184

Анонимен

преди 2 години

Защо хората с антитела не ги признават за преболедували? Нещо не е наред!

183

Анонимен

преди 2 години

До Анти ОФ Ми тебе тш кокво си допринесал...

182

Анти ОФ

преди 2 години

Тоя няма ли да го приберат някъде...

181

Анонимен

преди 2 години

До шерлок холмс.... Верно си от "простоватия електорат"....

180

шерлок холмс

преди 2 години

аз съм от простоватия електорат, т. е преболедувала

179

Анонимен

преди 2 години

Зъболекарите правят зъбни ченета които не могат да се задържат ако не се лепят и хората купуват лепила и лепят ли лепят, а едно време не е било така. Имало е нормални зъбни протези и не е имало лепила. Абсолютно същото е и с ваксините и ако щете с маските. Всичко това са дъвки за пари и тука поставям и медиите и лекарите и медицинските сестри и зъболекарите и цялата пасмина която ни трови живота, дори не точно за пари ....

178

Анонимен

преди 2 години

Лекари и юристи трябва да обединят народа и да защитят правата на тези които не желаят ваксинация, ние не сме животни и никъде не е казано че ваксините са меродавни. Дори в библията пише че човек има право на избор. Какво е това безпрецедентно отнемане на права, което няма аналог в историята на цивилизацията. Съд и затвор за правителствата насилвачи и натегачи. Това е безпрецедентно, това е война срещу хората и техното право на избор и на живот. Това е варварство. Медиите също са позор.

177

Проверете в нет-а!

преди 2 години

До "Разболелите" се втори, трети и т.н. пъти - още в световната практика няма доказан такъв случай (за ковид19) , така че да се хвърлят веднага в медийте - ще станат световна сензация и ще прославят родината ни като "чудо".В тази връзка хАмериканците в мащабно и сериозно проучване са доказали безапелационно че преболедувалите имат доживотен имунитет: изследвали костния мозък, където абе търсете в нета - доста научно беше описанието, но категорично.И за ваксинираните - нито дума за постоянен

176

Анонимен

преди 2 години

При всяка по-сериозна манипулация, извършвана в болнично заведение, пациентът подписва информирано съгласие. Айде стегнете се... Мрънкачи...

175

Анонимен

преди 2 години

Що не схващате че преболедувалите са винаги с по- добър инунитет и май биг фарма иска да ги прецака. Хората с анти тела защо ЕСс не ги признава за преболедували?

174

Гост

преди 2 години

Голяма излагация и минавка. Две години дрънка антинаучни глупости на килограм, и практиката, и теорията обориха тезите му по пет пъти, стана за смях на цялата медицинска и научна общност и за какво? За да се хареса на по-простоватия електорат и да докопа политически дивиденти. А получи ли ги? Не! Еееех, бедни ми, бедни Мангъре, медийна звездо недомаслена!

173

Sisko

преди 2 години

И аз го карах два пъти първият път беше по-тежко октомври 2020, а втория края на март 2021 г. много по -леко . Но и след двете боледувания поне още 3 месеца е добре човек да се следи ,че има нарушения на работата на някой органи

172

до 193

преди 2 години

Лъжеш като не знам какво. Нямаш такъв познат. Разболях се 3 пъти от три щама (не варианти), като боледувах от грипа само първия път. Следващите два пъти бяха 2 дни със зазаряване, докато направя антителата - малко гърлобол, 37 гр. и запушен нос. Всички варианти на европейския щам В - британски, индийски и т.н. минаха покрай мен без да ги усетя като симптоми. Имунитетът е траен. Доказано от практиката. Всичко друго са тролски скриптове. Никой от преболедувалите около мен не се разболя втори път.

171

Анонимен

преди 2 години

Израел го прецакаха. Тези, които кроят плана за новия свят, не са евреи. Те мразят евреите от векове. Прочети кои са и се ограмоти. В Израел атакуват децата сега като големи заразители, защото ваксинираните се разболяха и са по болниците. Имам познати евреи. Всички съжаляват, че са се поддали на утопиите, че като сложат ваксини, всичко ще е цветя и рози. Толкова за теорията ви за леко боледуване - в болниците са, все едно нищо не им е бито. Дрън, дрън, рекламни фрази на печелещи фарма гиганти.

170

Анонимен

преди 2 години

Доцентът говори някакви глупости и то пълни. Много хора изкараха вируса по 2 пъти и втория път беше много по-тежко.

169

Анонимен

преди 2 години

Ех, Мангъров... Скъсаната диплома къде е? Мой приятел тип плоскоземец е болен за втори път от КОВИД. Изведнъж Земята стана кръгла, след като прекара в болница 2 седмици и повярва в истината колко е опасно "грипчето". Сега отново болен посред лято. Отново в болница. Човек на 35 години.

168

до 190

преди 2 години

Какво става в Израел, драги ми смехурко? Нума умрели месеци наред. Това става. А относно booster shot-а това е ясно на всички, които се ваксинирахме. Ама откъде празната ти глава да го знае?! Израел поръча дози за booster shot-ове, които ще се сложат наесен, още март месец. Израел НИКОГА няма да се прецака. НИКОГА. А Бай ***, както винаги, знае много и затова рине дъното.

167

Анонимен

преди 2 години

Така, пропуснали сте едно не в изказването на доцента. Написали си едно фалшиво изречение за великите ползи. Доцентът е прав - имунитет срещу лабораторния грип, наречен ковид, и всичките му варианти и щамове имат преболедувалите. При среща с нов вид те образуват антитела, защото са се срещнали с целия вирус, докато ваксинираните уж им е сложен само спайк протеин за антитела, но той е изменчива част и при нови видове - нови имунизации. Не се знае колко ефективна е ваксината и тези имунизации.

166

анонимен

преди 2 години

Вижте какво става в Израел където над 70% са вакцинирани с 2 дози.Сега ще им бият 3-та игла.Това е фармацевтичната мафия!Целта на всяка вакцина да те предпази от заразяването и боледуването от дадена болест.Все едно след вакцинация да прекараш по-леко тетанус,дифтерия,коклюш или морбили.Някак си звучи безумно.

165

Анонимен

преди 2 години

Знаем, Мангъров, знаем. Затова в Корея има разболели се за трети път неваксинирани. А един ваксиниран може да се разболее винаги, но 95% няма да се случи, както и в 100% от случаите няма да влезе в болница. Справка- Израел с нула смъртни случаи от месеци насам. Ама ти най-много ги разбираш нещата. Дипломата трябваше да е скъсана преди повече от година.