540

тя

преди 2 години

Борисов мрази Радев , защото е по- умев от него !

539

...

преди 2 години

Плевнята разправя, че чалгаря бил с доган тиквата разправя, че чалгаря бил с радев епа тия двамината не беха ли от една и съща партия да земат да се съберът и да обсъдят кое как, щото доганя май май проектира и герб и герб за 12г така и не закачиха доганя даже му даваха стотици милиони лева месечни такси и налози! И сега ми ревът! Инак доганя ли радев ли не русия ще да е ама може и пакистан да е намесен! А вижте и киргизтан и там нещо насмръдва! Айде идете и помислете малко калинки с калинки!!!

538

име

преди 2 години

Бившите трябва да се засрамят от това , че с всичките политически сили и механизми , бяха бити от някой , който бил " чалгар " . По срамно от това , къде ?

537

ББ

преди 2 години

До Анонимензащо с малка буква започвам,клюкарки вменяващи ни...ами защото от 30 г. ни закривате ,училища...1500...грубо,директорите са несменяеми доностници на ДС,библиотеките,не посещавани от никого...също ДС доносници с бюджети от нашите данъци,кое не разбирате...без независима и работеща Правосъдна...нямаме никакъв шанс...докщато се делим на пишещи с"малки" и обслужващи мафиоти за малки...децата ни ще бягат...ще ни презират...съдържанието е важно...емоционален съм......елментарни хора бре..

536

555

преди 2 години

Най-добрият ход на ГЕРБ в тази ситуация е да преговаря с ДПС и БСП за съставяне на експертно надпартийно правителство без участие на партийните им кадри , като максимално сближат позициите си и независимо кой от тях е мандатоносител да подкрепят правителство с 4 годишен мандат, иначе кораба потъва. Загърбете егото си - спасете България и народа ще ви е вечно благодарен.

535

Щирлиц

преди 2 години

Един ненаситник критикува друг.

534

USA

преди 2 години

БОРИСОФ ПРЕКАЛИ КУГА СТАНА ГЛ СЕКРЕТАР НА МВР !

533

до к.572

преди 2 години

Нищо сложно няма при гласуване, аз свърших гласуването за 17 секунди, а далече не съм млад. Причината е, че в провинцията в селата и малките градчета "царува" все още феодалният строй на кметовете - почти всички от ГЕРБ и общинските координатори - партийните секретари на ГЕРБ.

532

USA

преди 2 години

РАДЕФ ГОТВИ БАЦО ПО МАНАСТИРСКИ !ИЛИ ША *** ПРАИ НА ЯИЦА ПО ПАНАГИУРСКИ !ИЛИ НАПРАО НА СУЖУК !ША ВИДИМЕ !СЛАФЧО ША Е САМУ КЕЛНЕР !

531

Анонимен

преди 2 години

Това не е игра на Радев, а на НДСВ и най-вече на агите от ДПС. Обърнете внимание: всичко партии, та дори и ГЕРБ, скочиха срещу Учиндолския ерзацполитик, само ДПС замълчаха.

530

USA

преди 2 години

.......ИЛИ........БОРИСОФ ФЛИЗА У ПИРАМИДА И ЛЕГА ЗА ФАРАОН !ИЛИ У МАФЗУЛЕИ ЛЕГНАЛ ЖЕНЕРАЛА ПО КИМОНО У БАНКЯ У МЕМОРИЯЛ НА ЧЕКМЕЖЕТАТА !

529

USA

преди 2 години

БОРИСОФ СЕ ИЗРАВНИ С ИСУС ХРИСТОС !РАШКОФ ША *** РАЗПЪВА НА КРЕСТ !БАЦО ША ВАЗКРЪСВА !.......И.......ШЕ ВИ ХРАНИ С ДВЕ РИБИ.........И........50 ЛВА !

528

Анонимен

преди 2 години

долу мафията,долу герб

527

Хлоподъска Врачкова

преди 2 години

Бойче ,ще гласувам за тебе в третите извънредни парламентарни избори...

526

Анонимен

преди 2 години

един другар се "загрижил" за гласувалите в чужбина и за двойното гражданство,това му бил проблема,и сее злоба и омраза към хората в чужбина. Абе вземи виж как гласувате у БГ-то бе, от 6 млн дали сте отишли 2 млн, а от сащ например имаш 5-6000 гласа дет нищо няма да променят - и това са хора дошли на гости при деца, работещи временно, студенти, другите и без това не гласуват, като вас де. Аман от неграмотници, все нещо им пречи. Просто излезте там да гласувате като ви е грижа.

525

Анонимен

преди 2 години

Само по снимките могат да му сложат диагноза и да го приберат в специализирано заведение. Чудя се, защо не се самосезират всички психиатри...

524

Анонимен

преди 2 години

Скрийте го този, стига сте ни го натрапвали. Сега ще реве като мечка до безкрай. Вече искаме да си отдъхнем от неговото празнодумие и малоумно разсъждение. Не ни тормозете повече.

523

Анонимен

преди 2 години

До ВъзмутенКато пращаме пари в България не се възмущаваш .....

522

ХХХХХХХХХХ

преди 2 години

ТО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ФИГУРАНТА Анонимен

521

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 2 години

КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И ВЪРХУ РАШОКВ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ