52

Родолюбец

преди 2 години

сПУТНИКА е ерзац. Росия е толкова научно изостанала, че ще унищожи собствените си граждани от некадърност.

51

Анонимен

преди 2 години

До 55.Публикуваният статията се занимава с Русия, защото днес тази страна "подобрява своя национален рекорд по смъртност" от Ковид 19. Докато в другите останали развити страни, въпреки новата вълна на заразяване, смъртността остава приблизително една и съща, дори и повече хоспитализирани няма. Не мисля, че редакцията отразява едностранчиво събитията. Просто от Русия няма никакви добри новини за почти всичко, Русия върви към своето вторично посиняване.

50

Анонимен

преди 2 години

Или сПутника не действа или руснаците не му вярват!? По-скоро и двете!Но пък агентите им тук, се опитват да ни го пробутат!

49

Анонимен

преди 2 години

Мангъра да не се е изказвал по Руската телевизия,чче таканса скочили заразените инумрелите?

48

Анонимен

преди 2 години

Тази бройка е дори занижена,но починали от всичко друго.

47

Анонимен

преди 2 години

колкото повече става населението на Земята, толкова повече правила ще трябва да спазва човек. Гответе се антиваксъри, обществото ще ви отсрани като тумор, ако не спазвате правилата.

46

Covid generators ima

преди 2 години

Аман от нагли манипулации . От видео репортажи се видя че и в русия както в САщ,Китай,Великобритания и Франция убиват рекламно с дигитaлно хологрaмни оръжия ..В случая с обемно проникващ терор през КОВИД генeратори с 4.79 G digitall weapons.Русия е поразена тежко тази година от анти климатични оръжия свързани с нагло престъпна дигитализация..В Москва се виждат увреждани повърхности ясно на фона на водни pryska`ki

45

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Ние вярно!?Мангъров каза,че няма страшно,че това е просто едно грипче!Да го пратим да удари едно рамо на руското здравеопазване в Сибир!Да успокои руснаците и да им обясни,че само някои от тях малко ще поумрът,а останалите ще се превърнат в стадо!!

44

Тъжна и изостанала

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тази тъжна и изостанала страна, където човешкият живот няма и никога не е имал голяма стойност !

43

Анонимен

преди 2 години

Русия се превръща в страна-ваксиноколонка. Руската Федерация стартира производството на пета ваксина срещу Ковид-19. Виксината не е руска и ще се произвежда само за износ.

42

нищо особено

преди 2 години

Избиват си пенсионерите и плашат народа. Другото е спам.

41

Анонимен

преди 2 години

Истински скръбна вест е, че именитият руски учен, докторът на биологическите науки, физиологът, 80-годишният правнук на световно известния руски дипломат и поет Фьодор Тютчев, загина в района на Воробьеви горь. Ученият е управлявал велосипед и на един от завоите на велоалеята, се е сблъскал с управляващ самокат.i

40

Анонимен

преди 2 години

Абе много добре работят ваксините. В мига, в който става неща политическо дето е в ущърб на управляващите и хоп, рязко покачване на заболелите. Вижте Англия-шотландците поискаха нов референдум за отделяне и сега в Шотландия е леш от ковид! В Израел нов премиер и там леш от ковид. В Русия пак негодувание против Вова и всичко се натръшка. Сега вече със сигурност знам че и у нас ще е ковид "леш" през изборния октомври. Така че ваксините работят... против свободата на хората, и физическа, и умствена

39

Анонимен

преди 2 години

Смешна цифра, ако ги броят както у нас, сърдечна недостатъчност ама умрели от Ковид всичко е ясно!

38

а у нас

преди 2 години

Спомнете си доскоро у нас отчитаха до 200 умрели на ден при 6-7 милиона население.Русия отчела 800 за ден при 170 милиона население Пропорционално българското постижение е равностойно на 4800 умрели за ден в Русия

37

Анонимен

преди 2 години

И Англия е с рекордно покачване, Израел също. От това какво следва? Че изводи не можем да правим, или ако ги направим те няма да са в полза на т.н. ваксини.

36

Веселинъ 712136860

преди 2 години

Кво стаа със СПутинк ваксината? Такъв позор сте руснаци, че няма втори като Вас.

35

Анонимен

преди 2 години

айде още една платена статия за да се ваксинират хората

34

Анонимен

преди 2 години

Руската ваксина си знае работата

33

Анонимен

преди 2 години

Като не се ваксинираха така е