75

Анонимен

преди 2 години

Профилът на гласувалите за Слави е само един - необременен с мисли и гънки мозък, объл като прическата на кумира им. В цивилизована и разумна държава не е сериозно шоумен от улицата да дойде на власт с чалга и обещания за космонавти, но простият народ в България това търси, това е резултатът от 30 години преход и 30% функционална неграмотност сред младите хора в България, за съжаление :( Сега ще проверим по експериментален път, на собствения си гръб, че ЧАЛГАРИ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА

74

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия завършили по белите държави бе. Завършили какво? Специализация за по 1 месец към някой западен университет. Нали правите разлика между сертификат за специализация и диплома за магистър например! Спрете с глупостите. Вече лъжите със сертификатите не минават.

73

Анонимен

преди 2 години

Ми като не са научени децата, какво очаквате да изберат? Само чалга, дискотеки, ресторанти и много пари за нищо свършена работа! Как?! С лесен живот по телевизора след кастинг при Слави! Тези деца изобщо не знаят нищо за българската политика последните 40 год, обяснимо, не са били родени и не се учи в училище! За тях Лейди Гага за президентските избори!

72

Анонимен

преди 2 години

Пффф това не бил Еленко Божков, а Минчо Спасов. Извинявам се обърках го ама и той беше терорист в метрото.

71

MaйMyнaтa

преди 2 години

Има само един профил, и това е-oлигoфpeн. Но това ме устройва, да прекарам човеците лесно!!

70

антизападопоклонник

преди 2 години

Много добър проектокабинет- 90% от министрите завършили в по "белите" западни държави! След това се чудете защо българинът днешно време тегли масимални потребителски кредити за да може да изпрати децата си да учат на запад! То днес който иска малко повече суверенитет за България и по-малко наставления от запад, веднага бива обвинен в че е русофил, предател и т.н. Пък тези, дето "козируват" на запада не са предатели-не! Как беше- "Свестните у нас считат за луди!"

69

Анонимен

преди 2 години

Еленко Божков терориста от метрото на всяка манджа мирудия. :D

68

Анонимен

преди 2 години

Спорят пушач и непушач.Непушачът поучително назидава опонента си- Ако не пушеше тези цигари толкова години,сега щеше да имаш Ферари с цвят червен..Непушачът се почесал по главата и рекъл - Е, ти като не пушиш, що нямаш Ферари? Та,така..

67

Изтекъл мозък

преди 2 години

Основният профил е щракащ добре с пръсти комплексиран,малограмотен,безродник и по въжможност-емигрант!

66

Анонимен

преди 2 години

До Т.Шак "Не е лошо, че ГЕРБ падна. Лошото е, че няма кой да го замести" Вие или сте неграмотни, или не можете да направите връзка между това, което говорите, и значението му. Ти си наясно, че тия две неща, които си написал, ДИРЕКТНО СИ ПРОТИВОРЕЧАТ, нали?

65

Пешев

преди 2 години

Чухме, че ще купуваме хеликоптери, ще строим болница, ще летим в космоса, но не чух нищо стратегическото като инвестиции, икономика, безработица...

64

Анонимен

преди 2 години

И всичките тези наивитети си мислят, че Славчу и за тях ще осигури "едно ферари с цвят червен"... Колкото и Буци им даде от кюлчетата, толкова сега и алчния плешивец

63

Анонимен

преди 2 години

Както се видя берачите на ягоди и миячите на кИнефи в чужбина определят кой да управлява България. В чужбина няма никакъв контрол и може да си купуваш гласове както ти душа сака.

62

Т.Шак

преди 2 години

Брех тия гербери бе! Незаменими! Няма незаменими, а вие вече сте компрометирани. Да сте крали с мярка! Вашето обаче беше извън пътя. Не е лошо, че ГЕРБ падна. Лошото е, че няма кой да го замести

61

Д-р Исня

преди 2 години

Айде Николайчо, БДЖ е още държавна. Време е да я оправиш и нея. То друго не остана за бастисване.

60

Анонимен

преди 2 години

Абе аз вече почнах да се чудя какъв човек е по-добре да ни управлява - крадлив или ***?

59

анонимен

преди 2 години

Проектокабинетът на ИТН е много добър и ще бъде подкрепен от ГЕРБ без договорки и пазарлъци.

58

Хехе

преди 2 години

Чакахме 2 дни тези пусти гласове от чужбина,които да дадат покритие на поприбързаната заявка за правителство! Най-сетне да се убедим всички, че нищо не зависи от нас, в България...

57

моч

преди 2 години

Възпитани , културни , образовани , с интелект около и над средно ниво , изкарващи прехраната си честно и почтенно НИКОГА НЕ БИХА СИ ПОМИСЛИЛИ ОЩЕ ПО-МАЛКО БИХА ГЛАСУВАЛИ И ИЗБРАЛИ БРУТАЛНАТА ПОШЛОСТ , ПРОСТАЩИНА И ЧАЛГА ДА УПРАВЛЯВА СЪДБИНИТЕ И ЖИВОТА ИМ !!!!!! НИКОГА !!!!!!НИКОГА !!!! НИКОГА !!!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Тролчета гърбави може да си пишете тъпите глупости, но при Тиквата Румъния ни дръпна с 2 дължини! Това са фактите червенотиквеничковчета" Я, а защо Датската Национална Банка пише, че българските домакинства са пред румънските и словашките по благосъстояние? Да не би Бочко и тях да ги е купил?