9

Щирлиц

преди 2 години

Аууу,в колко часа е станало това събитие,м?

8

Анонимен

преди 2 години

да се беше помолил на бог да му направи операцията а не да чака на обикновените лекари

7

Анонимен

преди 2 години

Павел Павлов от БФ на СУ хули свещениците от БПЦ в лекциите си.Турски шпионин обичащ парите на Анкара, говори врели некипели и е брутален еретик.Въобразил си е,че турците са ни братя и можел да покръсти турците.Луд за връзване фарисей,но хитър и ,подъл и все пак глупав.Турция ползва точно такива троянски коне ,подкупени с пари ,луди по природа ,за да завладеят България. Срам,че той прави филм с комунистката атеистка Дърева филм за Левски.

6

Анонимен

преди 2 години

Да признае,та те не наказаха самозванците от Св.Неделя дето поругаха Велимден пеейки на турски на празника.Павел Павлов от БФ на СУ е турски шпионин на издръжка ,говори срещу свещеници и защитава Турция открито на лекции,но мунсе дава фил за Апостола Левски да прави.

5

Анонимен

преди 2 години

Не искам да богохулствам, но не мисля, че ако кажа нещо кофти за папата е богохулство. Казвам го, ето. Вярата е едно, дъртите самозванци, които ни наставляват са друго.

4

Анонимен

преди 2 години

Смениха ли му пола вече?

3

House M.D.

преди 2 години

И какво ни интересува нас, нормалните хора, здравословното състояние на другаря Хорхе Марио Берголио? Защо не пишете за здравословното състояние на далеч по-влиятелния и уважаван Далай Лама?

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В Католическият храм "Свети Франциско" в София работят евреи. "Монасите",поне за единият от тях,съм сигурен,че е шиптър от Македония. Помагат с пари и храна,жилища и дрехи на мюсулмани. На християни не помагат. Защо всички църковни органи,а и държавни такива мълчат по този въпрос? Как така никой не си помръдна пръста да направи нещо?

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Настоявам за това Светият Синод да признае публично,че е съучастник на турци и евреи за превръщането на БПЦ в семитска месианска секта. Православен богослов съм и мога да различа,когато евреин и турчин са се навлекли в попски одежди. Тежко и горко и на преподавателите в Богосковски факултет за това,че правят на ударени с мокър ***,получавайки солидни рушвети,че от 1990 година до днес куп евреи и pоmaцi учиха богословие,с цел саботаж в Църквата. 22140