65

Тролове

преди 2 години

***, не спите ли? Среднощ е! Колкото и да се напъвате, надъхвате само себе си. Президентът е единственият адекватен действащ политик в момента и Служебното правителство върши страхотна работа. Не ви харесва, че мете ***...ако не сте ***, няма от какво да се притеснявате :D

64

До 69 ББ

преди 2 години

Аха, ама това си е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи.

63

ББ

преди 2 години

До До 66 Нанес делта предимно...гробаре...борисов се зарази в първите...не ни плашете...животите са си наши и сами решаваме ...споко...плащаме на балтовци и здравна олигархия...ограбваща ни...почтенните доктори и те са жертва както пациентите...поклон пред почтенните,колко да си умен бре...кочи.а.а която строите и вашите деца ще обитават...пари...не са ценност бре...и се имате за тарикати...гладните ще ги ...и нямате ракети,гардови и джипки да ги спрете...найстина ли не го осъзнавате?

62

Началото на края

преди 2 години

След като мафията ГРОБ вече я няма , тоест оттеглила се е от власта и не я иска повече .... настава време в което малките мишки , доскоро скрити по мишите дупчици да изпълзят и заемат герберските позиции от където се източваше държавата . Наричат го изчегъртване и в момента се боричкат кой да налапа по-голям, хм .... дял от твърде послушната и дойна крава наречена България . Борба за власт ... Борба за привилегии ... борба за шкафчета ... ГЕРБ са свалени. Дойде времето на НОВИТЕ ВАРВАРИ....

61

До 66 Нане

преди 2 години

Какви герберисти бе , на нормалните хора им писна от долните инсинуации на тоя кухар. Бърза да уволнява умните и компетентни хора , които за разлика от него могат да мислят. За последните 24 часа заразените са повече от излекуваните Делта настъпва , а тия *** оти го крият от нас и дп края на август пак ще ни затворят и това му е целта да отложи президентските избори и да си царува.

60

Нане

преди 2 години

Ааахахахх...гееерберастките прошляци не мое спят от страх... Кеф ти Радев, кеф ти Рашков мое им цъфнат на вратата....

59

Анонимен

преди 2 години

Този за пет години успя да раздели и скара хората, и за какво??? Власт,пари ? Къде ще ги носите тия пари бе и кой ще командвате? Утре народа ще ви сгази не го ли осъзнавате това бре????

58

До 62

преди 2 години

Кой ти е дал правото да говориш от името на хората, А?! " президента ни" , кои сте вие 1 милион не е 5 милиона. Тая грешка на природата има само его без грам покритие и 0% сиво вещество.

57

До 57 Е,И?!

преди 2 години

Подкрепям. След това комунистическо мракобесие на това фиаско наречено "правителство " назначено от това парвеню бсп загуби гласове, а той ще загуби президентските избори ,защото тези 70% не гласували се ще го свалят от трона с подкрепата на партията която го създаде.

56

ББ

преди 2 години

Президента ни има Представителна...Символ на Свободата и Народа ни......няма банки,пари.зависими министри,няма Законодателна инициатива...няме един лост с който да влияе...само Поведението му...и когато влязохте в Президенството...Народа ни излезе по площадите...ама не за Радев...само,достоен българин и войник,а за да защитим Свободата и Народа си...играете опасни игри...1400 г. "матряла" е оцелял...срещу империи...елементарни крадци с офшорни ли?

55

Анонимен

преди 2 години

Само това ли измътихте досега?

54

Е,и ?!

преди 2 години

Жалкото нищожество радефофоф много си повярва, но най жалко е че не осъзнава колко е не съществен и не значим за милиони българи. Доказателство за това е ,че 70% не гласуваха.

53

Нане

преди 2 години

Радев, тури военно положение и да се смаже тази престъпност и корупция веднъж за винаги!Ако не става със смотаната армия, свикай запаса под знамената на България...

52

моч

преди 2 години

Фигуранта и хунтата му се разгръщат много сериозно !Време е за отпор и организирана съпротива срещу болшевишките попълзновения и налагането на мракобесния модел радефф-рашкофф като форма на управление. Не трябва да се заблуждаваме и да разчитаме на президентските избори . Тогава ще е късно ! Вече видяхме как с машините се манипулира и фалшифицира вота на хората.

51

Анонимен

преди 2 години

само комунизъма ще ви оправи - лагери на смъртта, задължителна казарма, празни магазини и работа до пръсване за жълти стотинки.

50

Анонимен

преди 2 години

Откъде го изкопаха тоя съсел и той да плюе настървено ?!Доктор Живаго ?! Да не е държал Радев за шушлека , та знае какви амбиции има ?

49

Щирлиц

преди 2 години

Можете да дръпнете конците на мижитурката,която 12 години съсипваше България.

48

Анонимен

преди 2 години

А тя прогнила ли е системата?

47

Анонимен

преди 2 години

И защо никой не прави ревизия в президентството

46

Анонимен

преди 2 години

Че какво им е лошото на антисистемни те партии ако системата е прогнила.