41

Анонимен

преди 2 години

Да живее БКП!

40

???

преди 2 години

Цитат:. ..заявеното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов желание да не бъде обявяван за избран за народен представител Край на цитата. . Защо се отказва? Може би защото трябва да работи, а не да обикаля с джипката и да реже лентички за всяка боядисана стеничка.

39

Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли герберисти се събират да ходят заедно с Бойко в МВР-то и искат да скандират отпред докато го разпитват?

38

питане

преди 2 години

Да питам, престъпление или не е водач на партия, отказал се от депутатското си място, да оказва авторитарен натиск и определя всички решения на независимите депутати от неговата партия в парламента чрез ежедневни изявления в медиите какво да правят и как трябва да реагират всекидневно в парламента?

37

Анонимен

преди 2 години

Този брой се знаеше още преди да преброят всички протоколи. Новото е, че мутрата го е страх да е депутат.

36

Факт

преди 2 години

Е, в очите на Европа ще изглеждаме много по-добре от досегашната държава управлявана от мутри.

35

Случаен минувач

преди 2 години

Но като се замисля - как ще изглеждаме в очите на Европа, на цивилизования свят? Каква е тази държава, която ще я управляват чалгаджии?

34

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че мутрите няма да са на власт. Това е най-важното. Лошото е, че предлагания от Слави кабинет не струва. Май най-добре ще е пак служебно правителство и изчегъртване.

33

ИТН 65?

преди 2 години

Има Такива Ненормалници...

32

Случаен минувач

преди 2 години

Ако сега и новите депутати направят тази глупост да не излъчат правителство, през октомври никой няма да гласува вече! Ще има активност 10%! Хората не желаят да ги правят на маймуни! Гласуваш - и нищо! Но може би това е целта на Радев. Да покаже, че е по-добре да бъдем президентска република и да постави въпроса за нова Конституция. Юристите при президента вече са написали готов проект, в него пише, че България е президентска република.

31

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Очертава на Славуца...братиньото Бочко Кюлчето,да му е...верен пудел и...златен пръст и да си играят...игрите.Протестърчетата и народа за...пореден път са...излъгани,да ходят пак да...фърлат капи по площадите.

30

Случаен минувач

преди 2 години

Аз почти познах точните резултати. Познах, че чалгаджиите ще победят с 1%. https://dnes.bg/izbori-2021/2021/07/05/na-finalnata-prava-gerb-vzima-19-7-itn-18-8-bsp-oformia-troikata.495905,2 Коментар 395. Познах, че БСП ще имат 14%. За малко и ДСБ да ги изпревари, което вече щеше да е резил... :)Сега правя прогноза, че все пак, напук на всичките приказки, ще бъде съставено някакво правителство. Защото на хората им писна от избори. Ако отидем на трети избори през октомври, и аз няма да гласувам!

29

Истукан

преди 2 години

Най-голямата подигравка е Слави Трифонов и ИТН. Не стига, че всички досега се провалиха и болезнено ви го начукаха, а сега искатет да страдате още и си избрахте шоумена, за да е гарантиано шоуто. Гаврата е с всички, дори и тези дето не са гласували за никой. Щом сте позволили тази гавра, сами сте си виновни.

28

Анонимен

преди 2 години

Като махнем сбъркания брой депутати на ДБ(ДСБ) в заглавието, броя на депутатите по партии се знаеше. Интересно на какво основание Бойко Борисов е отказал да е депутат и не са,го включили.

27

Истукан

преди 2 години

ИТН нямат план за управление и не предвиждат увеличение на заплати, пенсии, развитие на икономика и на каквото и да било. Не очаквайте от тях нищо хубаво, само протести.

26

Анонимен

преди 2 години

В заглавието са 241. От ДБ има 1 в повече.

25

До 31 пост

преди 2 години

Сумата е точно 241!

24

Космонавт

преди 2 години

ДБ, БСП и до някъде ГЕРБ са най-малко дразнещите партии до момента, само ако можеха да съставят правителство...

23

Решение за България

преди 2 години

Предлагам да отделим част от северозапада или около Русе (където печелят) и да заселим всички, гласували за Слави. Същите ще получат безплатен достъп до 7/8 и таблет, ще им бъде назначен кабинета, а за последващи инструкции да си следят кабеларката. Останалите да бъдем оставени да живеем нормален живот. Да имаме нормална власт и що-годе адекватен дебат за живота ни оттук нататък, без да пращаме макета в космоса и да ни се раздават таблети. Друг изход от патовата ситуация май няма?!

22

Истукан

преди 2 години

Бойко няма да управлява. Доволни ли сте? Ще управляват още по-зле от него.