23

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАНО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАТО РЕДОВНО!!! ИЛИ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТН ИЛИ СЕ ОТИВА ДИРЕКТНО НА НОВИ ИЗБОРИ И ТОЧКА!

22

Кико

преди 2 години

Мечтата на Президента и ментора му от Русия

21

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да стане нищо няма да се промени. Правят ни само театър.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Явно още не сте си видели сметката за тока, щом мислите ,че това е най-доброто правителство, което сме имали. Само за два месеца скочиха цените на ток, вода, парно, хранителни стоки. Драстично!

19

моч

преди 2 години

"Възможно ли е служебното правителство да стане редовно?"..:) отговарям без да се замислям -ДА, ВЪЗМОЖНО Е !!!! Лесно ми е защото това твърдение не е мое , твърдението е на науката (математика )-ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ , която допуска реализацията на случайни събития .Сега да погледнем към една друга наука - ИСТОРИЯТА.Та тя освен да разказва , може и да предсказва - ХУНТАТА НА ФИГУРАНТА РАДЕФФ 100% ще завърши с катастрофа ,бедност ,погром и кръвопролитие -подобно на всяка предшествала го хунта!

18

Панаири

преди 2 години

И защо е този цирк с изборите, след като може да ни управлява правителство за което никой не е гласувал?

17

Анонимен

преди 2 години

Някой провери ли дипломата от Харвард на Кирчо дали е действителна? Много е лесно, прави се допитване до университета дали от там е издадена диплома с номер еди кой си на съответното лице. Много искам да знам тоя виден професионалист защо има диплома с правописна грешка, в стил купена от Интернет. Искам доказателство от Харвард, със апостил. Така както ние доказваме своите чужди дипломи, така да я докаже и Киро.

16

Анонимен

преди 2 години

С малки изключения, по-добри специалисти-министри не сме имали от много време на сам! И Рашков си е на точното място и така трябва да се действа-смело и решително!

15

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство обеща на есен децата да се допускат в гранити и яслите само след като и 2мата родители покажат ваксинационен сертификат. Наистина ли вярва някой, че след тая изцепка ще имат подкрепата на народа. А за това, че обвиниха лекарите в неграмотност, при условие че никой в света не знаеше как да лекува? Саморазправите и полицейщината, типична за времето на Вълко Червенков пък ни отврати тотално. Така че самоунищожавайте се другари, вие сте си най-големия враг!

14

Анонимен

преди 2 години

Ако БСП иска да потъне на изборите за президент, да остави това правителство. С Рашков единственото, което правят е да връщат хората в мракобеснто време на комунизма. Дори и хора, които не харесват ББ започнаха да им се дразнят на Рашковите лудости.

13

Анонимен

преди 2 години

Не искам да ме управляват телевизионери, не искам и Николай Василев за шеф на държавата. Освен, че ме принуждават да се бода, ме принуждават и да слугувам на някакъв псевдо елит на БГ и да му правя евала. Изморих се.

12

Анонимен

преди 2 години

Имам сериозна забележка към служебното правителство - много бавно върви изчегъртването на модела Бойко Борисов.

11

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство беше много по-добро от което и да е правителство, което сме имали. По-добро към настоящия момент и единственото имащо отношение към спиране на големите кражби на ниво правителство. Иначе каскета може да ходи да се снима колкото иска с работа, която я вършат всеки ден редови полицаи.

10

д-р Дрегер

преди 2 години

До Как да не е възможно Фигуранта не знам ама през последния редовен мандат заприличахме на Русия по много признаци. Добре че Боко толкова си може, иначе щяхме да имаме един мъничък, но несменяем Путин.

9

Темерут

преди 2 години

"в последните 10 години неведнъж... се приемат практики в разрез на Конституцията" е много критична оценка към ГЕРБ и лично към Борисов. Да си влезе в НС, като е кандидатствал за депутат, да си подаде оставката и Парламентът да я гласува. А може и да я отхвърли, какъвто безумен прецедент създадоха ГЕРБ...

8

Анонимен 123

преди 2 години

Ами по добре, ще е да изкарат 4-ри мандат... Отколкото да сме през два, три месеца да гласуваме по избори, и излишни пари, от джоба на Българина. Ще чакаме ние, Слави, Боко, Мая, и Христо,, и какво накрая нищо.

7

НАРОДЪТ

преди 2 години

е суверен на тази държава и той ще определи кой да я управлява . Дали служебното правителство ,което се доказа или разни опити за астронавтика и нищо за бедните пенсионери или жалкото съществуване на хората. Затова РЕФЕРЕНДУМ и да се знае волята на народа. Всичко останало са приказки от детството.

6

Как да не е възможно

преди 2 години

Та нали това е единствената цел на Фигуранта и метежниците- Евразия и президентска република по кремълски образец. Само, че Белият дом няма да допусне това.

5

Анонимен

преди 2 години

че кой го е избрал служебното правителство?... така е, комунистите се намърдаха във властта с преврат, отново!

4

Анонимен

преди 2 години

Задължително трябва да изметем фигуранта иначе ще ни издърпа в руското блато. Може да изплуваме само с нов президент който не е руска кукла.