63

Анонимен

преди 2 години

славчо се *** току що. е нема такъв клоун просто. никито василев ало как е ало?

62

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно служебното правителство да стане редовно, защото това е подмяна на вота на избирателите. Ако ще ни управлява правителството на Радев защо гласувахме. Прозиха намерение да се предрешат президентските избори. Няма да стане.

61

Анонимен

преди 2 години

Това с тока и парното отдавна е голям проблем. Хиляди жалби при Омбудсманите, но предишното правителство въобще не обръщаше внимание. Монополистите си правят каквото си искат. Парадоксите са много. Не е редно да се използват наболелите въпроси относно ограбването на българския гражданин за сметки с цел очерняне на служебния кабинет. Глупаво е. Всички сме имали проблеми или с топлофикация или с други.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24Живея в София-Княжево. Тока ми много преди да дойде служебното правителство не пада под 300 лева. Лятото стига до 180. Правиха два пъти проверки след жалба от моя страна и естествено всичко е наред. После ми обясняваха за някакви такси с пренасянето и т.н. Мисълта ми беше, че откакто е служебното правителство сметките ми паднаха с 50 лева. Така, че престанете да плашите хората, защото Бойко отдавна каза, че ни чака заради пандемията увеличение на сметките.

59

Анонимен

преди 2 години

Гледам днес кой е отишъл да протестира за Ким Чен Ун и ми станаха много неща ясни....И каква беше цялата идея? Един гражданин на България е подал жалба срещу друг гражданин, защото е бил заплашван. Жалбите се подават в Прокуратура и Полиция. Призовават лицето срещу, което е пусната жалба и трябва да носи личната си карта.Такъв е закона. И всички привърженици на Бойко начело с кандидат президента Стъки станаха смешни, защото нямаше нищо на политическа основа.

58

Анонимен

преди 2 години

Рашков е точно за тази професия. Най-после някакъв ред в хаоса. И гражданина Борисов, който страда, че такъв е реда да си показваш личната карта разбра, че дори и за него има закони.

57

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че повече няма само един да управлява държавата. Това си беше направо прероден Тодор Живков.

56

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме да спрат кражбите. 12 години е било страшно. Кой където е можел ...Милиарди. Представям си ако това алчно управление е крало поне по-малко, как щеше да изглежда България.

55

СМЕХ....

преди 2 години

....ЧАКА НИ ГЛАД И НОВА КОМУНИСТИЧЕСКА МИЗЕРИЯ......ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"!!!

54

Ами,да....

преди 2 години

Подготвя се "ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА"---на ФИГУРАНТА....другото са "приказки за балъци"... ХАХАХААА...от ТВ и БНР.ГОТВЯТ НИ----ДИКТАТУРА!

53

Кико

преди 2 години

Мечтата на зеления чорап се сбъдва!

52

СМЕХ....

преди 2 години

Цялата ЧАЛГА от ИТН, ГИ ПОДГОТВЯТ ЗА ВТОРИЯ МАНДАТ НА РАДЕВ....какви "Правителства"....какви 5-лв.???!!!!___ВАЖНОТО Е ЦЕЛАТА ПРОСТОТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОБЕДИНИ ЗА 2-рия мандат на ФИГУРАНТА....!!!@

51

СМЕХ....

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ...И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИТН , Е МЕНТЕ....ХАХАХАААА....КОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЧАЛГАРО Е МЮРЕ НА ФИГУРАНТА ЗА ПРИЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ....????

50

Анонимен

преди 2 години

И защо не?Хората много добре се справят.

49

Анонимен

преди 2 години

Октопод сорос е тук от '73,има пипала във всички партийни проекти,но си нямаме Орбан.

48

Прожектор

преди 2 години

За всеки здравомислещ отдавна е ясно, че Слави Чалгата е инструмент на Задкулисното статукво за мутризация и политическа манипулация на народонаселението. Трябваше да се стигне до негови арогантни фюрерски изяви, до показен саботаж от ИТН на процеса на формиране на правителство на промяната и до трайна парламентарна криза, за да стане ясно и на последния наивник, че ИТН е проект на Д(П)С олигархията.

47

яйца,домати,власт

преди 2 години

ако фигуранта управлява всичко е възможно . всъщност това е целта на чалгаро , мая общата , импексова , плажуващият ицко и доган . разиграват театър - всички срещу Борисов , а стадото вярва че са загрижени за него .

46

Пак до 42

преди 2 години

И не разбрах от коментара ти как според теб трябва да бъде избрано легитимно правителство щом начина по, който се избира посочен в конституцията не ти харесва.

45

Обективно до 45

преди 2 години

Първо се научи как се пише чесТно!!! Не е все едно! Явно си без висше образование! Не е все едно да завършиш висше в ПУ и после - магистратура в Харвард. Въобще не е все едно! И още - сделката с електроавтомобилите в Ловеч с 34 милиона ДЪРЖАВНА субсидия леееееко понамирисва!!!

44

До42

преди 2 години

Значи да разбирам, че цялата ни икономика разчита на някакви си 7млрд. евро иначе всички ще останем гладни. Това не говори много добре за цялостната картина в страната ни и едва ли всичко се сринало за последните два месеца за това са нужни години.