31

Анонимен

преди 2 години

Безродици;Редовно ни набиват в главите този мафиот-турски ултранационалист който седнал на донмето Гюлен.Значи наш човек нали донмета.

30

Анонимен

преди 2 години

Хем искат да са фактор, хем искат да си налагат мнението, забравят че българина е особена порода :))

29

Ха-ха

преди 2 години

Уловихме Пекер в лъжа!Няма как Ердоги да раздава Калашници!Той винаги е държал на местното производство,което е изключително развито!

28

Нинджа

преди 2 години

До ааЧе кой люби турците бре?

27

Нинджа

преди 2 години

Май султана се готви за джихад????

26

Pin

преди 2 години

Мен ми е чудно ГДБОП какво чака, а не задължи админите на сайта да предадат необходимата информация за местонахождението на пернатия ***, който пише във форума. Ясно е, че става дума за краен ислямски фундаменталист. Админите какво чакате? Аз ли да изпратя линковете и писанията му където е необходимо.

25

хаахаха

преди 2 години

Ало, админче,защо триеш моите постове,а оставяш провокациите на тоя ***????

24

Анонимен

преди 2 години

Не давай идеи на Тиквоган.

23

Атаман Сирко

преди 2 години

Каква поредна турскосиииГанска драма, при анадолските мекерета.!.

22

Анонимен

преди 2 години

Най-големият мафиот е Ердоган!

21

Анонимен

преди 2 години

Доколкото знам, Ататюрк е искал да създаде светска държава, успял е донякъде :)) Бай Ердо ги върна в Османската империя, само без империята....хахахаха :)) То иначе и при нас не е кой знае колко различно, нали сме комшии и сме били 5 века под техно влияние :)))) И тук ако раздаваш калашници, ще видят политиците колко фенчета имат, вечната чистка....хахахахах :)))

20

ишкембе чООООрба

преди 2 години

баш чобан чорбалан изобщо не ни изненадва с нищо. Неговата политика е коректна само на повърхността и за пред по-силни. дпс е дългата неоосманистка ръка в България, която бърка картите от 30+ години и се ръководи от него и негови съмишленици преди него. Колко избори минаха, а те продължават с номерата си. Всеки път лъжат с бюлетини и мъртви души в полза на дпс. Докога България и ЕС ще позволява на този кьoпeк да си вее байряка безнаказано?

19

Шшш

преди 2 години

Кой се интересува от ориенталската клоака,освен празноглавите правоверни ?

18

можеше и по-лошо

преди 2 години

Е поне е мафиот можеше да е хoмoceксуалист като Папи Ханс, Емил Димитров, Васил Найденов, Георги Христов и половината от българските певци

17

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на шапката... Нека се избуват роми, турци и помаци. Да намалеят малко, че заеха хубавите работни позиции !!!

16

Мафиотът Боко:

преди 2 години

(към шефа на АПИ) Отиваш и като глашатай казваш "нЕма да има винетки" ясно ли е? - (към шефа на Градус) Отиваш и като касапин го правиш тоя неудобния на колбас. ЯСНО?

15

До Ястребител

преди 2 години

АГА земи потърси някаква лекарска помощ!! Явно си на силни хапчета но и те не помагат!!! Обръчът около вратъ на Ердоган се затяга! Щом мафията е тръгнала срещу него близо му е краят!!! Европа и Америка ще налеят много милярди евра не лири който не струват нищо заради неговото управление със способи отпреди 1000 години и ще се справят със тази грешка на Алах наречена ердоан!!!бий жена си и лягай та да може брат ти да я изтряска като хората!Кендине ебак!!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!Мафиота вече е издигнат за кандидат президент от опозицията. Защото виждаме от статията че е почтен човек. А Ердоган явно му е пречил на бизнеса. А мафиата не прощава.

13

Ха!!!!!

преди 2 години

'Мафиотският бос Седат Пекер не спира...' А стига бе, това негативна новина ли е за Ердоган или позитивна. Така наречените журналисти не се ли усещат????? Опозицията на Ердо в комбина с мафията ли е?

12

Това да не е

преди 2 години

Турския "Васил Божков"???