7

Гъмзата

преди 2 години

Браво, дано Слави поведе народа със самочувствие, както го прави със великолепната си музика, харизма, чар, талант, красота. Честито!

6

Анонимен

преди 2 години

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Славин Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славин-мравин е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна!Оставка на плешивия ч

5

Румен Владимиров

преди 2 години

Пирова победа за фигуранта и чалга ортака му. Два месеца тотална репресия на целия държавен апарат. Фалшификации в чужбина. Цели секции изчезнаха. Въпреки всичко разлика под 1 процент. Колкото е процента на заразените спрямо направените тестове за Ковид.

4

Анонимен

преди 2 години

След Освобождението са дошли на власт млади хора като тези от ИТН. Единственият начин да се отстранят хора като Мая Манолова и Корнелия Нинова, които са с вкоренена като начин на мислене соцноменклатура, е да се подкрепи правителство на ИТН. Дори да грешат в началото, важното е соцноменклатурчиците да се отстранят от власт.

3

Анонимен

преди 2 години

Дет са казали ако изборите решаваха нещо , щяха да ги забранят ..ей го идва новия "Месия" скрит у тях и пешещ в фейса .мале , мале

2

айде у лево

преди 2 години

15000 гласа и нарциса с голата глава реши че ще управлява сам и ще изстрелва северномакeта в Космоса.

1

Анонимен

преди 2 години

Незнам , аз не съм гласувал за тях , може би от Козяк са гласували масово