219

Анонимен

преди 2 години

До ЛЕКАРЩо си си сложил ник,, Лекар'' след като пишеш по неграмотно от първокласник?

218

Каналин

преди 2 години

Много обичат нашите лекари да изписват скъпи изследвания и да ги осребряват я през каса я през джоба на пациента. Сега бива да се провери дали изследванията назначени на Кацаров са били нужни и животоспасяващи.

217

ЛЕКАР

преди 2 години

Ако знаете какви каши забърквате начело с рузкия аватар Грипен и как яко ще ***,космите на брадите ви ще се изправят!!Няма ненаказано добро за Бай *** от Световрачане!!Не охапе ли ръката дето го е галила,значи деня и годината за него са пропаднали!!Хулете докторите,оплювайте ги остракирайте ги,а като ви потропа дрогарката с косата,тичкайте и пълзете в краката им да ви спасяват!!Дива шко,пр осташко племе!!Има такова племе начело с безмозъчни чал гари и рузки аватари!!

216

someone

преди 2 години

как така диагнозата е лъжа бе докторе ? Това не е ли наказуемо ? В каква помия на държава живеем вече си казват директно ,че фалшифицират и крадат и реакция даже няма.

215

Анонимен

преди 2 години

Ами наздраве! Преди 20 г. именно този сегашен министър беше от тези, които направиха от болниците търговски дружества.Що сега рИветИ, че се плащало преди,през,по и след? Радвайте се на Промяната..

214

Анонимен

преди 2 години

Докторе,другият път Кацаров като получи остра чернодробна недостатъчност (демек като препие) , пуснете му най-скъпите изследвания и извикайте пресата,та да му излезе име на редовен и некорумпиран пациент.А сам си направи сметка,какъв семеен приятел ти е, щом така те злепостави?

213

D

преди 2 години

Винаги така се процедира, за да влачат повече пари от пътеките. Аз отивам на лекар с оплакване от стомаха, те ми дават направление за пътека за чернодробни болести.

212

Анонимен

преди 2 години

До. 178Истината от лекарпреди 48 минутиДокторе, много хора у нас получават заплати колкото вашите и по-малко. Имах случай в мое присъствие да се коментира за манипулацията която ми правиха че в САЩ струвала 6000 $. Ами идете там или по- лесно в Европа и ги взимайте тези пари. Ама се иска топки и ни оставете да оживяваме понякога....и въпреки вас.

211

1212

преди 2 години

До Старата соваГоспожо, в частните болници много от нещата се ЗАПЛАЩАТ, това е положението. Избирате "СитиКлиник", плащате. Хоспитализираните здравно осигурени пациенти в държавните болници не заплащат изследванията. Затова на Стойчо му е пуснато ИЗ.

210

+++

преди 2 години

Да доктора е виновен че, по негови думи е искал да помогне на един приятел.Дали е добро или лошо така е преценил и поел е риска за един "приятел".Сега да се върнем на Кацаров,той какъв е, продава се за миг слава.Като е толкова честен защо не си е платил, пари ли е нямал.Постъпката му е толкова гнусна че нямам думи.Да седиш с един човек на маса ,този човек да те лекува без пари и ти да му плюеш в лицето.И този подляр ми е станал министър.Кой знае още колко облаги е ползвал.Гнус.

209

Майстора

преди 2 години

ми сменя дограмата - освен дограмата в сметката пише - обръщане около прозорци отвън, и отвътре. Питам - да платя ли за обръщане около прозорци - това хитруване ли е? Ако не платя прозорците ми ще си останат разбити, но ще имам нова дограма. Има избор - да ги направя сам или да си стоят така.Обаче ако съм болен - една пътека за ковид и една пътека за бъбречна криза. Да се лекувам само от ковид? А ако умра от бъбречната криза? Сам ли да се лекувам?Или да го оставя да мине? Защо лекаря да е лошия?

208

Койчо

преди 2 години

Много наивно лъже крадеца доктор.Тези продължават да ни мислят за прости като боко.Чагъркай Стойчо бялата мафия докарала много хора да умрат крадейки им здравните усигоровки

207

1212

преди 2 години

Стойчо Кацаров обяви, че е един от фалшивите пациенти. В същото време обаче, отказва втората хоспитализация за да си спи вкъщи, но не отказва да му пуснат ИЗ и да му направят скъпи изследвания. От своя страна, доц. Атанасов също е в кюпа, защото пък се е съгласил на тая работа.

206

Майтапчийси

преди 2 години

А къде е подписът на Кацаров на документите, ако си му правил услуга, той ги е подписал нали, ама няма подпис... Опааааа, фалшиви били....

205

Генезис

преди 2 години

Азбучна истина е, че това се прави, друг е въпроса каква е причината за този цирей? И, защо Балтов опира пешкира за нещо, което са правили други. Отговорността трябва да е персонална, както и в случая приятелят на министъра.Другото е изчегъртането на Радев. Проблемът обаче със сбъркана та система, която ражда деформациите си остава.Генезисът е в търговското,което сътвори Костов,който от лекарите направи търговци. И,както се вижда лошото лесно се усвоява, *** ги направи отново лекари-човеколюбци!

204

Желязко

преди 2 години

Цинични ченгесарри с бели престилки

203

митко

преди 2 години

Видно е,че в Пирогов са отявлени престъпници.Как така да плаща по-евтино.Значи за едни има може,а бай Пешо от Челопечене да плаща на безбожни цени.И то с минимална пенсия.Срам и позор.Това не са лекари,това са долни търговци.

202

До Ст.Иванов

преди 2 години

Малко трудно ще разберат думите ти хора, които не работят в тази сфера.Но всеки има личен опит от място ,където работи.Вярное,че е трябва да лавираш избягвайки деформациите на обществото.Изборът и решенията са твои."Човек е сбор от изборите,които прави в живота си".Задължително трябва да имаш принципи,от които да не отстъпваш за нищо на света и да правиш компромиси без да ощетяваш невинни хора.

201

Старата сова

преди 2 години

Как не ви е срам бе, г- да доктори?! Лекуващия го доцент подменил диагнозата на Кацаров, за да не плаща скъпи изследвания! Аз пенсионерката как можах да намеря 700 лева за да си платя в Сити клиник ядрено магнитен резонанс на главата и на шията? Вие "защитниците" да си сядате да работите, че дяволите ще ви вземат.

200

Анонимен

преди 2 години

До Стефан ИвановЛекарят може да си върши добре медицинската част от работата. Това не мога да го коментирам. Факт е, че административно е извършил нарушение. Дали се е облагодетелствал лично, дали е спестил пари на приятел или е изкарал някой лев за болницата не променя факта, че касата е източена т.е. има нарушение. Ако има проблем с направленията, пътеките или бюджета на Пирогов, то той не се решава, като се пускат фалшиви данни за лечението на болните.