105

Корман Исмаилов

преди 2 години

Ашколсун ас.Живков,издигаш се !Добре,че преди време ти дадохме начален тласък отзаде.Продължавай пламенно да отричаш османското иго и наричаш Васил Левски престъпник,ще бъдеш щедро възнаграде.

104

Анонимен

преди 2 години

На този дъртак Грациел,дали има кой да му смени памперса днес или пак ще си седи осмърдян на вкиснато и фекалии до вечерта?

103

Том Експерта

преди 2 години

Феса-Живков е толкова експерт,колкото Бойко -Стивън Хокинг.Цял живот на хранилка,закърмен още от време оно с луканките на баба му комунистката ,крадени от склада с провизии на Балкантурист.Не се излагайте друг път да каните псевдокапацитети.

102

Анонимен

преди 2 години

Сакатият *** Грацко сам си пише тук.

101

Карлсен

преди 2 години

До 106 Феса. Защо така срамежлово, защо така потайно се пишеш, бре Светославе Живков? Напиши си и другият ник Све1 да те открият хората през гъгъл в интернет какви хиляди простотии си изписал за 15 години. Всичко сляпа политическа пропаганда и комплексарщина 15 години доктор никога доцент. Последна надежда за доцент беше да обслужва активно ГЕРБ, ама те взеха че ги изритаха крадливите калинки :)

100

Циганеско

преди 2 години

До коментари 107 - Боркомони,106 -Феса,105 Карлсен.Циганьоре Айдемирски,психопат побъркан още ли не си влязъл в лудницата?

99

Боркомони

преди 2 години

До 105 КарлсенТочно така,Ване,прав си.Още помним как Светослав Живков с доноси уволняваше хора от работа.В момента "експертира" още в Спирта ,все още е пожизнен асистент и на 45 години все още живее при майка си.

98

Феса

преди 2 години

До КарлсенКарлсен, ама ти не беше ли пръв гербаджия преди да минеш към Протестна мрежа, от която вече не си, щото се оказаха "сороси" :) Да не припомняме, че по-преди това беше и атакаджия :)))

97

Карлсен

преди 2 години

Какъв експерт може да е карикатура като Светослав Живков? Напишете в гугъл Свтослав Живков Феса и ще ви излязат хиляди резултати с антибългарски глупости от този клоун, който се горедее с прякора си Феса. Познайте случайно ли е с този прякор? Всички клакьори уж политолизи и социолизи на хранилка при мутренското комунистическо управление на ГЕРП изпълзяват по всички медии да пускат опорките и да бранят *** Боко.Такива политически ангажирани *** нямат място в СУ на държавна заплата

96

Булгаристан

преди 2 години

Винаги когато стане въпрос за Грипена и троловете скачат и почват да лаят и да плюят по ГЕРБ и Борисов?!Не разбрахте ли,че тук става въпрос за Грипена,че трябва да си сърба попарите заедно с баджанаците ,дето ги надробиха,заедно с отровниците, да еб,ъ България,седни мутри вътре, и нема такива ид иоти!!Нали подскачате и се надувате,че вие сте мнозинството с 70%та?!Тогаз правете правителство и управлявайте?!ГЕРБ е ОПОЗИЦИЯ,а вие сте едни червени крадци на ДДС,*** дурковци дошли на власт с измама!

95

Emigrant

преди 2 години

пРезидента,руски аватар се мъчи да дърпа въжето на врата на България,но накрая ще бъде об е сен той с това въже!!Много селски тарикати са драпали да съсипят родината ни и много мизерии и вреди са и нанесли,но тя ги е надживяла и историята ги е посипала с прах и забвение!!Тоя мазол,цирей обаче трябва за дълго да го запомним,защото с мунчовската си фа тмашка арогантност нанесе огромни щети!На всичкото отгоре му плащаме да ни съсипва!!Заслужава да бъде съден като предател и да се прати в Сибир!

94

Президента

преди 2 години

Това малко експертче да ходи да си пасе овцете на село!

93

Анонимен

преди 2 години

Герберите много се дразнят от можещи и знаещи хора и по тази причина непрекъснато плюят по Радев. Той е хиляда пъти над тяхната тиква, говори свободно езици, не чете речи или да бръщолеви разни закачки като на селския мегдан. Простите се радват на елементарното говорене, но хората които управляват държавата трябва да говорят на доста по високо ниво от бянкански заигравки. Да плюеш без покритие е страшно жалко.

92

Преврат

преди 2 години

Радев направи военен преврат без оръжие. Това е. Сега сърбаме неговата попара. ГЕРБ управлява твърде дълго и трябваше да бъде сменено, но не по този начин. Видя се, че няма нормална алтернатива на Борисов. Ако ще заменим ТИКВА с КРАТУНА то по-добре да е тиква. Тя все пак за нещо става. Слави се прави на цар, на втори Борисов, но не е един папагал и нищо друго. Жалко, че много хора му повярваха. Нали правеше кастинг за способни млади хора, къде са? Само лъжи и нищо друго. Той може само да руши

91

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя епикризата на Стойчо, иначе за мен остава долна лъжа. Подиграват се с хората, които ежедневно се борят за животи

90

Анонимен

преди 2 години

97 На тези хулигани мандатът им изтече, бе само до изборите. Никой не ги е избирал.

89

Анонимен

преди 2 години

86, 97 Само на теб изглежда, радевите марионетки са лошо минало. Василев спеца по фалита, заедно със своя спец по укриване на ДДС, Киро Харварда, който сътвори хаос в ББР, чекиста Рашков, който вилнее из държавата, едва ли ще се върнат. Вече отказаха, "коренно противоположни виждания за финансите". Несходство в характерите, разводът е сигурен.

88

Мушмурок

преди 2 години

Да бе, тоя *** няма толкова aкъл да дърпа конците. Кажете хората които го сложиха на тоя пост.

87

преди 2 години

А не бе простия и хитър мухо бойко ще ни лъже само ае стига толкова

86

Анонимен

преди 2 години

90 Мечтай си, след изцепките на Радев, на протестите, изнесената класифицирана информация от президентството, "плик гейт"- а на фена на Хитлер Узунов, чистките на ДС ченгето Рашков, покриването на руските шпиони, рейтингът на Радев се срива до 20%. Хората на ГЕРБ, които гласуваха за него, никога вече няма да му дадат гласа си.