35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Точно си е по темата. Затова нищо не върви в България. От образованието се започват нещата." Вие сте невменяеми. Нещата в България не вървят, щото такива като теб не можете 2 минути да отделите да разберете за какво говори някой друг. После не сме се били разбирали. Ами да, не се разбираме и няма да вървят нещата. А ти си говори за каквото си си решил. Не искам да ти преча.

34

гост

преди 2 години

България е твърде малка държава за да пробутат нови лица. Поради тази причина, "сценаристите" на Учиндолския *** се пробват да пробутат забравени лица и номера с калинки от преди 20 години. За съжаление чст от лицата не ги лови закона, заради давност и договорки със съд и прокуратура. Не е нужно да лъжете и да се оправдавате. Статията ви е лобистка, платена и лъжлива. Ясни сте.

33

USA

преди 2 години

РАШКОФ ИСКАЛ А Е КАСАПИН !

32

toto

преди 2 години

И как изчислиха кой за кого е гласувал? Нали вотът е таен?! Истината е, че за учиндолския чалгар гласуваха ***, миячите на чиний зад граница и толупите, които по цял ден се въргалят на дивана и си мислят, че държавата трябва да им плаща за това нещо. Аааа, да, и една много сериозна намеса в работата на калкулаторчетата на които гласувахме.

31

Анонимен

преди 2 години

И това как го разбрахте?????? Може и от новите машини или питахте сто човека

30

USA

преди 2 години

КАТО МАЛАК БОРИСОФ ИСКАЛ А Е ЦАР !

29

USA

преди 2 години

КАТО МАЛАК СЛФЧО ИСКАЛ А СТАНЕ ПОЖАРНИКАР !

28

Анонимен

преди 2 години

Значи образованите и младите избраха ИТН. Затворете устите си , вие дето обиждате!

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Днес не е висше образование а е училище след 11-12 клас. Въобще нямаме студенти в България. И то доста отдавна." Направо ще се разплача от опитите ти да говориш не по темата. Пак да те насоча: аз говорех за опорката, че за ГЕРБ гласували малцинствата. Хайде сега се успокой, не коментирам колко е качествено висшето ни образование.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе като гласувах никой не ме питаше за докторската ми степен. В случая социологът може да си пише каквото му скимне. Никой не може да го провери.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Каква истина бе. Я се огледай." Вонаги, коагто радевистчетата чалгарчета сте в задънена улица започвате да говорите като Цар-о: с недомлъвки и отворени изречения, които нищо не значат.

24

Анонимен

преди 2 години

Бях му на концерта в Лондон, имаше 13 к публика :) Всичко почна добре, после взеха да хвърлят гюбеци и си тръгнах :)) Профила на гласувалите за Славчо е чалгаджийски, мислят си хората че е голем патрЕот :))) Чалгата и кючеците нямат нищо общо с народната ни музика, ама хората не знаят :)) Възхвалява мутрите в песните си, надуват зурлата, сега ще праща маке космонавт в Космоса, *** :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Слави няма капацитет за партия, хората който гласуваха за него нямат умствен капацитет

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Радвам се за колежките ти. Аз говорех за опорката за малцинствения вот. Явно и ти си на нивото на тия с "вишУ", а не на тези с "висше".

21

USA

преди 2 години

ИМА ТАКОФ НАРОД Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЦРУ СЛЕД ГЕРБ ЗА ЗАБЛУДА НА ОФЦЕТЕ !

20

Анонимен

преди 2 години

Може, новите висшисти имат проблем с аналитичното мислене.Нивото им е сравнителното такова и шаблон о тип всички правят така, значи е правилно.

19

Ха-ха-ха

преди 2 години

Между 18 и 30 години. И с IQ по - ниско от номера на обувките им!

18

Със Слави

преди 2 години

към Фалит.

17

Миро

преди 2 години

Аз сам в този профил, нещо против мене? Слави и младите ще дръпнем напред иконоиката, заплати ала бала всичко ще дръпнеме.

16

Ноби

преди 2 години

за слави гласуват ментално ограничени, за гееб само калинки и кметски администрации. това е профила