699

Българин в чужбина

преди 9 месеца

Не ми трябва никой да ме управлява. Каква е тая извратена психика? Харчи наште пари и ще ме управлява. Каде сте видели общт работник да взима участие в управлението на фирма. Там е за да работи, при определени условия с уважение, но да работи. Та, престанете с тия управления. Това са чиновници и ако Борисов още не го е осъзнал или който и да било от каквато и да е партия, да го осъзнае много бързо. Това не са доживотни постове и нямаме царчета, а платени чиновници.

698

ВандерлейЛюксембурго

преди 9 месеца

Този човек страда от някаква турбо комплексарска параноя. И смятам, че трябва да му се помогне. Не му се смейте и ядосвайте. Аз го съжалявам. Нуждае се от медицинска помощ. Това не е смешно.

697

Анонимен

преди 9 месеца

Ама ти вече не избираш! Койте пита?

696

Анонимен

преди 9 месеца

До Сатиракъде си дръпнал бе ***, я ми намери една статистика която да го показва. всимки статистически криви се сплескват като идва ГЕРБ. Най много боли като сравниш със Сърбия, Румъния...

695

Анонимен

преди 9 месеца

Моля герберастите да не нападт славирастите. Слави е изпратен с мисията да възобнови ГЕРБ като докаже, че без тях наистина не може. Все пак Слави го героизира едно време. Да не забравим, че Бойко гостува преди няколко години в неговото предаване, въпреки че уж скарани за пред хората, и Слави му задаваше удобни въпроси с наведена главица.Доверете се на кукловодите. Те си знаят работата и успешно дърпат конците от Царя насам.

694

Сатира

преди 9 месеца

Тъкмо дръпнахме малко напред последните 10 години. Нищо добро не ни чака с тези чалгари единствено омраза, пошлост и хейтърство. Ще плачем за Борисов както много хора плакаха и за бай Тошо. Една стара българска поговорка гласи - Не закривай стария кладенец, преди да разкриеш нов. Нищо добро не ни чака,!!!!

693

Съд и затвор

преди 9 месеца

ТИКВОО , чистим всички крадливи некадърници като теб на никой не отмъщаваме , спасяваме държавата , преди 2 дена излезе информация че е Пирогов е откраднала над 1 милион от НЗОК тва *** пита за кво го махате.

692

НЕПОЛУЧЕНИЯТ МАНДАТ.

преди 9 месеца

- ДАДЕН НА БОЙКО..................................

691

къде се чуло-видяло?

преди 9 месеца

ДА СЕ ВРЪЩА НЕПОЛУЧЕН ОЩЕ МАНДАТ? - Само в бойковата България идиотска!

690

въпрос

преди 9 месеца

Не е първи в класирането а най-напред му възложиха мандат? Слави отказа ли се пръв?

689

Анонимен

преди 9 месеца

Народа страдаше 12 години заради теб.За това трябва да му се извиниш.И по-токсичен от теб не е имало.Но продължаваш да наглееш,както обикновено.Страх от бога нямаш ли бе,нали си много набожен?Уж.

688

Анонимен

преди 9 месеца

Ти си най-голямото зло,крадецо банкянски.Неграмотен,но много крадлив!Ти си срам за България.Махай се!Най-добре е служебното правителство да мине в редовно,за да си дойде всичко на мястото.

687

Анонимен

преди 9 месеца

Я как е настръхнал.Като питбул,готов да те разкъса.Г-н Никой,смири се вече.

686

Патока

преди 9 месеца

Как така връща?Та той не го е получил...

685

Анонимен

преди 9 месеца

Смешен комунистически оли го френ. Нали не сте забравили, че е и суингър? Разменили са си съпругите с някакъв друг оли го френ, който му се води кум - нещо, за което по принцип отлъчват от Църквата. Но той иначе е верващ, кръсти се...

684

garo

преди 9 месеца

Много скоро ще съжелявате за Бати Бойко! и пак ще се върне на бял кон да ви спасява, ***...Ама на такива като вас чалгари ви трябва един ,среден, наплюнчен,...а не да ви вадят от смрадта всеки път като такива като вас идват за малко на власт.

683

Анонимен

преди 9 месеца

Ще плачете за Борисов, но ще бъде мнооого късно. Сега застанете плътно зад Славчо. Той има нужда точно от вашата подкрепа. Какъвто е той, такива сте и вие - плюещи всичко и всички, но никога нещо градивно.

682

k.k

преди 9 месеца

Чекмедже паша 12 г голямо крадене на милиарди , стига вече аман бре.

681

za BG

преди 9 месеца

за българина е най-подходящо Борисов да го управляваама трудно ще го разбере това нещопо много трудния начин

680

К

преди 9 месеца

Ти си по-голямо зло и от двамата. Много поздрави от Магнитски имаш. Вън от политиката незабавно!