52

До германец

преди 2 години

Предходната седмица в любимата ви америка смъртните случаи от ваксината са повече от починалите от вируса. Това е официалната им статистика.

51

Анонимен

преди 2 години

Официален списък на фашистките държави: 1. Кипър.2. Гърция.3. Франция.4. Германия.5. Русия.6. Северна корея.7. Китай.Очакваме още много да се присъединят.

50

Анонимен

преди 2 години

Освен че мъчат за ваксинираните болни, също така не се признават хора с антитела. Нещо е много съмнително!

49

Анонимен

преди 2 години

Като имат толкова много ваксинирани, защо в Кипър заразените са над 700 на 100 000. И защо не казват, колко от новозаразените са били ваксинирани?

48

Анонимен

преди 2 години

Това чюс е гейски лаф.

47

Анонимен

преди 2 години

До 47 Германец Просто вероятността е малка. По-вероятно е дъщеря ти да е на 40, а ти да си на 56, предвид писането ти.

46

Анонимен

преди 2 години

Във факти има хубава статия от Мангъров.

45

до Германец

преди 2 години

Като сме скучни ето ти теми за размисъл. Я изброй професиите, които ще изчезнат до 10-15 години и кажи какво да се прави с тези хора. Няма как да живеем в свят със 60-70% безработица, защото ще настане хаос. Знаеш ли какво е декарбонизация и наясно ли си, че Европа иска да декарбонизира икономиката си на 100% до 2050г.? CO2 трябва да се намали до 0 един вид. Чувал ли си за базов доход и за световния икономически форму от (забележи кога) февруари 2020? Като се запознаеш с проблемите ела пак...

44

Германец

преди 2 години

Скучни сте ми пичове и лейдис. Оня ден имаше по-настървени антиваксъри. Вие дори в антиваксърството сте посредствени. Чюз.

43

Германец

преди 2 години

"ще си на поне 40, а ако имаш и някакво образование, на около 50-60" -- Какъв е проблемът да съм на 40, с образование и с дъщеря на 18? Или ако си станал родител преди да си навършил 35 си ром? Мммммбре :)

42

Анонимен

преди 2 години

До Германец Що бе, ти каза, че и ти, и дъщеря ти сте се ваксинирали още март. Това ще рече, че е поне пълнолетна, което пък означава, че ти, освен ако не си от ромски произход, ще си на поне 40, а ако имаш и някакво образование, на около 50-60. И понеже имаш някакви претенции, реших, че може и да си на около 50.

41

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецПожелавам ти да си жив и здрав, въпреки че пишеш глу_пости. За твое съжаление проблемите на ваксинираните няма да започнат след 60 години. Световният елит отдавна говори за намаляване на населението на планетата, но хора, които не се интересуват от ставащото в света си мислят, че това е някаква измислица. Желанието им е абсолютно логично,но е трудно да бъде обяснено на ваксъри.Все едно да обясняваш на първокласник що е то десетична дроб.Първо трябва да научи числата, таблицата и т.н.

40

Ваксиниран

преди 2 години

Мда. С фанатици не може да се дискутира.

39

Германец

преди 2 години

"Останах с впечатление, че си дърт" -- ти за много неща си останал с грешното впечатление, мен ако питаш :)

38

Анонимен

преди 2 години

До 38 "Това, че на някой му се е разминало леко, означава ли, че" --- а що не приложиш същия въпрос към ваксърите? Това, че на някого му се е разминало леко и не е yмрял от ваксина, означава ли, че не ви е грижа за останалите?

37

Анонимен

преди 2 години

"Това, че не спазвате мерки, не се ваксинирате и не ви пука дали ще уморите приятел, родител, съсед или непознат в автобуса показва ясно що за хора сте." - Напротив, именно защото ни пука за всички им казваме да не се ваксинират, за да оцелеят. Именно защото ни пука както за здравето на всички, така и за начина им на живот, сме против мерките, които унищожават малкия и средния бизнес,а с подобни мерки вируси не се борят.Ако имаше ефект от тях във Великобритания и Гърция сега нямаше да има вирус.

36

Анонимен

преди 2 години

До 34 Германец "Примерно 60" ти до колко години мислиш да живееш бе, Германец? Останах с впечатление, че си дърт. Или мислиш, че ваксината ще те направи почти безсмъртен?

35

Анонимен

преди 2 години

Много сте зле антиваксъри. Това, че на някой му се е разминало леко, означава ли, че не ви е грижа за останалите ? Това, че не спазвате мерки, не се ваксинирате и не ви пука дали ще уморите приятел, родител, съсед или непознат в автобуса показва ясно що за хора сте.

34

Анонимен

преди 2 години

До Германец 34 - викаш, същия риск като от ковигрип - все някога в следващите 60-тина години ще се разболеем, и ако сме много стари и болни, току-виж умрем.

33

Германец

преди 2 години

"нямам телевизор" -- ми що го повдигаш на въпрос тогава? И по другите точки се изказваш толкова неподготвена :)