39

анонимен

преди 2 години

Ако това,което казва лекарят,е вярно,то постъпката на Кацаров говори много за личностните му качества.Народът това го нарича предателство.Дребна душица е той.Разбира се не трябва да се толерират и такива шмекерлъци в здравната ни система,но това се прави навсякъде и при всички правителства.Така че нарочването на Балтов изглежда досущ като активно мероприятие.Да се готви и Мутафчийски.Този гла-мавия не-щастник Кацарски няма да спре.

38

Анонимен

преди 2 години

Всички шефове на болници приличат на поливани тикви-по 150 кг и нагоре.Джипове за по 200хилки,вили по Гърция и Испания,на нашето черноморие поне по 10 -ина апартамента....Едва ли е само от компреси.Едва дишат от тлъстина.Ще умрете от пукница,бре.

37

до 24

преди 2 години

Моля те, вкарай 50% от лекарите в затвора. После искам да видя кой точно ще те лекува. Нямам търпение! Само кажи кога и вадя пуканките!

36

Анонимен

преди 2 години

Този лекар от Пирогов сам влезе в капана.А, защо си написал лъжлива диагноза, бе ?Щом за вас лъжлива диагноза е едно нищо...направо...не знам.Лекарите, вместо да са моралния стожер на обществото, те ти обясняват, че най нормалното нещо е да ти напишат грешна пътека, за да излъжат здравната каса.

35

Анонимен

преди 2 години

Само че сега и Стойчо Кацаров да бъде даден на прокуратурата, защото е знаел какво става и се е облажил, а сега изважда фактите, когато му е удобно.

34

Анонимен

преди 2 години

Напоследък много далавери са разкриха.Явно правителството на Радев свърши много повече работа отколкото герб за 3 мандата.

33

Анонимен

преди 2 години

Понеже сте толкова чисти и невинни и нямате "семейни приятели", и нищо не правите с връзки, затова майките ви и бащите ви хвърлят торби с пари на ало-измамници. От поколения ви е втълепно да минавате по тънката лайсна, а другите да се оправят. Ама сакън да ви прецакат вас и някой да ви пререди - вой до небето. Е не може и така, и иначе.

32

Анонимен

преди 2 години

това геиберастите са бетер тъмният етнос, врещят по ТВ, омазани с ако до уши, ама то вожда като е малко от боята всички го пунтират === а без проф НАГЛОФ, ще опустят маркировките в България...ще настане пълен хаус

31

До 27

преди 2 години

А казвате ли на фиктивно лекувания,че може да има проблеми с диагнозата си при кредит,застраховка или започване на работа?Много сте добрички,а?

30

Анонимен

преди 2 години

До Можем да мислимБългарина обича корупцията. То иначе ако я нямаше синът му нямаше да учи в елитно училище.

29

Анонимен

преди 2 години

Лекарите свикнаха че ЗК се точи. Говорил съм си с познати лекари и те разпалено ми обясняват че "няма друг начин". Доста ме озадачава това!Това си е корупция и цялото лекарско съсловие смята че това е редно. Всички болници работят така без изключение.

28

Анонимен

преди 2 години

Атанасов, какво значи да не плаща скъпи изследвания, като сам твърдиш че не е влезал повече в болницата освен ноември когато така или иначе за коронката си има пътека, предала те е алчността ти че си взел и ти пари от тая диагноза. Кво си си викал, той беше тук аре да му пуснем още нещо.

27

Анонимен

преди 2 години

14 и ние сме приемали близък на пациент документално, а реално лежи близкия щото няма осигуровки, а се нуждае от лечението. Клиничните пътеки трябва да отпаднат и да се лекува индивидуално.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами това прави Кацаров-прочел я е,оставка и затвор.Ама за Балтов.

25

Можем да мислим

преди 2 години

В корупцията участват двама - този който иска и този който дава. Значи имаме корумпиран министър, който ще ни реформира. Сещайте се!

24

Хипократ

преди 2 години

Това доктори ли са и Търговци . Изначално цялараздрвабасизтема в България е сгрешена. Докторите да им се забрани достъпът до пари защото и майките ще продадат за пара . Имам двама познати доктори единият си купи вила в Гърция за 300 000 евра още 2 апартамента в Лозенец. Сиромаси хора . 50% от бялата мафия са за затвора

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Ако пациента е беден то хората биха приели като добра постъпката но доктора но понеже Кацаров не е беден то постъпката на доктора става лоша.

22

Аз

преди 2 години

Да, Пирогов не точи касата.Лекарите я източват!

21

Аз

преди 2 години

Да, Пирогов не точи касата.Лекарите я източват!

20

Анонимен

преди 2 години

Кацаров като е прочел фалшивата диагноза защо не е подал сигнал в касата? Айде бърже оставка и в затвора и той.