159

Борчлиев

преди 2 години

Ако Доган е замесен, значи е хидроинженерингов проект, нека бъдем точни.

158

Бръмзов

преди 2 години

Чесно казано не се сещам тоя какво свърши като президент и министър. Не смятам че Славиту и предложентото правителство ше се справи по-зле от него

157

светло кафяв гербер

преди 2 години

Моля всички колеги на амбразурата, Плевньо е наш човек и трябва да го защитим.

156

Тъй де

преди 2 години

За Плевньо гласуваха основно хора от провинцията. В София се знаеше какво крадливо ле ке е.

155

Издънка

преди 2 години

Плъхът Плевньо се обади. В София знаем как краде от Линднер, купуваше парцели от негово име на много по-висока стойност от пазарната и вземаше огромни комисионни на негов гръб, после правеше същото и от президентския пост. Затвор за крадеца Плевнелиев! Колко милиарда гепи чу че ло?

154

според пик.бг

преди 2 години

Кой какъв е бил в БКП преди да стане шеф в ГЕРБ ...: Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.; Бойко Борисов приет в БКП, кандидатствал във факултет "Държавна сигурност"; на Школата на МВР в Симеоново.; Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен;Лиляна Павлова- внучка на партизанин от бригада "Чавдар", по-късно с пост в ЦК на БКП.

153

Гочо

преди 2 години

Хак ви е... П. Рост народ слаба държава. Сърбайте си попарата сега. Ураааа Славчуууу президент.... Смях

152

Анонимен

преди 2 години

офф и тоя не може да каже нещо без да спомене радеф, та радеф ...

151

123123

преди 2 години

От позиция на времето сега съжалявам, че някога съм гласувал за този човек за президент. Представяха ни го по телевизиите като усмихнат, с китара, спал по бензиностанции в Германия, докато работниците му са спали на нормални места. Сега е един заядлив възрастен индивид, който се опитва да излезе от сянката на жена си. Тя пък се шокирах, че в реалити по телевизията говори на маса пред двама мъже за интимни работи, като как източва кърмата си.

150

Анонимен

преди 2 години

К.апут Алиев

149

Дзън

преди 2 години

Пишман инженера по радио и телевизия Плевньо с фалиращите строителни фирми си опрости дълговете към банките, накраде се и сега му се привиждат инженерингови проекти, защото предстои да бъде разследван

148

Анонимен

преди 2 години

*** Алиев

147

гостенка

преди 2 години

До Анонимен 154Напротив ГЕРБ ако се върнат ще възстановят доверието и парите ще се върнат. Понеже нямат достойна алтернатива, както отдавна казвам, се стигна дотук, всичките мутри се надигнаха против Борисов, олигархията се обедини против него! Знаете ли защо??? Защото ЕС няма да ни пусне да въведем еврото с тази сива икономика, с тези ниски заплати, това е истинската причини и за арестите на тези най-сивите! Борисов искаше еврото, те не искат, няма да имаме еврова валута тук скоро!

146

Анонимен

преди 2 години

Какво правителство на ИТН бе oxлюви? СлаФчо се чуди, как да се измъкне, а вие правителство бълнувате... Баси пpocтия народ..

145

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Росици говори кой кой щял да вземе на сериозно... Жена му не го взимаше на сериозно, дори децата се е ба ват с него, а той си мисли, че некой за нещо го бръсне него...

144

гостенка

преди 2 години

Петър Стоянов Президент отново! Ще помете Радев и хунтата му и ще се оправим. Това е човек, демократ, надежден с опит и респектиращ.

143

Анонимен

преди 2 години

Дърт пергиш!

142

бай ганю

преди 2 години

предстои ни на есен с песен2 в 1проблема е че на есен боко пак ще се кичи със венци като победител заради много разочаровани от слави

141

Анонимен

преди 2 години

Единствената причина всички тези патийки да са в парламента, е омразата, която генерираха срещу Борисов. Хората с нищожен интелект ги вкараха там.

140

Анонимен

преди 2 години

Сефте казваш истината.