327

Неграмотност

преди 2 години

Заглавие: При 100% обработени протоколи ИТН изпреварва ГЕРБ с 0,57% ...Това разбира се не е вярно. Тези 0,57 разлика не са проценти, а процентни пункта. Ако се използват проценти, то ИТН изпреварва ГЕРБ с 2,44% - това са гласовете за ИТН разделени на гласовете за ГЕРБ минус едно и цялото това умножено по 100, за да стане процент. Какво е процент се учи в началните класове.

326

А Бе

преди 2 години

Изборите в БГ = преброяване на глупаците. При това в проценти по различните категории глупави вярвания.

325

Хмм

преди 2 години

ИТН е избор на масовката , а това никога не е особено интелигентната част от обществото. Но явно циркаджиите са на мода ...Тръмп , Джонсън ,...Слави Трифонов .....

324

Анонимен

преди 2 години

Противник съм на ИТН, но по-добре ИТН, отколкото ГЕРБ. Добър вариант е сегашното служебно правителство, но с работещ парламент. Правителство на НДСВ от името на ИТН плюс министри от ДСБ и ГЕРБ не е добър вариант.

323

Анонимен

преди 2 години

ИТН има 15569 гласа повече от ГЕРБ. Изчегъртване трябва и то яко.

322

Анонимен

преди 2 години

Чегърт, чегърт голям кеф! Не съм и няма да гласувам за ИТН, но кеф чегърт, чегърт.

321

Анонимен

преди 2 години

Славко ще управлява с всеки, който го подкрепи. Правителството на малцинството е сигурно. Кой луд ще изпусне келепира за втори път и да рискува за трети.

320

С

преди 2 години

До АнонименМного неща ме интересуват,но отговор точно ти не би ми дал хаха

319

Анонимен

преди 2 години

До до с:Дори и да е така(но не е така) местните са много повече и по-евтини и тиквата си ги пазаруваше колкото му потрябват.Още нещо да те интересува?

318

Анонимен

преди 2 години

Това за берачите на ягоди е поредната опорка спусната на трoловете на ГЕРБ. Берачите на ягоди едва ли гласуват. В чужбина гласуват хората с образование и добра работа.

317

С

преди 2 години

До до сНе не е вярно,а и никой не може да ме убеди че в чужбина българите са само берачи на ягоди и ***,много моля за да си берач на ягоди се иска доста труд,а ромите както знаем всички не обичат да работят.

316

Анонимен

преди 2 години

Герберите и тяхните поддръжници от два дни изпитват много силна болка и странно запълване в дъното на гърба.Колкото и да се въртят то дъното все си е там и даже болката се усеща все по дълбоко.Ще свикнат к'во да правят завалиите.С болката се свиква,но със срамът НЕ!

315

до с

преди 2 години

Ами, те берачите на ягоди, проститутките и т.н., повечето са точно роми. Та, какво точно каза?

314

С

преди 2 години

Не мога да разбера защо постоянно се коментира как берачите на ягоди избрали Слави,ами да ви кажа предпочитам тях,отколкото ромите да избират Герб,а не да излизат със статистики че не им излизат гласовете...

313

Анонимен

преди 2 години

Добре сте ги нагласили машините, всичко е предварително направено. За това и Славун още преди да са готови резултатите почна да реди правителство.

312

Истукан

преди 2 години

До 354. Ще разбереш как Слави те е излъгал съвсем скоро. Не само теб е излъгал, а и всички дето са гласували за него.

311

Анонимен

преди 2 години

354, не знам кой е ***, ама с тия мижави проценти ще стигне доникъде.Като не иска коалиция, да беше взел поне 50%.Продажен е - лично мнение, ще направи коалиция дори и с дявола, щот ако отиде несен на нови избори, ще го д-ха отвсякъде.

310

Анонимен

преди 2 години

Абе,хора,вие *** ли сте или Да!Още с основаването на ИТН Слави Ви каза,че няма да прави коалиция с никой.Колко пъти да Ви се повтаря с НИКОЙ!Какво плюете - човека си държи на думата.Нещо да Ви е излъгал?

309

Анонимен

преди 2 години

Герберастите с*рът кръв с пяна на устата.Тиквоний е напълно неадекватен - Аз,(пак Той сам) ги победих всички в София!Жалка картинка.То бива его бива,ама това си е патологичен случай.Не си ли дава сметка,че ГЕРБ загуби именно заради Него?

308

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?