573

ББ

преди 2 години

борисов...султанО те държа ...прав...унизявайки те...никакво уважени......турските служби от 30 г. ни назначават бойковци...станишевци...славчовци...царе...Народа ни е мъдар...прочетете Историята ни...объркали сте рейса...Чиста и Свята...ни завеща Апостола...камериери на султанО...продължават зависими да искат да ни управляват през джипки и...кабеларки...добре дошли в България...и вас ще погребем!!!Чиста и Свята Република!...или да "мрем по-добре"

572

ББ

преди 2 години

не ни плашете с Избори...Слави ни предаде...но вие не сте Народа ни...Народа ни е основният играч...ние правим изборите и ние ги плащаме..с нас който иска!1400 ни колят,бесят и ограбват...подпомагащи чужди интереси офшорковци с джипки и кабеларки...с ТЕЦ-ове..объркали сте Народа!!!Избори...ако не ни удоволетворят ще сме на площадите...с "камъне и дърве"парите ви нямат стойност...фалшивите ви налагани от десетилетия "ценности..къщи,пари,коли...заврете си ги...Чиста и Свята!!!или Народа ни идва!

571

Спокоен

преди 2 години

"ще е пагубно, "ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в трети избори"" ?! И защо да е пагубно? Белгия от 10 години се управлява от служебно правителство и е в перманентни избори. Нещо не чувам да е по зле от България. А относно "некадърниците от Харвард"... ама чакайте, кой казва това? Кой си разреши да дава оценка на Харвард!!! Бойко някакъв? Който има проблем с елементарните числа ли? Тоя с 500 милиона километри магистрали ли? Разбирам истерията му, но малко мъжество моля!

570

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, Боко ще си говори, защото това му остана ... Сега трябва да пази паричките, да не му ги вземат, както на Божков ... Лошото е, за едно нещо Боко е прав - Слави не е решение .. Самовлюбен авторитарен *** ... Честити ви Трети избори за 15 септември!

569

Анонимен

преди 2 години

ББ като се върне на пост ще нскаже вдички лекари и политици, които информирано и злонамерено са се облагодетествали с пари, за да морят народа с експериментални препарати. Помнете ми думата. Ще ходят доста в затвора.

568

Борисов

преди 2 години

за пореден път доказва, че е невероятен *** и патологичен лъже.ц!Това -представлява страната ни вече 12 години! Е, защо се учудвате, когато всички в чужбина ни се присмиват и подиграват?!На всичкото отгоре се оказва и долен страх-ливец, без достойнство, който кви-чи все едно го колят... не са почнали още, предтавям си какво ще е когато му повдигнат обвинения!

567

НЕРОДЕН ПЕТКО

преди 2 години

Бойко, плачеш за "Нероден Петко"!!!Щели сте "да върнете мандата", ХА-ХА-ХА, ХО-ХО-ХО, ХИ-ХИ-ХИ!!!!!!!!!!!!*** че то никой още (поне засега) не ви го е предлагал още пустия мандат, че да го връщате!!!

566

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ: НЕКАЧЕСТВЕНИ ГО-*** , АЗ ТОЛКОВА МНОГО ОЩЕ МОГА ДА СТОРЯ ЗА ВАС ГАДУРИЙ!

565

USA

преди 2 години

ИСКАТЕ ЛИ ОШТИ ?ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУЛГАРИ !ДОИДЕ НЕЖНАТА ЛЕЛЯ КОЯ МОЕ А РАЖДА С НОКАУТ !/КОИ РАЗБЕРЕ ТВА ЧЕРПИМЕ !/

564

ЧЕРЕПА, ЗАЩО ГО НЯМА

преди 2 години

ЩЕШЕ ДА СИ ИДВА ТИЯ ДНИ.....

563

USA

преди 2 години

БОРИСОФ Е МАТА ХАРИ НА ДУНАФСКОТО ЦРУ !БРИГАДИР АСПАРУХОФ Е ЛЕЛЯТА НА БАЦО !

562

USA

преди 2 години

ГЕРБ БЕШЕ ИЗМИСЛЕН *** ЦРУ КОТУ ВИРОС У БСП !А БСП ВЕЧЕ БЕШЕ УМРЕЛА ! НАЧИ ?

561

Никой

преди 2 години

Както и да въртите накрая ДБ ще управлява, защото има потенциала, само там няма агенти на бившото ДС и това трябва да го обработите в главите си когато дойдат избори 3.

560

мак

преди 2 години

Злобен, бесен, обиден, нагъл. Убеден, че само на него му се полага да управлява. Жалък до безкрай, хленчещ по детински. Всички са му виновни, само не той, че не е събрал повече гласове. Драги избирателю, защо постъпи така гадно с премиера-слънце?

559

USA

преди 2 години

До USA e USSR............НЕЗНАЕН ГЕРБАЖИЯ НЕ РЕВИ ЗА БАЦО......ШЕ ТИ КУПИМ ДРУГ !

558

Спеца

преди 2 години

Ей , Херо Мустафа , ти посланник на велика страна ли си или лучена глава?Как може тоя нашия Борисов да се гаври с американски космонавти , загинали герои , а Вие да не го шамаросате , както подобава?СРАМОТА!Бой по тиквата ВЕДНАГА!

557

USA e USSR......

преди 2 години

Отдалеч мирише на лошо......

556

USA

преди 2 години

БОРИСОФ ЛИРИЧЕН ГЕРОИ *** ФАШИЗКА ДРАМА ! ПРИМИТИВЕН МОЗАК ДАДЕН ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ НА МАЗОХИСТИ !МАЗОХИЗМА Е НАЦИОНАЛНА ПУЛИТИКА У БАНКИСТАН !

555

USA

преди 2 години

ХА! КО МУ НИЗ ЦЕНЗУРА !КО МУ НИЗ ЛИ Е БОРИСОФ ?

554

Въсход

преди 2 години

Дим да те няма. Вземи и космонавта от ИТН и парвенютата от ДБ