31

Анонимен

преди 2 години

Статията е пропагандна лъжа. Всеки, който се е срещал с грипа, наречен ковид, изгражда траен имунитет с т клетки, независимо колко тежко или леко е преболедувал.

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксините пък дават имунитет не повече от 6 месеца. И ? Така ли ще се спре пандемията с медиуми промиване на мозъци? Има ваксини, който се чувства застрашен да се имунизира.

29

епидемиолог

преди 2 години

Защо медиите преписват пълни глупости. Образовайте се и няма да пишете глупости. Хората вече не ви вярват за нищо! Леките форми на болест означава силен имунитет с Т-клетки. Децата имат най-много тях. После младите здрави хора. Т-клетките образуват защитата с допустимите за организна анти-тела. Не е необходимо тъпчат излишно с антитела и да ги имат непрекъснато. Това създава автоимунни заболявания. Не случайно само млади хора и деца имат проблеми с ваксините, особено ако са прекарали вируса.

28

Анонимен

преди 2 години

До ЗлатенаИнтересно теб как не те блокират? Ами ваксините уж помагат за по лесно преболедуване ама друга полза май няма. Затова е редно, да не се натрапват ваксини. Всеки си решава как ще се среща с ковид!

27

Златена

преди 2 години

Точно затова, защото прекарването на болестта не гарантира имунитет, ваксината трябва да е абсолютно задължителна, както за преболедувалите, така и за всички останали и държавата трябва да приложи всички допустими от закона мерки и усилия да ваксинира 100% от хората. Само така ще се върнем към нормалността!

26

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Каква Германия бе ??? Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !!

25

Напротив

преди 2 години

Аз го изкарах средно, мъжът ми само с хрема и загуба на обоняние. Вече 9 месеца по-късно от любопитство си пусна тест за антитела и има над 300. Така, че поредна пропаганда!

24

Нищо ново

преди 2 години

Докато не се оттървем от шоу-експертите няма да се оттървем и от Ковида. Да вървят да лекуват болни вместо да плямпат по телевизионните студия.

23

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, ако не умрете ще станете импотентни от вируса.

22

Анонимен

преди 2 години

"Учените засега не могат да кажат как се е случило това."-----------------------------------------Тоест дори не им е трябвал имунитет за да се справят с инфекцията, учените още не знаят защо, но смело зоват да участваш в експеримента с боцкането.

21

Анонимен

преди 2 години

"Преболедувалите нямат доживотен имунитет."..............................................Така е, а ваксинираните имат доживотен имунитет между първа и втора доза, а скоро ще имат доживотен имунитет и между втора и трета доза. Към средата на следващата година ще се наложи още един доживотен имунитет да придобият между трета и четвърта доза. И така доживот.

20

ПроСоТо

преди 2 години

обаче на мен ми аресва ИСТЕРИЯТА по "маските"..Например:-Дори и манекените по модните подиуми носат "маски"..И зрителите вече не гледат дрешките..Секой гледа "маската"..А специалиста каже:-"Маската на манекен номер три е невероятна"..Друг обаче вика:..-"Не,маската на номер пет отразява напълно .."ДУХЪТНА ВРЕМЕТО"....Та "Цайтгейст",какво да правиш?!

19

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите нямат доживотен имунитет. Тия с леките форми нямат дори 6 месечен. Затова!

18

Анонимен

преди 2 години

Явно ги дразни мисълта, че имунната система може да се справи безсимптомно с вируса БЕЗПЛАТНО.

17

Ами

преди 2 години

Щом липсата на симптоми е проблем, по-добре ли е със симптоми???

16

Анонимен

преди 2 години

Явно според немските "учени", явно някакво заклинание против уруки е унищожило коронавируса в тялото на безсимптомния пациент. Забравяме за съществуването на имунната система и го пишем "божествена намеса"...Е направо се нас ра ха вече.

15

ПроСоТо

преди 2 години

така е,оплели са се в бръщолевенията си като петли в кълчища..И ДА,чудят се какво да измислят,за да ПРИНУДЯТ хората да се "ваксинират"....Но,ДАЛАВЕРАТА е за стотици МИЛИАРДИ,така че трудно ще пуснат тоя кокал..

14

Анонимен

преди 2 години

Лъжат ви. Искат да ви набият ваксини.

13

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

12

Анонимен

преди 2 години

Добре са се оплели вече - значи прекарваш безсимптомно вируса, което по принцип означава, че имунната ти система се е справила бързо и адекватно, но неее, я па ти, много искаш! Къде дават така? Според тях щом нямаш много антитела, значи е било "необичайна безсимптомна форма на ковид" и е много страшно и пак трябва да се ваксинираш!