135

Анонимен

преди 2 години

И Т-ъп Н

134

Верва ме му

преди 2 години

Никито Василев премиер - стига бе, вярно ли! Щом Славчо връща пак децата на старата комунестическа номеклатура, значи нещата са ясни. Тоя "подготвен експерт" докато беше министър си беше дръпнал едни 300 мил директно от бюджета да си направи уставен капитал за банка. Миленчо и него да го поканят, той също е експерт по лява ръка десен джоб. Направо и Дедо да поканятр само една ротативка да сложат в парламента, че Дедо е пристрастен. Пълен фалш и цирк е всичко - най-добре на шлеповете и в Дунав.

133

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с предишните избор на 4 април 2021, сега на 11 юли 2021, ГЕРБ губят 195542 гласа. БСП губят 114451 гласа. около 106000 гласа губят ВМРО, НФЦБ и Воля. ДПС губят 43867 гласа. Изправи се! Мутри вън! губят 14061 гласа. Повече гласове имат само две партии - ИТН имат 195542 гласа в повече и Демократична България(ДСБ) имат 43049 гласа в повече. Според мен голямата част от променилите гласа си сега не са гласували. Гласове от БСП и ИСМВ са отишли към ИТН, а от ГЕРБ към ДСБ.

132

славянин

преди 2 години

18-30 годишни! Нормално е чалга-генерацията да гласува за чалга-идола си!

131

ИЗХОД

преди 2 години

КОАЛИЦИЯ ОТ ГЕРБ,БСП, ДБ ,МОЖЕ И ДПС---СМАЧКАЙТЕ ЧАЛГАРИТЕ --НЕ БИВА ПРОСТОТИЯТА ДА УПРАВЛЯВА -ОСЪЗНАВАНЕ Е НУЖНО

130

профайлър

преди 2 години

В България "избират" мъртви души, "роми", турци, алцхаймери, дРогарчета, калинки.

129

Анонимен

преди 2 години

КАК НЯМА КОАЛИЦИЯ, ЧЕ ТЯ Е САРАЙСКАТА ПОРЕДНА КОАЛИЦИЯ, БОЙКОВА ПАТЕРИЦА Е СЛАВЕТО, ГЕРБ КОГА СА БИЛИ НА ИЗБОРИ С ПАТЕРИЦА ВИНАГИ, САМО ЧЕ СЕГА ИГРАТА Е ПО-ГОЛЯМА ИСКАТ ДПС ДА СИ РАЗИГРАВАТ КАРУЦАТА, КАТО И ДВАТА ВОДЕЩИ КОНЯ СА ТЕХНИ И ГЕРБ И ИЗЛЪГАХ ТОЗИ НАРОД, КАТО КАРУЦАТА ЩЕ СИ ВЪРВИ ПОД ДИКТОВКАТА НА ДОГАН А КОНЕТЕ ПРИВИДНО НА ДУМИ ЩЕ СЕ РИТАТ. ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ СЛЕВИ Е ПАРАВАН.

128

Анонимен

преди 2 години

Заблудени овце!Бъдещи астронавти!

127

СЛАВИ

преди 2 години

ИЗЛЪГАХ ТОЗИ НАРОД

126

Анонимен

преди 2 години

партията на слави е съставена отзастъпници на ДПС в Момчилград и Крумовград, така че е ТУРСКА ПАРТИЯ, В КОЯТО СА ВЛЮБЕНИ ИЗЛЪГАНИ ИЗБИРАТЕЛИ. МНОГО И Е СИЛЕН РЕЗУЛТАТА В НЯКОИ РОМСКИ ГЕТА. ИЗБИРАТЕЛИТЕ И РЕДОВНО СЕ ЛЪЖАТ ПО ЛИДЕРИ И СА ГЛУСУВАЛИ ЗА САКСОФОНА И ЗА ТИКВАТА, МЕЧКА ТРИ ПЪТИ СЕ ЖЕНИ ЕГА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА *** НЕ ВЯРВАМ

125

Анонимен

преди 2 години

Ревете ли - ревете!Няма коалиции,няма договорки,няма парче от тортата,няма местенца за децата и роднините на всички политически п*тки.Ревете ли,ревете?30г си разигравате коня - Стига вече!

124

Анонимен

преди 2 години

Профила на гласуващите за чалгаря е смехотворен,гласували за Али Баба,а опростачилия нацията четец на сценарии,сценарира тайно в късна доба,та предложи корумпиран политик за премиер щото имал дипломи на кг.А за МВР офицер от ДС.Ама той бил професор със специализации,а бащата му от борците против "фашизъма".Е то и Гечев фалита е професор,личи ли му,и Димитър Гестапото е проф.,че и Рашков милионерски,на него най много му личи,какво е практикувал и как не е мръднал от дс специализацията.

123

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и да е профила на гласувалите за ИТН, профилът на пишещите срещу ИТН е все един и същ.

122

Анонимен

преди 2 години

Да ги видим, как ще се справят. След тях, прокуратурата ще има доста работа. Добрата новина е, че знаменоските Мая, Таня, отровните и провалени политик Хр.Иванов, са аут.

121

Анонимен

преди 2 години

Маркуча има 24% от 27% гласувале = само 6,5% !

120

Анонимен

преди 2 години

Така е,слободията докара д-ра на неизвестните науки по свърхпростотия с фараонско самочувстие и съмнително охраняван като човек от ОПГ до уп-ние на горката държавица,да се надяваме да се пробудиНикой не реагираше на пошлите секстиски тестове на новия управляващ самодържец от дивана.Звучаха си,а мутрите се веселяха с моделки и всякакви да стигнат до богаташ от ония или няколко.Сега назначил или му назначили с дипломи,калинки без стаж и нямащи хабер от държавни политики,освен фирмен корпоративен

119

ШибиРиби

преди 2 години

Профилът е ясен, наивни чалгаджии и *** необразовани гастарбайтери. Ми Бойко ви го каза друзя преди много години. Лош човешки матрял, нищо че искаше да се направи на американец пред бг чалгарите в Чикаго като им преведе хюман ресурс на езика който след двайсе години в Америка така и не научиха.

118

Факт е

преди 2 години

Че чагъртането на Рашков имаше обратен ефект. Значи замислете се защо. Антикомунистите добре помнят когато тях са ги пращали по Белене такива като Рашков.

117

Анонимен

преди 2 години

До Много се Лъжете:Точно антикомунистите никога не биха гласували за герб, защото те не са слепи или глупави, че да се вържат на вица, че комунист който беше телохранител на главния комунист, никога не е бил комунист през живота си и видите ли бил репресиран. Как си представяш ДС да допусне на по малко от 100 метра човек който твърди, че дядо му бил убит от комунистите? Такъв човек няма да се допусне на пътя по който трябва да мине бай Тошо, камо ли да му е охрана!

116

Анонимен

преди 2 години

Между БКП и герб има само две разлики: името на вожда им и цветът на плакатите им. С това разликите приключват, защото комунистите от едната партия се отделиха и си направиха, тяхна си комунистическа партия. Но понеже нямаха бай Тошо з ада го сложат начело, затова сложиха индивида който му беше лична слугиня - бокича. И по стар комунистически обичай партията герб гледа в посоката в която са парите. Ако получавахме субсидии от Русия щяха да са най заклетите русофили защото от там иде парата.