20

ПЕНКО

преди 2 години

ЗА ДА СИ ЖИВ И ДА ЖИВЕЕШ --- КАТО РАБОТИШ -ТРЯБВА ТИ ЗАПЛАТА -ПАРИ !!! КАК СА ЖИВИ ПОЛИТОЛОЗИТЕ ---КОЙ ИМ ПЛАЩА ЗА ДА ЖИВЕЯТ !?!?!?!?!?

19

анонимен

преди 2 години

Чудя се как е възможно ИТН, ИМВ и ДБ да се възприеман като партии на промяната! ИТН ръководител Слави Трифонов, мутра приближена на Васил Илиев, описана в цяла глава от хроникьора на мафията Георги Стоев; ИМВ - Мая Манолова - Галевата, мутра та дрънка, Бабикян - предлагал съвместна работа с пиар агенцията си на Борисов срещу 3 млн. лева, Хаджигенов адвокат на мафиотите;ДБ -Христо Иванов, член на правителството ББ2, Атанас Атанасов -прокурор на БКП!

18

фори

преди 2 години

КЬОРАВО,САКАТО С ПОЛИТОЛОГ САКАТО,ВЕРНИТЕ ПРОГНОЗИ ДАВА И ЗА НОВА ПОРЦИЯСЕ СТРОЯВА,ЧЕ ГЛАДНА ЗИМА ВЕЧЕ ИДВА И ТЕПЪРВА ШМАЙЗЕРА ЩЕ ИГРА!

17

Анонимен

преди 2 години

Пред Тикво Борисов има два пътя - или луддница, или затвор. Да пледира пред САЩ за невменяемост. ЦРУ сигурно го подслушва от десетки години и знае всичко за него. Само бягство в Турция може да го спаси от ЦРУ и САЩ.

16

Анонимен

преди 2 години

тая пухкава лелка от къде се пръкна - от спалнята РО.***?

15

Анонимен

преди 2 години

тая ONGEI TV, стана супер досадна... добре я бяха спрели от цифровият ефир, от как я пуснаха пак, съвсем зомбясаха, или КОРМИД или ТИК.ВИ

14

Анонимен

преди 2 години

Ааа, не ме интересува. Този път да направят правителство, че ще замерям с домати Народното събрание. Суверенът е определил да работите в такъв състав. Ами работете

13

Напълно сериозно

преди 2 години

До 10 Всъщност с тиква става страхотен крем карамел. А тиквата е много здравословна - пълна е с каротин, благодарение на което зрението се изостря и виждаш на далеч, а не само пред носа си. Тиквените семки пък са най-стария лек против ***, всякакъв вид ***.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "С тиква крем-карамел не става,и с поцинкована кофа шампанско не се пие!" Мда, според радевистчетта мандраджийчета крем карамел се прави с квас, а шампанско се пие от резервоара на Т-34 (те така празуват).

11

ВСИЧКИ

преди 2 години

помним, как СЛАВИ ни пееше "Боят настана... 1990глМислехме, че е ДЕМОКРАТ...СЕГА, 2021, ОТНОВО зарибява със същата песен... Е?.... старите помним ...

10

НЕ КАЗВАМ ОТ КОИ СЪМ

преди 2 години

Слушах Б.Б. днес. Този човек не е добре. Параноя, разхвърляни мисли без връзка с главния мозък, озлобление, егоцентризъм на най-ниско ниво и т.н.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6....Сега като ви бием пак ревете на умрело, не можете ли да разберете, няма алтернатива, дори и зародиш на таква няма, трябват нови лица, не старите мутри на нов прочит....Алтернатива няма от 1944-та година, всичко е БКП с нови имена и кадри от ДС или косвено свързани с ДС/БКП! ...НародЪТ скоро ще го усети откъм.....:)))))))))))

8

Време за промяна

преди 2 години

Рано е за резултати. Гласувайте, днес гласът ви има значение.

7

Анонимен

преди 2 години

Няма не може, праите парламент и работите, стига с тия по 50-60 милиона за избори и без директна отговорност. Не че на някой от предните им е търсена, ама поне има кой да псуваш.

6

ДНЕС. НГ

преди 2 години

и ДИР. БГ- продължават с манипулативни и внушаващи статии!! погледнете Дирп гледнете днес абсолютно нарушение от тяхна страна абсолютно! Каква е тая държава

5

Анонимен

преди 2 години

Сега като ви бием пак ревете на умрело, не можете ли да разберете, няма алтернатива, дори и зародиш на таква няма, трябват нови лица, не старите мутри на нов прочит.

4

ПКП

преди 2 години

Поцинкованата кофа пак се точи за парламента :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Къде сте тръгнали с тези тоталитарни чалгари да правите парламент и демокрация? Не виждате ли, че даже не можете да изберете вожд? След 1-2 месеца пак ще сте на предсрочни избори.

2

Анонимен

преди 2 години

""Докато не приключи изборният ден, той носи огромна лична и конституционна отговорност изборите днес да завършат честно и спокойно", подчерта тя" Хехе. Тия наистина си мислят, че грамотните в Бълария са шаранчета. Лелче, Фигуранта и помощниците му каквото свършиха го свършиха много преди изборния ден и сега берем плодовете му и ще ги берем още дълго, тъй че почвай да учиш устава на КПСС. Това те чака. Там ще ти е "експертизата" за в бъдеще.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ НИЕ МИСЛИМ ДА ГО СЪБАРЯ МЕ