294

Анонимен

преди 2 години

Ако Славчо беше предложил за премиер Тошето, мейби щях да повярвам :)) Щото докато се кри Дългуча, той му свърши черната работа :) Пр ост си е Славчо, също гледа само парите, не го мислете за кой знае какъв патрИот :))

293

Кметът

преди 2 години

Винаги първият стана втори,ко ши праим ся? Бай-*** ще си изяде тестисите.

292

До 363

преди 2 години

То и ДПС щяха да са първи ама ей на греда

291

помнещ

преди 2 години

Един съвет до Слави! Времето на изборите приключи! Честита победа!-:) От днес те чака много работа Слави! 2 ро .Излез от "нета ,фейса "и се покажи пред хората! 3 то.НЕ ПИПАЙ Българската банка за Развитие! (ББР) Тази чрез която КАДЪРНОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.Успя ПАК ДА Я УЗАКОНИ И ТЯ БЪДЕ ПАК ДЪРЖАВНА!4 то..Примири се и не обръщай гръб на ОПОЗИЦИОННИТЕ ПАРТИИ ОТ ПРОТЕСТА! Теб ТЕ НЯМАШЕ ТАМ! НО НИЕ БЯХМЕ! БЕЗ ТЯХ СИ НИКОЙ!ПОДКРЕПЯЙТЕ СЕ И СИ ГОВОРЕТЕ! САМ СИ НИКОЙ!

290

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе сме срещу ГЕРБ , а срещу диктаторския начин на управление на Бойко и ЦЦ, но бившата му любовница и П. го държат на власт, защото те командват в България, разпределят порциите между олигарсите и заедно крадат, преди появата му като кмет и премиер, България беше много по-спокойна и по-свободна държава , но вместо да се махне , сега ще има негов заместник, пак от НДСВ. Още когато от ДПС му казаха да се маха заедно с Радев, Бойко трябваше да си ходи, но то не пуска властта,стиска

289

Анонимен

преди 2 години

Учиндолеца кога ще изстрелва астронавтите?

288

Анонимен

преди 2 години

Единственият отговор на въпрос който зададеш на *** е минуса смисленият отговор винаги липсва.

287

Анонимен

преди 2 години

За момента служебното правителство върши отлична работа, но без работещ парламент това е много трудно.

286

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са най-големите чалгари.

285

Истукан

преди 2 години

Иначе казано, гответе се за нови избори.

284

Анонимен

преди 2 години

Самия факт, че никой не иска да прави коалиция със Славчо, говори много за "компетентния" дългуч :))

283

Анонимен

преди 2 години

:) на какво се радвате бе чалгари ?Само си погледнете какви ги върши вожда ви.Явно се изживява за месия , че си и вярва :) Това наситина е уникално *** човек.Сериозно.

282

Анонимен

преди 2 години

Бокича не е за отписване, щото алтернативата е още по зле :)) Поне мутрата не праща македонски космонавти в Космоса :))))

281

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин2013 г. - масов и многолюден протест срещу ГЕРБ в цялата страна, след това - ДПС, ДСБ, АБВ и др. се обединяват, за да махнат ГРОБ, а сега протеста също беше анти-ГЕРБ от всички партии, хората се надяваха герберите да си тръгнат и вече се отчаяха и не гласуват, а това само укрепва властта ан Бойко, ББ си дерибейства както си иска, сякъш България и хората са негова собственост. Бойко и Пеевски дойдоха с НДСВ на власт.

280

Анонимен

преди 2 години

Борисов всеки момент може да получи инсулт или сърдечен проблем-не че му го пожелавам,но е много изнервен горкия.Той все още е убеден,че без него свършва света.

279

До герберските троло

преди 2 години

Нали много държахте на доказателствата има ли такива, че машините са манипулирани?

278

Анонимен

преди 2 години

Герберастите кръв с-е-р-ъ-т с пяна на устата,но няма вече пладнешки кражби,няма уредени дечица и роднини - СВЪРШИ СЕ!

277

Роза

преди 2 години

"Измама и лъжа крие всякоя предизборна борба!Не вярвай в кандидат,щом ти каже,че те люби безкрай!"-Това стихче е от една комична песничка от деветдесетте години,когато изгряваше" зората на демокрацията".Ама колкото е смешно,толкова си е вярно,нали?!

276

до 324

преди 2 години

Аз съм СДС-ар от 89г !Не съм нито полицай , нито на на държавна служба. Всъщност живея извън България.Винаги съм гласувал за десни партии . никога за комунисти , чалгари , царе и тнт лапачи!Така че по-спокойно с изказванията си.

275

Киро Рамбото

преди 2 години

Егати държавата щом за Черепа са гласували 50 хил. души. Няма да се "оправим" още 120 години.