11

работещ в СМП

преди 2 години

За сравнение ако тези акумулатори бяха на перфоратор,ъглошлайф,моторен трион или накакъв друг инструмент те щяха да имат гаранция поне 2 години и за същият капацитет щяха да са 7-8 пъти по евтини.Да не говорим за ниското качество на кабелите,конекторите.Но за всичко това обвиняват нас работещите в СМП,а депутатите приели този закон и Генка Шикерова са ни лук яли,ни лук мирисали!

10

работещ в СМП

преди 2 години

Като друса линейката се чудиш какво става с пациента ти.Обаче така законът за обществените поръчки е спазен .Благодарение на този закон сме препълнили склад с бракувана китайска техника която едвам си е изкарала гаранцията.За сравнение скъпите дефибрилатори не са мръднали-работят си перфектно,както и японските ЕКГ апарати на 18 и някои на 25 години.Браво Генке,браво Шикерова.Благодарение на твоите усилия китайците забогатяха със 70 милиона лева,а ние сме като през 19 век.

9

Работещ в СМП

преди 2 години

А помните ли Генка Шикерова.Тя направи едно предаване в което разказа как били закупени 2 вида дефибрилатори и едните били 2 пъти по скъпи от другите.Повече от скъпите не видяхме.Наводниха ни с евтини китайски- Mindray.След няколко месеца на единият му се повреди акумулатора.От фирмата вносител отговориха,че акумулаторите нямат гаранция и,че нов е 1000 лева.За 14,4 V;4,5Ah това си е адски скъпо.След няма и 30 работни часа вентилаторите му зашумяха.

8

Д-р Охболи

преди 2 години

Кръв повръщам пари не връщам :)))

7

Асан

преди 2 години

Бандити с бели престилкиБай Шле и той е краднал 600 000 :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Какво значи ще връщат 1000000? Няма ли да има и съд за виновните?

5

Анонимен

преди 2 години

Нормално, то на Балтов в последната година основната му работа беше да е "куфар" в джипката на Боко и това му осигуряваше имунитет за всички далавери.Сега Бибитко като го няма, за Балтов се очертава изчегъртване

4

Анонимен

преди 2 години

Трябва навсякъде! Не само в Пирогов. В малките населени места си мислят, че са незабележими и никой няма да се занимава с тях. Дано да не им попадаме в ръцете!

3

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото. Където и да копнеш-смърди. На тиквата ще му се види тесен света.

2

Ало Балтов

преди 2 години

От всеки храсталак изкача по зайче. Изчегъртване му думат.

1

Анонимен

преди 2 години

Я пуснете пак онова интервю с Габровски. Че ме сърби езика.