103

Христо

преди 2 години

Г-н Иванов и тук не го искат

102

Анонимен

преди 2 години

Първо, не трябваше по този начин да предлага кабинет - това е израз на голямо самочувствие и ниска политическа култура. Да тръгнеш да правиш кабинет с 65 депитати е все едно да си правиш харакири. Сега ще го притиснат "протестърите" , БСП неофициално ще ги поддържа, ББ ще сияе, защото само той може да спаси Славчо с неговите 63 гласове. Класически цугцванг. А ДПС не може да се разгърне с неговия взвод "***". Излиза, че трябва да има кабинет ИТН + ГЕРБ + неофициална поддръжка от ДПС. Славчо?!

101

От не-Чалгар

преди 2 години

До От Чалгар: "Управлението на България от джип доведе държавата до колапс"? Да, но да го заменим с управление от Фейсбук пак е път към колапса.

100

От Чалгар

преди 2 години

Аз лично подкрепям ИТН! Управлението на България от джип доведе държавата до колапс. Реалните опции в момента са две, а крайния резултат, ако правиш едно и също нещо, няма да е различен. Нуждата от промяна е очеизбодна и то от години! Коалициите доказано не работят! Ако за целта са нужни нови избори, така да бъде! 10 пъти, ако трябва, отивам и гласувам, 10 пъти няма да променя избора си! А за доволните от Бойчо.. да кажат със 200 едно добре е и ооо неразумни юруде!!!

99

Анонимен

преди 2 години

ДА ОБЯСНЯ НА УЧИНДОЛСКАТА ЧАЛГА - ПРЕЗИДЕНТЪТ ВРЪЧВА МАНДАТ НА ЧРЕЗ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИЛА НА КАНДИДАТА, В СЕДЕМ ДНЕВЕН СРОК КАНДИДАТА ПРЕДСТАВЯ НА ПРЕЗИДЕНТА ПРОЕКТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТА ГО ОДОБРЯВА ИЛИ НЕ. ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТЪТ ВРЪЧВА МАНДАТ НА СЛЕДВАЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА и т.н.

98

Анонимен

преди 2 години

ИТН спечели изборите. А ГЕРБ просто ги загуби. Кофти е и боли, но няма как, ще свикнат.

97

Анонимен

преди 2 години

Защо всички бо клуци са в ГЕРБ?

96

Анонимен

преди 2 години

Какво да оцелее? Кабинетът беше представен още преди някой да го е искал. Просто от ИТН са крайно неадекватни във вземането на решения и обявяването им. Един командва от фейсбук, друг си избива наполеоновите комплекси с рязане на ръце и крака...

95

Анонимен

преди 2 години

На мен и на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите да го духат с техните реални 9%.

94

ББ

преди 2 години

Слави...ела на себе си човече...не порции и кресла...не джипки и кабеларки...можем и без вас....1400 г. срещу империи сме оцелели...не си плюи в лицето...имаш исторически шанс човече...

93

Щирлиц

преди 2 години

Тези,които са чели "Тайните протоколи" и "Световната конспирация",могат да направят сравнение между това създание,и бъдещият световен еврейски цар,който периодично ще минава по улиците и ще изслушва народа си.Е,там нищо не се споменава за фейсбук,но няма да изоставаме от прогреса,мда..

92

Аспарух

преди 2 години

ще спре ли да мирише фекалната маса? отговора е един и същ - не

91

моч

преди 2 години

До 98 Анонимен :) не братле , не беше шамар ! Това си беше едно чисто , плътно , предупредително кроше в злобната мутра на фигуранта. След два месеца на пропаганда , демагогии , чегъртане , и манипулация на изборния процес , хората отново избраха ГЕРБ и ББ , та на хунтата се наложи да фалшифицират резултата от вота , при това няколко пъти ....Шамар е това , което чалгата с присъщата им арогантност и пошлост му зашлеви .

90

Алекс

преди 2 години

Каква е тази египетска мумия от преди пет хиляди години.

89

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори през есента ИТН отиват на бунището.

88

Анонимен

преди 2 години

След изборите къде се скриха фигуранта и Рашков няма ги в публичното пространство. Резултатът на ГЕРБ беше силен шамар и за двамата, особенно на другаря с вдигнатия юмрук и за партиите от протестите също.

87

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се поправи и ще предложи директно Доган.

86

Анонимен

преди 2 години

Пилотът се сменя, летящата чиния остава.

85

моч

преди 2 години

пфффффф......зловоние и с м р а д...!!!!Още не го виждаме но ,зад този нескопосан пошло-чалгарски водевил , някъде в сянката се е спотаил и дебне злодея фигурант.Радефф , покажи се , знаем че си ти , вонята на хунта и на некъпан болшевишки копой те издава !!!Фалшификацията на изборите и чегъртането са до време , след това историята ще смачка , както е премазала всички фат_маци и хунтите им !!!

84

Анонимен

преди 2 години

Ще успее, от 17-тия опит.