11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Много добра идея. И мисля че би се приела. Ако някой е готов да чака 3 часа на опашка не му е проблем да даде 10 евро/паунда.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 сънародниците ни на запад са най-големият инвеститор в Българската икономика.

9

Анонимен

преди 2 години

Вижте кво сънародниците ни в Чужбина , ако ви е мила България вие трябва да платите за секциите,заплатите,наема и тн разноски -примерно по 10 евро на глас -така е Честно ! инак бедния бг народ плаща и някак не е честно.

8

Анонимен

преди 2 години

Всъщност вота в Гърция е рекорден и Демократична България смазва конкуренцията. Някой в редакцията на тази медия е пред инсулт явно.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя ГЕРБ ли го назначи там?Какво очаквате да каже?

6

House M.D.

преди 2 години

Защо ми изтрихте коментара и ме блокирахте по IP? Живущите в Гърция българи правилно са преценили, че изборите в България не ги засягат.

5

Сат Н

преди 2 години

Абсолютно слаб е резултатът в посолството в Солун - 541 гласували. Това е под минимума", уточни още Анастасов. ------/////------- Този какво обединение представлява, какви българи на остров Крит, какво посолство в Солун.... За пет леа от чекмеджето на Тулупа, си плюете на сърата...

4

хаха

преди 2 години

И другаде е била ниска :В плевенското село Буковлък на тези избори е необичайно вяло.Цял ден кола на жандармерията обикаля в района, за да следи за нарушения. Интересът към изборите е минимален, признават някои от местните хора."Не сме разбрали за кой номер да гласуваме. Просто не знаем нищо. Друг път са минали с коли и ни даваха пари, това-онова, ама сега...", казва местна жителка.По колко пари са давали?"По 30 лв, по 50 лв - най-много. Е, това е. Повече не", казва жената.

3

BLM

преди 2 години

Герберите лъжат най-безсрамно.Много ги боли.😄

2

wtf

преди 2 години

ние минахме 120 км с 4 месечно бебе за да гласуваме, ако обича, да не ми омаловажава вота

1

Анонимен

преди 2 години

Е, как така нищожна показаха огромни опашки под палещото слънце? И не видях анархия, хората си чакаха спокойно. Основно са гласували за ДБ и нищо чудно да ви се иска да е енижна. Но не е.