руските шпиони да и завлекат в Евразия. Враговете на Свободния свят у нас са бита карта, запомнете това.

32

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

31

Анономен

преди 2 години

Да, по принцип, но това ви е целта, за да спечелите време! Пак лъжи! Със Слави го играете добре преди другите да знаем. То най-добре да ви нямаше и сега!

30

Анонимен

преди 2 години

До Жоро__ИЗРАЗЯВАЙТЕ СЕ ПО ЯСНО. НА КОЛКО ПИТИЕТА СТЕ?

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 27 __АКЦЕНТА Е НАЙ-ВЕЧЕ ВЪРХУ ТОЧКАТА!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 __ИЗЖИВЯВАТЕ УНИЩОЖИТЕЛНА ДУХОВНА КРИЗА. ВЗЕМЕТЕ СИ ПОЧИВКА. ПОНЯКОГА, АКО НЕ Е МНОГО КЪСНО ПОМАГА.

27

Анонимен

преди 2 години

До О,Шипка-радеффБъркаш се. Бойко отива при бай Ставри.Скоро към тях ще се присъедини и Каскета само да го махнат от поста му.

26

Жоро

преди 2 години

По добре нови избори отколкото тея одупени ибрикчий, квото им кажат от Кремъл или Радев и ши са чупят да се мазнят и натягат. Чалгаря е предател и лицемер и той нестава пък и посяга към белия прашец често, Боко го видяхме ко напрай за 12г така, че нови избори.

25

izh

преди 2 години

Чалъми, чалъми. Още едни избори, още 3 месеца комуномутренски кабинет, затънала държава и българи обхванати от безверие и безразличие. Червените милионери на власт, ама вече няма да има какво да крадат, тази и следващата година ще дооберат остатъка от държавното имущество и КРАЙ /1300 години борба и тъпанарщината да ни победи/

24

АнонимеН

преди 2 години

ИЛИ КАБИНЕТ НА ИТН ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ И ТОЧКА!

23

ее

преди 2 години

моля някой да ми обясни-защоо когато кандидатстваме за работно място, не правим партии и раб. място да се даде на партията с най-харесваните идеи.Тази глупост с партиите е време да привърши- за работа в парламента да се кандидатсва както за работа в частна фирма - и най-добрия да печели. Ама имали идеи... партии.. хайде чупка.

22

Анонимен

преди 2 години

КАТО ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПРОСТОЛЮДИЕ НЕВЕЖЕСТВО НЕОСЪЗНАТО И НЕ ЧЕТЕ КНИГИ НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ КУЛТУРА МОРАЛ и разни *** новите поколения арогантни и прости - КАКВА ДЪРЖАВА ИСКАТЕ КРАСИВА И ПРОЦЪФТЯВАЩА! НЯМА! ЕШЕ 80 те и 90 те г.Горката БЪЛГАРИЯ! Вие не заслужавате личностите ЛЕВСКИ и БОТЕВ !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство е за да организира избори и да поразчисти финансовата катастрофа за страната, оставена след трите правителства на Герб и служебните между тях. То си свърши великолепно работата. Сега е ред на политическите лидери да излязат от собствената си криза. Народът ще се оправи и без политици, на него не му трябват чужди кризи. Той се бори за насъщния си.

20

Анонимен

преди 2 години

умрели лисички го играят. пасков го говори това от половин година. театъро продължава, поръчките на хвърчилца на хартия също, американците докато не ни изпият и последната капчица кръв няма да престанат да ни унищожават. с такъв жалък елитец сме обречени. оная пунтамара крадевите вълнения бул човек на русия.... смях в залата. на отчет на козяк всичките псевдодържавници.. и въвеждайте военната служба пак че на американците им требва пушечно месо.

19

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е ЕКЗОТИЧНА г-н ЯНЕВ, А НАПЪЛНО РЕАЛНА. ТАКА, ЧЕ СТЯГАЙТЕ СИ ЕКИПА.

18

Анонимен

преди 2 години

На този не му трябва аутокю като на Слави. Има си листче.

17

иво

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

16

О,Шипка-радефф

преди 2 години

БЕГАЙТЕ БЪРЗО *** ! БОЙКО СЕ ВРЪЩА НА БЕЛ КОН !!!

15

Мая

преди 2 години

Недеи да скромничиш Янев! Разтвори до край ръцете,да покажеш колко!

14

Анонимен

преди 2 години

Смятам идеята за много добра