54

Анонимен

преди 2 години

Вече стана кристално ясно, че СПЕЦИАЛНО тези на Острова си отмъщават на бившата си родина и гласуват за анархия. Ами, това е положението.

53

Анонимен

преди 2 години

И аз винаги съм се питал - защо в ГЕРБ няма нито един софиянец?

52

Анонимен

преди 2 години

Защото пък в ГЕРБ е пълно със софиянци.Смех.

51

Анонимен

преди 2 години

Как да не го спечели 80% на острова се набиха хора от провинцията и селата кадето го зяпаха сешският тарикат Славчото с отворени усти и въртяха мазни те му гюбеци.Хак да вие той сега да ви оправя е като се приберете де.

50

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да признаете, че елитът на нацията е извън България. Иска ви се да сме роми, ама не сме. Студенти, специалисти с висше образование, които са високо оценени на запад. И ние не сме *** на герб. Това е протестен вот, за промяна. Харесва ви или не, това е положението.

49

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е България да се освободи от 12-годишната диктатура на един *** и необразован нарцистичен злобен и психичноболен тип и кохорта му от крадливи и некадърни лакеи и калинки и най-после да поеме напред.

48

Новите изборни

преди 2 години

Правила откриват необятни възможности за реализиране на купен вот в чужбина чрез изборен туризъм, по избор към дестинации за гласуване с машина или с хартия. Сега ще може да се отиде на безплатна екскурзия до Лондон! Вече започвам да харесвам ИТН и глупостите им!

47

пасарела

преди 2 години

Браво Кънчо , взе ми думата ! От къде накъде *** и пульо ще ми нареждат от чужбина как да си подредя къщата ! Ако си дойде в БГ и живее тук , има право ! Някои от турските граждани не знае бъкел български , ама и той се репчи и ми нарежда как да живея ! Чегъртача разчита на чужбина , ама да видя дупето му колко ще издържи !!

46

Анонимен

преди 2 години

Най- разумни се оказаха българите в чужбина .Срам и позор ,че в България е бъкано с гербераски калинки които покваряват всичко до което се докоснат!

45

Анонимен

преди 2 години

Миячите на чинии на острова, единствената им връзка с Бълария е телевизията и шоуто на Слави.

44

Me

преди 2 години

Честито ново - старо!

43

Кънчо

преди 2 години

Няма ли най-накрая да се направи референдум на тема дали българите в чужбина да имат право да гласуват, след като от години не са се прибирали за повече от месец-два. Категорично съм против някой, който живее на др място да ми определя кой да ме управлява. В допълнение съм съгласен и хората без образование да нямат право да гласуват. Някви хора дето сиг повече никога няма да се върнат в БГ, гласуват и ми натрапват техния избор...еми не е ОК и тия избори го показаха.

42

Анонимен

преди 2 години

Боко ще подкрепи правителството на чалгаря и двамата уж бивши ортаци ще го турят заедно на народеца. Затова му създадоха алиби на чалгаря, че е борец за справедливост като не му регистрираха партията Нема такава държава. За справка тиквата и чалгаря имат 125 дупетати

41

Марсианец

преди 2 години

Абе то стана ясно, че във ВБ живеят някакви хора с психически отклонения. Първо си съсипаха икономиката, като се откъснаха от най-големия пазар, после си докараха част от населението до състояние да не може да си купи храна (С.Ирландия), защото акълът им не стигна да си уредят транспорта на стоки. Сега нашенците там гласуват и за чалгата. Абе...нещо явно им сипват във водата или просто по естествен път се затъпява там. Друго обяснение нямам.

40

Анонимен

преди 2 години

Ако знаят какъв си го набихме със Слави, но явно еволюцията ще е дълга. Навремето и СДС бяха някакви идейни утописти и тарикати. Дано устискаме и след този месия.

39

Хайде, хайде

преди 2 години

Ниска била избирателната активност. Нищо подобно. Беше си обичайната активност. Просто се установи, че мъртвите не могат да гласуват с машини! Това бе най-смисления закон в последните 20 години! Гласуване само с машини!

38

Анонимен

преди 2 години

vsiako bg kmetstvo vednaga da publikuva v kmetskite saitove i bg vestnicite tochnite broiki chisla na glasuvalite po vid bg partii glasopodavateli v bg kmetstva s imena i post kod na kmetstvoto. ste vi dadem na eu sad za dezinformacia na bg narod suveren v rbg.

37

Анонимен

преди 2 години

Хората на запад, знаят че трябва по сериозен контрол върху публичните средства и съдебна реформа, за да може това да стане, а това което не знаят е, че ИТН няма да го направи.

36

Анонимен

преди 2 години

Слави се изложи.Всичко ни е наред в БГ,а той тръгнал македонец ,дето ни псува ,да праща в космоса.Ами да вземе всички макета да ги качи на луната та да се отървем най-сетне от тях, да го ***.

35

Анонимен

преди 2 години

ВСЕ ПАК ОБЩО ГЛАСУВАЛИТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ЕДВА 38 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС.ИТН ВЗЕМАТ ОКОЛО 24 % ОТ ТЕЗИ 38 %,КОЕТО ПРАВИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 8-9 % .РЕАЛНО 91-92 % НЕ ИСКАТ СЛАВИ ТРИФОНОВ!