Снимка: БГНЕС

Общ преглед
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че изборният резултат на "Има такъв народ" се дължи на действията на вътрешния министър Бойко Рашков.  
Още по темата
Добре, че сме живи при тоя терор на Рашков, каза Борисов на брифинг и допълни, че той е направил "параван" на ИТН.

Борисов каза още, че ИТН и ДПС се разменили като гласове в секциите.

Демокрацията замина, има ботуш, който им стои на главата, посочи лидерът на ГЕРБ. За резултатите от гласуването в чужбина той каза, че "не знаем кой е пипал машината в Доминикана".

Според него днешното изявление на Трифонов означавало, че той не иска да има правителство и хвърля прах в очите на хората. Това е играта на Румен Радев, да остане служебното правителство, те затова се държат сякаш ще векуват, каза Борисов.

Като аргумент той посочи това, че Трифонов няма да води преговори за подкрепа с партиите.

Ще наблюдаваме ситуацията в следващите дни, коя партия ще се почувства като лека жена - без условия да отиде, заяви Борисов.

Само с НАСА не се бяха занимавали, коментира още той приоритетите, обявени днес от Слави Трифонов.

Той се пошегува и попита дали това е конкурс за полиглоти.

Имаме един с 12 езика, ще го изкараме утре да говори, защото това се оказа най-важното, каза лидерът на ГЕРБ. Той попита и това ли са новите лица, като визира участието на предложения за премиер Николай Василев в няколко правителства.

Лидерът на ГЕРБ каза, че партията му ще предложи правителство, ако получи мандат. На брифинга до него беше и Даниел Митов, който беше кандидат за министър-председател в рамките на предишния парламент и стана ясно, че ще бъде предложен отново.

Няма да обжалваме изборите, за да не им правим кеф, каза Борисов в отговор на въпрос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар