Снимка: БГНЕС

Правителството, което "Има такъв народ" предлага, не е кабинет на Доган, написа в социалната мрежа Facebook лидерът на партията Слави Трифонов.

"Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ” предложи, било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате много варианти.

Още вчера заявих, че “Има такъв народ” не участва в никакви задкулисни договорки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за правителство не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и "Има такъв народ" ще работи никога повече да не се повтаря наложеният от тях модел, в който някой разпределя порциите“, коментира Трифонов.

"Някои не са разбрали - "Има такъв народ" не предлага порции. Съжалявам, че трябва да ви разочаровам - няма порции. Има задачи, които чакат своето изпълнение. Някои от тях ги обявих вчера", допълни той. 

Още по темата
"Предложението на “Има такъв народ” гарантира, че сега никой няма да може да каже: "Властта е в моите ръце". Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента. Това предложихме вчера. Някои хора обаче са разбрали точно обратното. И много се забавлявам - представям си как отличничка от Колумбийския колеж, с магистратура от Мерилендския университет и с допълнителни квалификации от Оксфордския университет като Наталия Митева може да има нещо общо с необразован човек като Бойко Борисов. Както самият Борисов е признавал - той е прост и затова се разбира само с прости. Забавно е и как доктор по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова може да има нещо общо с хидролог като Доган“, поясни лидерът на ИТН.

"Предложението за министър-председател на "Има такъв народ", а и всички наши предложения, са базирани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа. А в крайна сметка, не е ли това единствената цел пред едно правителство? Да свърши работа", заключи Трифонов.

Коментари Напиши коментар

557

Анонимен

преди 1 година

Диктатура като при Ердоган иска! Каза си го!

556

Анонимен

преди 1 година

До BgАми защо, как си го представяте на трибуна да говори, него изобщо не го бива в реториката. То да не е да ръсиш глупости като на концертите тук се иска нещо друго. Та той не е умее дори да си избърше сам носа. и това което поства във фейса не си го пише сам той. Той само дава акъл и измисля нови тъпизми като " изчегъртване" а някой от мижавите му сценаристи го пише.

555

Джипси Джипсов

преди 1 година

Баш кабинета на Доган и Мони Кобурга си е!