23

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Управлението на държавата не е...шега работа.Едно е да...командориш кабеларка в кв.Левски Г,да се караш на Годжи,Ванката,или Гъмзата и да целуваш ръце на балерините от Магаданс,а съвсем друго да...подредиш правителство на голяма държава(колкото 5 Македонии),което да върши...полезна работа.Да пожелаем успех на Славун,учи се в...движение,но има...желание,това е важното.Бокича бе 3(три) пъти...премиер и още не се е...научил,но и той...упорит и има желание за...още,ама за сега ще...почака.

22

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 18/ ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА ЧЕГЪРТАНЕ ОЩЕ НЕ СА СМЕНЕНИ КЗК И КЕВР

21

поничката

преди 2 години

Аз пък искам да дойде БСП на власт, за да лъсне колко добро е било управлението на Боко и да си го върнем. МНОГО СИ ГО ОБИЧАМЕ! <3333

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

А такъв един кабинет би ли прекратил антибългарските дговори,които ромчето Борисов подписа с хиляди скапни турски фирми за стрпеж напътища,мостове,сгради и тунели? Трифонов и обкръжението му не казват нищо от онова,което боли . Как така никой не обелии дума за арабите и турците на българска територия,които изнасилват безнаказано мади момичета,възрастни жени..Как така тия от "Има такъв народ" не обелват прилазка за погромът ,който циranи вършат всеки ден, убивайки българи,заграбвайи имоти на бълг

19

ОСТАВКА

преди 2 години

Кабинетът на Ковачки и Тилев прикрити зад ИТН ще бъде изметен от улицата.

18

Ще го поканя

преди 2 години

Да ми свири в неделя. Ако ми доди с Годжи, ще им дам 500 лв.

17

Комунист

преди 2 години

Изборът на итн беше надгробният камък на тази територия наречена България!Може много да се говори,но ще кажа само едно Шоуто на слави продължава, но този път не по бтв.

16

Скоро

преди 2 години

Не бързайте да плюете по ИТН нека видим какво ще стане.

15

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА КАБИНЕТ ПРИ ТОЛКОВА НЕСТАБИЛЕН ПАРЛАМЕНТ! ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ И ТО 2 В 1 ЗА ДА СЕ СПЕСТЯТ ПАРИ И ТАКА ЩЕ СЕ КАЧИ И ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ!!!!

14

много вярно

преди 2 години

Слави си променя мнението защото слуша народа! Той е най-честният, умен, дипломатичен, опитен и талантлив музикант! Слави 10000 пъти по добре от бойчо гербарските *** да мълчат защото зарити тях сме на това дередже

13

Кетара

преди 2 години

Слави си променя мнението защото слуша народа! Той е най-честният, умен, дипломатичен, опитен и талантлив музикант!

12

GG

преди 2 години

Заменихме пожарникар от акедемията на Симеоново, която е добра и не се завършва лесно. Професията е добра и получава почит, което не пречи да има черни овци и тн, но все пак недостатъчна за премиер. Какво да кажем за Славчо ? Необразовано човече, прокопсало с приятелството си с всички мутри от 90те насам, изградило характер с депресия и комплекси. Идеята не беше ли качим стъпало нагоре, а не надолу ?!

11

СМЕХ....

преди 2 години

За това ИЗБРАХА ЧАЛГАРО...За да ЗАКРИЕ Партиите с Мажоритарния си ВОТ----НА РАДЕВ И "ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА"...ПАРТИИ НЕ МУ ТРЕБВАТ!Диктаторите---НЯМАТ НУЖДА ОТ ПАРТИИ!!!!

10

Пак се излагате

преди 2 години

МЪР*ЛЯЦИ СТИГА ХРАНИХТЕ БЕ КЪДЕ СТЕ ВИЕ КЪДЕ Е ТОЙ МИ*КАРИ

9

Хайдушки кючек

преди 2 години

След като се навърташе около Министерски съвет от няколко години, сега вече ще направи ли Народното събрание да е от 120 депутата, или по-икономично 60?

8

Пффффф

преди 2 години

Тоя плешив маркуч още не е научил разликата между чалгата и политиката. Не може да предлагаш правителство по телевизията, както правиш реклама на ромски оркестър. Правителството се обсъжда в пленарна зала, ама разбира ли маркуч от кладенчова вода? Но понеже си го избраха чалга-простаци, може и да му харесват чутовната пpocтотия и пак да си гласуват за него. Аз вече съм се отчаял за тоя пpocт народ. Тая зима ще ядат малкия къс маркуч на големия дълъг маркуч :(

7

До АнонимеН

преди 2 години

Гласовете пак ли ти говорят?

6

Следете Му фейса

преди 2 години

Подготвили сте си пасквила, подготвили. Ама не следите фейсбука на новият месия!? Нали вече оттегли Ники Мауса, сами писахте. Та, този няма да успее. Като го пипне с малко кльопачка за ристе, малко за майчето и така ще успее. Иначе коалиции няма да се правят. ..само ще ядат на една софра.

5

Stoedin

преди 2 години

Няма такава пародия. Гротеска. Гласувай народе за зависим човек!

4

Анонимен

преди 2 години

Има само един начин да избегнеш критиката - не прави нищо, не говори нищо, не бъди нищо. - Аристотел