35

Анонимен

преди 2 години

Всички чалгари барабар с тоя Сатанист ги изстрелвайте към Ада!Да си отдъхнем от пр..ост..отията!

34

Анонимен

преди 2 години

Тошко сценариста ли го е писал?

33

Еврика!

преди 2 години

Борисов: Да се оправи инфраструктурата в България, да се построят нови сгради, ремонти и т. Н. Слави: Важното е, да изпратим македонец в Космоса!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Това са марионетките на Херо Мустафа и Байдън. Защо няма нито един завършил в топ увиверситетите в Москва и Петербург където дипломите се дават за знания а не се купуват с пари като на запад? На тези *** им давам максимум 6 месеца и те са следващите изметени защото никой от шоуто на Слави освен човекът с микрофона не е бил на протестите.

31

чао Слави!

преди 2 години

Славиту изтече в канала на историята. Наесен никой няма да си спомня кой е.

30

Тато из Правец

преди 2 години

Още едно агентче на USA !!!

29

ПроСоТо

преди 2 години

Ама тоя наистина ли си мисли,че ще състави правителство?!?!..Ега ти!..Я включете осветлението,филма свърши!

28

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Не спомена за Тиквата,явно е негово...творение;все пак е...братиньо на новият...самодържец.Това за...ромите и космонавтите е...поукрасен от сценаристите на Слаффчо с...продънената гъдулка.

27

Асан

преди 2 години

Малкия Мук е царски шпион... Тук сме народна република :)))

26

Анонимен

преди 2 години

От практиката знам, почне ли някой да се оправдава, винаги има нещо общо. Каже ли не познавам тоя, 100% са роднини. Не работя с тоя, 100% общ бизнес. Най-много примери за подобни манипулации има във финансовите пазари и търговия с акции. Появи ли се експерт и каже (обикновено пряко касаещ го проблема) няма имотен балон(примерно някой брокер коментира) имотният балон е толкова надут, че ще се пръсне. Но в името на манипулацията всичко е възможно, че и тук. Не е на Доган, значи е на сина му хахаха

25

tt

преди 2 години

Рано-рано започнахме с обясненията. На #Кой ли ще се обясни в любов, ако се стигне до съставяне на правителство.

24

Bg

преди 2 години

Говорителя на ндсв и дпс даже не се показва само от фейсбук и по кабеларката

23

Анонимен

преди 2 години

ИТН- излъгах тъпият народ

22

ПРАВИТЕЛСТВО

преди 2 години

мутрите са ПОПАРЕНИ, но Слави им дава по една студена вода да пият... протестърите му спечелиха правото да се явява като самодържец , а те разчитаха да ги търси и ТЕ да редят поне част от правителството

21

Анонимен

преди 2 години

чубурашку копрофшлче нямаго твоят вожд тиквун паша оставаш без надник вече,хахаха

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИЕ ЕДНИ ЕКСПЕРТИ ГИ ВИДЯХМЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПРИ НДСВ СЕГА НИ ГИ НАТРЕСВАШ НА НОВО С ПРОМИТИ МОЗАЦИ ВЪВ ХАРВАТ И ОТТАТЪК ХАРВЪР. ЗНАЕЛИ ЕЗИЦИ АМА КАТО НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ ЗАЩО МИ СА.

19

House M.D.

преди 2 години

"Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора..." И какво му е почтеното на отявления престъпник и потомствен травестит, когото предлагаш за вътрешен министър бе, Слави?

18

РЕАЛНОСТ

преди 2 години

Слави,го казва ЯСНО...всичко що е над 50 години от една каца излиза...от БКП-то (както и да го увъртат и каквито и цветове да обличат). Така че, нека да дойдат младите...

17

Малееей

преди 2 години

Някой вярва ли му на този платен ***, всъщност всички са такива за съжаление. Бог да ни е на помощ..

16

Хахаха

преди 2 години

Единият гьон управлява от жипка, другият от фацебук. Интересно е когато обявяваш, че ковид е измислен от Марк Зукърбърг да ни контролира, но използваш неговата световна мрежа от медии да проповядваш министерство на космонавтиката и таблети с Уиндоус (на убиецът Бил Гейтс, както беше казал Славчо и имбецилът професор на който всяка дума му е лъжа и пропаганда, проверете факт чекс).