32

Анонимен

преди 2 години

Нямат ли си Мангъров там?

31

Анонимен

преди 2 години

Ваксините дават видими резултати.

30

@35

преди 2 години

Когато гражданите на същата страна са пълни 1д1оти какво може да направи Путин според теб? Имат 2 или 3 ваксини, една от които по всички данни които се публикуват е сред най-добрите в света, пари им дават за да отидат да се ваксинират, сладоледи, не знам си какво. И те не се ваксинират. Е какво може да направи който и да е, за да те спаси, като не искаш да бъдеш спасен. Същото и в България. Огромен процент от хората не искат да се ваксинират, за да не им сложат ЧИПОВЕ! Вие луди ли сте?

29

Анонимен

преди 2 години

Да повторим: това е по официалната руска статистика, която през миналата пролет занижаваше ТРИ ПЪТИ броя на жертвите, за да не излезе Путин пълен некадърник, какъвто е всъщност. Русия е номер едно по жертви от вируса на милион население с над 600 хиляди жертви (официална смъртност плюс т.нар. допълнителна смъртност, която в Русия само за 2020 е 325 хиляди души). Перфектната система, която крие от гражданите си, че ги подлага на геноцид.

28

Анонимен

преди 2 години

До САТА НАТО Самият факт, че русофилите си натискат парцалите в БГ, а не заминават за Русията, е потвърждение на думите ти.

27

Анонимeн

преди 2 години

Много лошо където и да се случи ! Много малко ваксинирани, много антиваксъри - ето резултата.

26

Анонимен

преди 2 години

Все още не съм видяла статистика а брой починали от ковид. Винаги има една. " застраховка" , че са умрели с ковид. Защо така?Кое не е сигурно в новината?

25

Факт

преди 2 години

До 29 .. В статията се говори за рекорд в броя на починалите в Русия, а нашите рекорди не са от вчера. Чети с разбиране!

24

Факт

преди 2 години

Много малко са ваксинираните в Русия и затова доста хора умират там. В Русия ваксинираните с две дози са 13,1% от населението, което е почти колкото в България с нашите 12,1% ваксинирани с две дози.

23

Анонимен

преди 2 години

До Факт Статията е за вчера, не за кога какво си имал.

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците единствени имат скоропоговорката-Които не пуши и които не пие той здравичък ще помре,но защо старите как старши тъй са им предали поговорката те са решили да се ваксинират,че да са здрави до старини,като и без туй трябва да се пазят заради намалени години за използвано здраве на старини.

21

Факт

преди 2 години

Тези 791 починали в Русия, са колкото 37 починали в България според броя на населението, а ние имахме 221 починали един ден през декември и 217 починали през март. Това за Русия е като да починат 4676 човека в един ден.

20

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Съгласен съм, че световното население трябва да се редуцира драстично, но един ядрен апокалипсис би бил по-хуманен от тая ваксинална лъжа.

19

Бay

преди 2 години

антиваксъра пак смята, че го карат да се ваксинира и се възмущава :D

18

Анонимен

преди 2 години

Голям гъчканяк от хора стана на тая планета. Трябва се вземат мерки да се поразреди малко.

17

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Русия има 20 пъти по-голямо население от нас, а днес там са умрели 200 пъти повече хора - 790 в Русия, 4-*** починали у нас. Разликата е, че там ги ваксинират масово и задължително, а нас не. И слава богу!

16

Светозар

преди 2 години

Няма да се ваксинираме и това е. Колкото и да натискате, колкото и агресивна пропаганда да водите. Не разбрахте ли ? А ако го направите пък задължително, може да се изненадате много неприятно.

15

Анонимен

преди 2 години

До 11 България - 84 новозаразени 4 умрелиРусия - 25000/791 умрели. Как го изчисли, че процентно сме по-зле бе глупаво рософилче?

14

Дискрими

преди 2 години

Ужаст, не ме пускат в Гърция без сертификат. Ще трябва да се тикам с руснаците по Слънчака...

13

Кавазаки

преди 2 години

Още бодете оФФцете...Колко от починалите бяха "предпазени" с 2 дози??