74

@

преди 2 години

И като какъв се изказва този математик Витанов за качествата на доктора Балтов?Разбира и от медицина ли?Всъщност и двамата са най-добри в подлагането си на Борисов.

73

Анонимен

преди 2 години

Никой не оспорва качествата на проф. Балтов и не омаловажава приноса му в борбата с ковид. Но всички знаем, че на медиците се налага да ни пишат други диагнози и три дневен престой....Това е от години. Проблема не е в лекарите. Системата е такава. От друга страна при направени проверки, това се счита за нарушение или престъпление, защото е фалшифициран документ. С една дума ако някой си върши работата и не си затваря очите е "комунист". Бойко не иска да се въвежда ред. Той ще ни докара до война.

72

Реалист

преди 2 години

Професионалис, я, здравите болни правил!Неще и дума че е "точил" касата, ама не е само той. Спирането на корупцията в Бг ще е много трудно и болезнено, щото българите са си корумпета по акъл и всеки който може краде.

71

Случаен минувач

преди 2 години

Въобще не съм лежал в Пирогов, те ми издали документ, че съм лежал и са ме лекували от цироза... Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко... Кацаров е прав да уволнява. Прав е да побеснее. И аз да съм, и аз ще побеснея, като прочета такова нещо. Най-малкото това е документ с невярно съдържание. С такъв документ можеш да вкараш нищо неподозиращ човек в затвора!

70

Off

преди 2 години

По-неблагодарно *** от Тъпчо Кацаров едва ли има. Болницата му виновна, че наистина има КОВИД и се кара тежко, сега като има власт, дай да им отмъсти. И е насъскал изпечени бюрократи, като Димитър Петров. Те и двамата понятие си нямат от реално (не на книга) лечение на хора в бойна обстановка, каквато беше тогава.

69

Анонимен

преди 2 години

На мен и на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите да го ду хат с техните реални 9%.

68

Витанов

преди 2 години

Плюс това ми е другар. В един казан сме с него и пред един трибунал ще отговаряме.

67

Анонимен

преди 2 години

И още не мога да разбера какво се тикаше да дава мнения тоя травматолог относно ковида.

66

Анонимен

преди 2 години

От документите си личи какъв голям професионалист е бил, няма две мнения.

65

Анонимен

преди 2 години

Ами то по вашата логика и Радев трябва да е в затвора заради Грипените

64

Анонимен

преди 2 години

Витанов какво смята между другото брои умрелите ли ? :))Добре са го пратили при Мишко Константинов дето съботирал машинното гласуване :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Балтов е ортопед - Мангъров е спец по вирусите :)))А щом е крал да си бере гайлето :))

62

Анонимен

преди 2 години

Най добре питайте след месец Нина Чилова какво представлява Балтов

61

Анонимен

преди 2 години

Балтов е един абсолютен престъпник и участник в групата убийци на Спасов. Пазете го само да не се самоубие, защото има да отговаря пред закона

60

Небоцнат

преди 2 години

Алеле мале тоя убостник само не бех го чувала! А, у, да не ти е уроки Витановчо, да си получаваш тлъстите хонорарчета години наред за да можеш да си печеш дypето на морето у Гърция, на Халкидики без PCR тест щото си боцнат.Или не си боцнат? Що не си признайш, шъ ти олекне!Балтов го пиши бегал - к'во разбира един травматолог от вируси???

59

еха

преди 2 години

Витанов защитава Балтов. Работят за един и същ началник или имат общ спонсор.

58

без име

преди 2 години

Може и да е голям професионалист, но както пролича е и голям мафиот. На такива мястото им е само едно -затвора. Тогава когато всички крадци , независимо от професията и квалификацията им, бъдат въдворени в затвора ,може да се надяваме ,че в тази държава ще има някакъв ред.

57

Bogdanov

преди 2 години

UVAJAEMI PROFESORE, ima li ''FINANSOVA REVIZIYA S REVIZIONENAKT NA PIROGOV''.?? IMA, TAKA SE KAZA.!! TOGAVA, PREDSTOI,''VAZTANOVYAVAN NA SUMATA NA ZDRABNA KASA'.!!! TOVAE< REZULTAT OT ,KOITO ZAVISI ''DALI DIREKTORAT BALTOV E UVOLNEN!!!! KAKVI SA TEZI PROTESTI>???

56

Профи

преди 2 години

Математика разбира до някъде. За него всичко е наред.Балтов е Ясен.

55

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на един честен и почтен Човек , които сви "юмруче" и призова другите честни и почтени българи на борба , с сегашните мутри и мутренското около нас , тия от статиите и репортажите "професори" , "архитекти" , "банкери" , "пътни инженери" и пр. не могат вече да смучат сиромашка кръв.Големи специалисти и професионалисти - няма що. Нека да видим дали няма да можем да живеем и без тях.